Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dulceaţă de coji de portocale

ro

24 Sep, 2013 10:03 6525 Marime text
Ani de zile nu am mancat gemuri sau dulceturi desi ai mei le fac absolut exceptional.

La un moment dat, am descoperit ca imi plac, si de atunci am inceput sa le consumam dimineata alaturi de una-doua felii de paine prajita si o cana mare de ceai, cafea sau lapte.

Una dintre dulceturile preferata de noi este cea de coji de portocala dar la fel de mult ne place gemul de capsuni si de caise. O surpriza placuta am avut incercand Gemul de pepene galben cu brandy si Gemul de rosii cu scortisoara, amandoua aflandu-se deja pe lista preferatelor noastre.

Ingrediente 2 borcane 300gr fiecare

750 gr suc de portocale rosii/galbene bio
750 gr zahar
1 mar mare
1 baton vanilie
1 lamaie (doar sucul)

Reţeta completă aici: lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii