Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

casadex.ro Rozul purpuriu, culoarea anului 2014, in amenajarile interioare

ro

03 Jan, 2014 11:16 6424 Marime text
Institutul Culorii Pantone, autoritatea mondiala in materie de culoare, a ales, din cele 10 nuante principale ale paletei anului 2014, nuanta Orhidee Radianta, care va dicta tendintele cromatice in materie de design vestimentar, design interior, decoratiuni si accesorii in anul care abia a inceput.

Orhidee radianta (Radiant Orchid) sau rozul purpuriu – o culoare vibranta, placuta si radianta, asa cum ii spune si numele – a fost obtinuta din combinatia nuantelor de mov, fuchsia si mai multor tonuri de roz si poate fi folosita mai ales in calitate de accent cromatic in designul interior.

Specialistii sustin ca trebuie doar sa ai grija cu ce anume o combini, deoarece este o nuanta puternica si exista riscul sa-ti incarci prea mult un anumit colt din casa. Ca sa fii sigur ca nu dai gres, poti opta pentru mobilier sau accesorii in culori neutre, in special alb, crem sau ivoire. Alte combinatii superbe cu rozul purpuriu pot include, de asemenea, turcoazul, verdele olive, albastrul pal si diverse nuante de galben deschis.

Articolul integral pe casadex.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii