Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bancul zilei Cine rezistă pe Marte?

ro

21 Apr, 2015 00:00 1239 Marime text
Din toate naţiile studiate au fost aleşi românii pentru că într-un viitor habitat artificial pe Marte ar rezistă cel mai bine. S-au luat în calcul următoarele : 
1. Românii rezistă fără apă cel mai mult. Nu au nevoie să facă dus cu săptămânile. Nu folosesc săpun, şampon ori pastă de dinţi. 
2. Nu au nevoie de spaţiu verde. Dacă acesta există, îl distrug. 
3. Habitatul va fi construit gen scară de bloc cu două bănci la intrare. 
4. Românii nu au depresii sau dacă au, le rezolva cu băutură... Pot să bea de la antigelul staţiei orbitale până la spirtul şi frectia din sala de prim ajutor. 
5. Pentru divertisment le ajunge un joc numit table. Nu au nevoie de gym sau piscină. 
6. În caz de suprapopulare subiectul feminin poate fi convins uşor să-şi arunce copiii la ghenă de gunoi. Dacă decizia s-a considerat greşită, copiii pot fi recuperaţi după trei zile. Culmea, trăiesc. 
7. Românii pot fi manipulaţi şi conduşi foarte uşor. Toate proviziile se vor elibera pe baza de cartelă. 
8. Toate legile habitatului vor fi făcute pentru a fi încălcate. 
9. Cheltuielile cu pază şi securitatea habitatului vor fi minime. Românii sunt genetic turnători şi pârâcioşi. Când nu au ce să toarne, încep să scrie jurnale: Jurnalul Naţional, Jurnalul de la Păltiniş etc. 
10. Se vor promova manageri nulităţile fără studii, iar oamenii capabili vor fi marginalizaţi pentru că aceştia atunci pot creea cel mai bine. Românii se hrănesc cu 80 la sută pâine, 5 la sută seminţe de floarea soarelui, iar restul surogate. 
11. Singurul animal însoţitor va fi câinele comunitar. 
12. Viaţă Românilor este foarte simplă. Bârfă sau zvonurile sunt raţiunea lor de a trăi. În acest scop vor fi introduse în habitat aşa numitele panarame, care vor trăi cu nulităţile manageri şi vor fi invidiate şi bârfite de nevestele grase şi oxigenate ale capabililor cu studii. 
13. Habitatul va fi aprovizionat în cantităţi suplimentare cu: prize, becuri, clanţe, capace de WC şi robineţi... Românii fură aceste obiecte. Încă nu se ştie de ce. Obiectele furate se pot găsi în apartamentele lor în vitrină din sufragerie. Se presupune că sunt furate în special de capabilii cu studii şi aduse acasă că un trofeu. În acest caz nevestele grase şi oxigenate au orgasme multiple exclamând ‘Costel este şi deştept şi descurcăreţ…’.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii