Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul natura Am adus SOARELE cu JOCURILE ȘI IUBIREA NOASTRĂ!

ro

28 Mar, 2015 10:58 1784 Marime text


Vă urez să aveți în viață multă lumină și să vă reamintiți de Lecția acestui Echinocțiu extrem de puternic și energetic: ÎNTOTDEAUNA – după nori și furtună și frământare energetică – APARE SOARELE.

Furtunile nu sunt altceva decât ”detoxifieri”, ”curățenii” pe care mama Pământ, planeta minunată pe care trăim – le face periodic (fiind nevoită să curățe toată negativitatea și poluarea cu care o încărcăm în mod inconștient, noi, miliardele de oameni viețuitori pe suprafața sa).

O furtună este întotdeauna O OPORTUNITATE de curățenie, de eliminare, de îndepărtare a ceea ce nu ne mai dorim.
Nu contează că furtuna este în viața noastră, în sufletul nostru sau afară, în Natură.
Ea poartă același mesaj – acela AL UNEI TRANSFORMĂRI.

Bucurați-vă de fiecare dată când vă aflați în plină furtună – în plină ”criză” – pentru că știți că în acel moment, ENERGIA SE MIȘCĂ, nu mai este stagnantă, nu se mai manifestă ca pe ceva ce trebuie ”să suportați”, ”să înghițiți”.
Ci ÎNCEPE SCHIMBAREA.
Și nu mai puteți rămâne pe loc – sunteți nevoiți să MIȘCAȚI totul în cadrul acestei schimbări.

Întocmai precum Natura a schimbat de la ENERGIA IERNII – cu frig, cenușiul cerului, răceala fulgilor de zăpadă și presiunea atmosferică variabilă – către ENERGIA PRIMĂVERII – cu promisiunea florilor de mai și a vibrației vieții.

AM ADUS SOARELE pe un cer senin odată cu Echinocțiul de primăvară – pentru că ne-am ”acordat” la acest mare moment de transformare și schimbare – și am permis multora dintre ”vechile” energii SĂ RĂMÂNĂ ÎN TRECUT.
Am mai făcut o ”mare curățenie generală interioară” și exterioară – odată cu acest tranzit astral puternic – și am dat la o parte tot ceea ce nu permite abundenței să se manifeste în viața noastră.

Căci PRIMĂVARA ÎNSEAMNĂ ABUNDENȚĂ.
Înseamnă atât de multă energie, vitalitate, dinamism, mișcare și mai ales IUBIRE și JOCUL ÎN GRUP – încât ne prindem vrăjiți în dansul și muzica Naturii.

Ieri, de Echinocțiu – odată cu ritualul Nowruz, de Anul Nou Persan, am re-amintit despre valoarea iubirii, a familiei, a prieteniei, a dăruirii și împărtășirii – ca fiind valori FUNDAMENTALE ale vieților noastre.
Ne-am simțit o parte din SĂRBĂTOAREA NATURII.

Mulțumesc doamnelor care au împărtășit imagini de la propriile ”ritualuri” de abundență – parcă am mai făcut împreună încă un pas înainte pe drumul reintrării în vibrația Naturii.
Simbolurile folosite la decorarea mesei de Nowruz ne-au amintit de joaca din copilărie, când puneam de mâncare la păpuși, în multe farfuriuțe.
Decorând mesele cu simbolurile primăverii, fiecare dintre noi a reușit să se acordeze magnific la Spirala de Energie – ce a îndepărtat Norii trecutului și fixităților (de ieri, de Echinocțiu) și a re-adus Soarele și Lumina în viețile noastre.

Bucurați-vă de SOARELE IUBIRII și AL PRIMĂVERII 2015!
Bucurați-vă de ZIUA FRUMOASĂ DE AFARĂ – bucurați-vă de NOUA VIAȚĂ ce reîncepe astăzi – odată cu primăvara 2015.
Felicitări tuturor Doamnelor care au ”marcat” energetic această trecere și le mulțumesc pentru ”colaborarea” la o ”lucrare de lumină”!
Mulțumiri și celorlalți care au fost doar cu gândul și sufletul alături de noi, chiar dacă nu au găsit timpul fizic pentru a realiza micul ritual.

Am fost împreună – într-o energie Creatoare și am mai deschis ”o poartă” către creșterea vibrațiilor energetice de COLABORARE și LUCRU ÎN ECHIPĂ.
Aceasta este NOUA ENERGIE a anului 2015.
Lucrul împreună – într-un scop comun: creșterea IUBIRII și a energiei VINDECĂRII.

Vă trimit câteva fotografii minunate, ale meselor de Nowruz, să vă bucurați cu toții de frumusețea ce poate apare din GESTURI SIMPLE.

ȘI ASTĂZI – dar și zilele următoare – STAȚI CÂT MAI MULT ÎN AER LIBER – ÎN SOARELE DE PRIMĂVARĂ – MULȚUMIND LUMINII CĂ REVINE ÎN VIAȚA NOASTRĂ!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii