Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imaginea zilei. Incredibil cum arată mașina implicată în accidentul din apropiere de Aeroportul Mihail Kogălniceanu, județul Constanța (galerie foto+video)

ro

14 Apr, 2019 21:07 4444 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în această după amiază pe DN2A în apropiere de Aeroportul Internațional Mihail Kogîlniceanu, județul Constanța. 

În accident au fost implicate un autoturism și un autobuz de călători. În urma impactului extrem de violent autoturismul BMW s-a răsturnat, iar mașina a fost serios avariată. 

Mai exact volanul a fost smuls de la locul lui și a ajuns în portbagaj. 

Conform unor surse, în autoturismul care a colizionat cu autobuzul la volan era deputatul George Șișcu iar în mașină mai era și deputatul Vasile Gudu, alături de un liberal din Tulcea. 

Informația a fost confirmată pentru ZIUA de Constanța de un reprezentant al PNL Constanța. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 14.04.2019, ora 16:20, un bărbat în vârstă de 54 de ani, a condus un autoturism pe DN 2A, banda a II-a, dinspre Mihail Kogălniceanu către Ovidiu şi, ajungand la km 187 ( În faţa Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu), nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers şi a intrat în coliziune cu un autobuz, condus regulamentar pe banda I , în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat, în vârstă de 39 de ani.

În urma impactului, autoturismul a părăsit partea carosabilă prin dreapta, răsturnându-se.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a doi bărbaţi, de 32 şi respectiv 65 de ani, pasageri în auto, precum şi a unei femei, de 51 de ani, taxatoare în autobuz.

Citește și: 

UPDATE. LIVE -VIDEO Accident rutier pe DN2A în zona Aeroportului Mihail Kogălniceanu din județul Constanța. Un autobuz implicat. Sunt mai multe victime (galerie foto+video)

Doi deputați PNL implicați în accidentul rutier din apropiere de Aeroportul Mihail Kogălniceanu, județul Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii