Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

centrulnatura.ro Dragi INTELINI și minunate Suflete participante la Jocul nostru. Vă propun un alt ritual magic de vindecare, pe care l-a simțit Sufletul meu și l-a ”primit” din Energia Pământului.

ro

30 Apr, 2018 18:16 1507 Marime text


DE CE ACUM?

Avem o ocazie specială, legată de poziția unor corpuri astrale în jurul Pământului, ce ne sprijină să luăm măsuri de vindecare la nivele de o profunzime ce n-a mai fost atinsă până acum.

Chiron este un corp ceresc, un planetoid, ce orbitează în jurul Soarelui, la fel ca planetele din sistemul nostru solar. Prezența lui, în apropierea sau depărtarea Pământului influențează câmpul electromagnetic al planetei noastre.

Numele acestui corp ceresc provine din mitologia greacă. Chiron era un centaur (jumătate om, jumătate cal) nemuritor, specialist în medicină și vindecare.

Una din provocările vieții sale a fost că la un moment dat, s-a înțepat într-o săgeată otrăvită a lui Hercule, dar fiind nemuritor, nu putea să moară pur și simplu. Ci a trăit cu dureri înfiorătoare și chinuri inimaginabile, multe sute sau mii de ani (până când Zeus s-a îndurat de el și l-a ajutat să părăsească corpul fizic torturat).

Chiar dacă știa enorm de multă medicină, chiar dacă a vindecat și ajutat mii de alți oameni și entități, Chiron nu s-a putut ajuta pe el însuși.

Vă închipuiți experiența acestui nefericit centaur: otrăvit, continuu cu senzațiile de dureri, de arsură, de sfășiere și de suferință interioară incredibilă, zi de zi, la infinit?

Vă este familiară povestea lui Chiron?

Planetoidul Chiron (”vindecătorul rănit”) se află într-o poziție astrală foarte interesantă, în prezent.

Chiron – vindecătorul rănit, a schimbat semnul zodiacal pe 17 aprilie, intrând în semnul zodiacal Berbec, unde va rămâne, cu o mică excepție, până în 2027, adică o perioadă lungă de timp.

Chiron are o orbită eliptoidală ce durează circa 51 de ani în jurul soarelui, petrece 2-3 ani în unele semne zodiacale sau 8-9 ani în alte semne.

Ultima oară, Chiron a fost în Berbec în anii 1967-68, adică în perioada Decretului Ceaușescu ce a interzis întreruperile de sarcina, din care a rezultat apariția unei generații numeroase de oameni în România.

În lume, anul 1968 a fost un an de conflicte, de războaie și agresivitate (Vietnam), dar și de imense proteste: anti-război, anti-nucleare și anti-violență.

Pentru că fac parte din generația ”decrețeilor”, am simțit că de anul acesta, începând cu săptămâna care urmează, 23-29 aprilie, începe o oportunitate energetică specială pentru întreaga noastră generație.

Este disponibil un POD CURCUBEU de schimbare, transformare și vindecare.

Avem o săptămână întreagă de TRECERE ÎNTR-O NOUĂ ENERGIE, care să ne permită UN RESTART – UN NOU ÎNCEPUT – O NOUĂ PERSPECTIVĂ INTERIOARĂ.

Și apoi vom avea ani de zile de exersare și punere în practică a noii noastre vibrații, a noii noastre energii, a noii puteri re-descoperite.

Chiron în Berbec intensifică EXPRIMAREA VEHEMENTĂ și inițierea de ACȚIUNI care să oprească / stopeze abuzurile

Berbecul ne susține curajul, asertivitatea și impulsivitatea, în timp ce Chiron ne indică vulnerabilitățile și rănile ascunse.

Chiron ne sprijină la vindecarea rănilor ce le purtăm în interior, ascunse și poate neștiute chiar de noi înșine (răni emoționale, psihologice, mentale) – care ne fac să nu ne simțim noi înșine, și adesea să simțim  profund nedreptatea prin care majoritatea dintre noi am venit pe lume: ”nu este drept că s-a întâmplat așa!”

CE VĂ PROPUN SĂPTĂMÂNA VIITOARE
tuturor ”decrețeilor”, dar și tuturor celorlalți dintre voi, suflete minunate, care doresc să ni se alăture, din solidaritate; trimiteți mesajul cât mai multor oameni, să ajungă la toți cei care vor și pot să vindece ”rana nedreptății”; veniți alături de noi, 7 zile magice, să ne Jucăm împreună un JOC DE VINDECARE:

SĂ TRECEM ÎMPREUNĂ PODUL CURCUBEU AL VINDECĂRII GENERAȚIONALE!

Să trecem DINCOLO de senzația moștenită de la părinții noștri, de NEDREPTATE imensă, de injustiție și de umilință.

În anii 1967 și 68, au apărut pe lume milioane de copii nedoriți, ce au purtat 50 de ani energia și vibrația nedreptății, a forțării și a impunerii.

Am dreptul să trăiesc, să exist? – este întrebarea copiilor din generația Decrețeilor.

Această întrebare este intensificată de prezența lui Chiron în Berbec.

De aici și uriașa LIPSĂ DE VALOARE DE SINE pe care o resimt majoritatea celor din această generație.

Care este LECȚIA pe care o întreagă generație a avut-o de învățat?

Smerenia!

Acceptarea situației, eliberarea EGO-ului și obținerea stării de liniște interioară.

Flexibilitatea și înțelepciunea.

ȘI ALCHIMIA INTERIOARĂ.

POSIBILITATEA SCHIMBĂRII.

Transformarea vulnerabilității și slăbiciunii în putere.

INTENȚIA JOCULUI SĂPTĂMÂNII este METAMOFRFOZĂ ALCHIMICĂ (la nivel de energie)  ce presupune transformarea slăbiciunilor în putere

Acesta este DARUL GENERAȚIEI DECREȚEILOR – ce începe să se exprime și manifeste pe Pământ abia ACUM, începând cu următoarea săptămână și va atinge un vârf (o culme) către anul 2027! (în următorii 9-10 ani!)

Ne-a trebuit 50 de ani pe Pământ, pentru a ne putea TREZI și DEZMETICI din vibrația joasă a lipsei de valoare de sine și neîncrederii.

Am avut nevoie de 50 de ani să dovedim că suntem în stare să supraviețuim, că putem trece prin transformări imense (fizice, emoționale, mentale, sociale și istorice) și că știm să așteptăm momentele astrale favorabile în care să începem să ne prezentăm și exprimăm DARURILE cu care am venit pe Pământ.

Iar ALCHIMIA NU SE VA ÎNCHEIA AICI.

Pentru că DECREȚEII vin cu o metamorfoză și mai mare: de la energia competiției, la cea a cooperării: de aceea am venit atât de mulți, atunci, pe Pământ, să facem ACUM această tranziție – pentru noi înșine, pentru părinții noștri și pentru copii noștri.

Părinții și profesorii noștri ne-au împins și folosit  ca pe niște cai de curse, sau ogari la cursele de câini, sau fazani la vânătoare, asmuțindu-ne unii împotriva altora și spunându-ne că singura modalitate de a ne împuternici și dovedi valoarea de sine este COMPETIȚIA.

Iar noi am aflat, prin propriile noastre experiențe ca suntem MULT MAI BUNI ȘI MAI EFICIENȚI DACĂ ne aliem, dacă ne asociem și COOPERĂM, în grupe de interes, formate temporar pentru rezolvarea unor proiecte.

Nu este nevoie să fie asocieri definitive. Cooperăm cu unii, să rezolvăm ceva anume, apoi cu alții, pentru altceva și tot așa.

Important este ca ENERGIA COOPERĂRII să devină NORMALUL, pe o Planetă în care COMPETIȚIA a ajuns la forme absurde, precum concursuri televizate și Reality show-uri ce exploatează sentimentele umane.

CE VĂ PROPUN PENTRU SĂPTĂMÂNA DECREȚEILOR?

Să ne jucăm împreună un mic RITUAL de transformare, timp de 7 zile.

Să conștientizăm, în mod jucăuș și umoristic, starea prezentă în care ne aflăm, pregătirile pe care le-am făcut, în ultimii ani și să trecem împreună PRAGUL ENERGETIC al transformării vibraționale.

SĂ NE SCHIMBĂM VIBRAȚIA INTERIOARĂ ÎN CURSUL UNEI SĂPTĂMĂNI

Jocul se va intitula:

TRECEREA PODULUI CURCUBEU ȘI METAMORFOZĂ

DE LA FAZAN LA PASĂREA MĂIASTRĂ

ZIUA 1 – luni, 23 apriie – SUNT UN FAZAN (constatarea)

ZIUA 2 – mariți, 24 aprilie – CHIAR SUNT UN FAZAN? (îndoiala)

ZIUA 3 – miercuri, 25 aprilie – NU-I ADEVĂRAT! NU SUNT UN FAZAN (negarea)

ZIUA 4 – joi, 26 aprilie – Off, BIETUL DE MINE, CHIAR SUNT UN FAZAN (jjeluirea)

ZIUA 5 – vineri, 27 aprilie –  Un FAZAN RĂMÂNE UN FAZAN(resemnarea)

ZIUA 6 – sâmbătă 28 aprilie – Și dacă…..(începutul schimbării)

ZIUA 7 – duminică 29 aprilie – NU SUNT UN FAZAN, SUNT O PASĂRE MĂIASTRĂ

Luni, pe 23 aprilie, Jocul începe de Sf Gheorghe, arhetipul luptătorului care se luptă cu balaurul.

Toată săptămâna ne vom înfrunta cu BALAURUL TRAUMEI GENERAȚIONALE a DECREȚEILOR ”am sau nu am dreptul să exist?”

Intenționăm să trecem PODUL CURCUBEU, al transformării 3 D spre 5D (energie joasă spre energie înaltă) în ceea ce privește RANA GENERAȚIONALĂ: NEDREPTATEA / INJUSTITȚIA.

Sursa: centrulnatura.ro​ 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii