Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AstroCafe.ro Luna nouă în Pești, 13 martie 2021. De mână cu Dumnezeu

ro

15 Mar, 2021 13:36 1524 Marime text
Sâmbătă, 13 martie, Soarele și Luna își dau întâlnire în Pești, formând aspectul de Luna Nouă. Este o Luna Nouă magică, cu un imens potențial iluminator și vindecător, într-un semn zodiacal caracterizat prin mister, credință, ghidare divină, intuiție, vindecare, imaginație, sensibilitate, receptivitate, creativitate. 

Semnul Peștilor găzduiește, în acest moment, un frumos buchet planetar: Soare, Luna, Venus, Neptun. În acest context, putem vorbi despre o Luna Nouă cu potențial vindecător, cu condiția să avem încredere în lucrurile nevăzute, să pășim în afară egoului și a minții analitice, pentru a putea "vedea" cu inima. Tot ceea ce am căutat, tot ce am încercat să obținem sau ne-am dorit să împlinim, e necesar să fie lăsat deoparte și, în schimb, să acceptăm ceea ce este în momentul prezent, fără a avea pretenția să găsim soluții, să acționăm sau să facem vreo schimbare forțată.

Învățăm acum că în realitate nimic nu poate fi controlat și că orice încercare de a o face este doar un drum cu sens unic, către frustrare și suferință.

Cu Luna Nouă în Pești, fluiditatea este cea care ne arată esența vieții, iar credința este cea care naște miracole în viața noastră. Cu alte cuvinte, eliberând așteptările și ambițiile, accesăm culoare incredibile ale ființei, descoperim semnificații noi și uși deschise pe care nu le-am văzut nicicând înainte. Ieșind din minte, lăsând la o parte analiza și controlul, ne situăm în Sinele nostru înalt și avem ocazia să ne deschidem inima, centrul adevăratei puteri și inteligențe. Dându-ne la o parte din calea noastră, Îi permitem lui Dumnezeu să ne indice calea potrivită în acord cu sufletul. 

E posibil că în aceste zile să primim o serie de mesaje subtile, prin vise sau prin alte mijloace, să experimentăm sincronicități uimitoare, să primim confirmarea faptului că totul este interconectat cu sens.
E posibil să ni se reveleze un drum de urmat, o cale de evoluție și creștere, o modalitate prin care să vindecăm ceva sau să ne eliberăm de obiceiuri nesănătoase. Este un proces de trecere la un nivel superior de înțelegere și percepție, de salt în conștiința. Iar asta nu se poate realiza prin gândire și analiză, ci prin simțire, receptivitate, prezența, credință, acceptare. Ca și cum L-am ține de mână pe Dumnezeu.
Avem de-a face cu ultima Luna Nouă din acest an astrologic, care încheie un ciclu de transformare și creștere, pregătindu-ne pentru următorul, care va începe la echinocțiul de primăvară, odată cu intrarea Soarelui în Berbec în 20 martie.

Autor: Nicoleta Svârlefus
Articolul integral poate fi citit pe www.astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii