Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Trăistariu şi Oana Zăvoranu, printre vedetele care detestă Ice Bucket Challenge

ro

31 Aug, 2014 09:54 4128 Marime text
Ice Bucket Challenge a devenit deja un trend în Romania şi nu puţine au fost vedetele care au ales să îşi toarne în cap o galeată de apă cu gheaţă şi să doneze bani în scop umanitar.
 
Sumele au ajuns în fondul asociaţiei care strânge fonduri pentru cercetări în domeniul sclerozei laterale amiotrofice (ALS), cunoscută şi ca boala Lou Gehrig, o afecţiune progresivă, care produce invaliditate şi, în final, moartea.
 
O mare parte dintre persoanele publice din România s-au conformat şi au acceptat provocările, însă altele, nu.
 
Printre cele din urmă se numără Oana Zavoranu, conform ziare.com. "Sa se ude divele cu galeată. Eu sunt o doamnă. Tocmai mi-am pus extensii, mi-am făcut tratament de păr şi n-am voie timp de şapte zile să mă spăl pe cap", a declarat vedeta pentru Libertatea.
 
Sylvia Sârbu este o altă persoană publică care a criticat dur oamenii care s-au alaturat campaniei "ALS Ice Bucket Challenge". "Ceva mai penibil decât să ne turnăm găleţi cu apă îngheţată în cap nu am mai pomenit", a scris pe Facebook Sylvia.
 
Şi interpretul din Constanţa Mihai Traistariu a refuzat să-şi toarne apă în cap, argumentând că el a donat mulţi bani pentru cauze umanitare şi nu a făcut-o cu "tam-tam", mai scriu cei de la ziare.com.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii