Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru vineri, 24 septembrie 2021

ro

24 Sep, 2021 07:17 1771 Marime text
Berbec

O zi care poate aduce rezultate bune si conjuncturi favorabile la locul de munca. Sigur ca Luna in Taur, exact in zona finantelor si posesiunilor, te face sa urmaresti beneficiile oricarei activitati pe care o desfasori. Cu alte cuvinte, nu prea misti niciun deget, daca nu stii ce poti castiga sau ce rezultat urmaresti. Asadar, simtul practic, administrarea judicioasa a resurselor personale si orientarea spre castig te ajuta sa extragi valoarea maxima din experientele acestei zile.

Taur

Desi Luna in Taur iti poate creste sensibilitatea, iar aspectele pe care astrul le formeaza iti confera o usoara inclinatie spre romantism, ai totusi capacitatea de a judeca la rece lucrurile, mai ales in plan sentimental. Prin urmare, astazi stii exact ce trebuie spus sau facut, astfel incat sa readuci armonia sau sa-i captezi atentia persoanei iubite. In ce priveste planul profesional, totul merge foarte bine, cu conditia sa fii flexibil si receptiv, mai ales in relatia cu superiorii.

Gemeni

Ori de cate ori Luna trece prin Taur, esti invitat la meditatie, discretie si autoanaliza. Insa fiind vorba despre o amprenta intens pragmatica, probabil ca in momentele tale de liniste, te vei gandi la un castig sau la mijloace prin care sa-ti asiguri o anume stabilitate materiala.  Ai si sprijinul total al familiei pentru asta, deci nu-ti ramane decat sa-ti pui mintea la contributie si ideile, in practica.

Rac

Se pare ca in cazul tau, accesul la castigurile pe care ti le doresti este facilitat, in primul rand, de disponibilitatea si abilitatea de a-ti face talentele cunoscute. Nu este momentul sa fii discret ori din cale-afara de modest, ci ar trebui sa profiti de fiecare oportunitate de a promova activitatea pe care o desfasori, de a-ti face cunoscute rezultatele si a comunica celor interesati, planurile tale. Nu stii niciodata de unde sare iepurele, adica cine aude si ce poate sa faca pentru tine.

Leu

Astazi esti stapan pe situatie, ai lucrurile sub control si stii cum sa aplici cat mai eficient o serie de metode, care sa-ti slujeasca atat la afirmarea profesionala, cat si la cresterea veniturilor. Desi nu excelezi in simt practic, ci de regula esti ceva mai boem, astazi stii sa-ti urmaresti interesele. Cu toate acestea, trebuie sa stii cat si cui sa ceri, fie ca e vorba de sprijin, informatii sau chiar bani.

Fecioara

Tranzitul Lunii prin Taur este de bun augur pentru tine, asa ca sunt premize ca ziua de astazi sa fie foarte frumoasa. Si daca vorbim de Luna in Taur, vorbim de interes pentru castig si bunastare, iar in ce te priveste, obtinerea lor depinde de cat de bine iti ordonezi ideile, cat de clare iti sunt scopurile propuse si cat de determinat esti sa urmezi o cale profesionala aleasa. Ar fi bine sa te concentrezi pe ceea ce iti doresti, sa-ti stabilesti prioritatile si sa triezi activitatile in care esti implicat in prezent.

Balanta

Beneficiile materiale vin dinspre partener. Este foarte posibil ca o veste buna sau o reusita a acestuia, sa-ti dea sentimentul de siguranta si confort. In orice caz, te bucuri de bani veniti de la si prin altii, de sprijin de la partenerul de viata sau de afaceri, de oportunitati de a castiga bani cu usurinta. Nu trebuie decat sa fii precaut in administrarea bugetului familiei si sa-ti stabilesti prioritatile in mod riguros.

Scorpion

In cazul tau, castigurile depind de capacitatea de cooperare cu cei din jur, de cat de dispus esti sa ceri sprijin, sa recunosti ca nu stii chiar totul si sa fii receptiv la parerile pe care persoanele din anturaj abia asteapta sa ti le impartaseasca. Asadar, fii in comunicare cu colegii, cunostintele si prietenii si accepta-le sprijinul. De tine depind rezultatele acestei zile, dar si de relatiile pe care le ai, asa ca fructifica-le!

Sagetator

]O Luna in Taur cate te invita la harnicie, eficienta si responsabilitate. Aceasta este modalitatea prin care poti obtine ceea ce doresti, din punct de vedere profesional si financiar. Cu alte cuvinte, nu pierde deloc timpul, ci fructifica toate ocaziile care-ti ies in cale. Nu te lasa tentat de comoditatea care-ti da tarcoale din cand in cand. Este o zi importanta pentru cariera, in care pe langa apreciere si recunoastere, te poti alege si cu un profit.

Capricorn

Astazi s-ar putea sa fii un pic mai egoist, sau in tot cazul, mai intai te gandesti la nevoile si dorintele tale si apoi la ceilalti. Daca cineva iti cere o favoare, sau te vezi nevoit sa cumperi un cadou, vei percepe asta mai mult ca pe o obligatie si te vei gandi de doua ori inainte sa scoti bani din buzunar. Esti foarte concentrat pe bunastarea ta acum, ceea ce nu e rau, insa nu uita sa fii generos, mai ales cu persoanele dragi.

Varsator

Te afli intr-o perioada destul de obositoare, in sensul ca muncesti mult, esti implicat in multe proiecte si vrei sa le faci pe toate bine, chiar cu pretul epuizarii fizice. In acest context, plasarea Lunii in Taur, in zona averii, familiei si patrimoniului, te invita sa-ti conservi resursele, sa iei masuri pentru a deveni mai eficient si sa regandesti planul de cheltuieli. Ai tot sprijinul familiei, asa ca nu ezita sa-l ceri si sa-l primesti.

Pesti

Luna plasata in Taur, in zona comunicarii, este ca o invitatie la luciditate si pragmatism. Cu alte cuvinte, astazi e bine sa lasi deoparte toate fanteziile, plangerile si confuziile si sa privesti lucrurile realist. O problema de suflet poate fi rezolvata in acest fel, dar si cu ajutorul unor persoane cu mai multa experienta. Vorbeste cu cineva avizat despre o astfel de problema, sau fa ceva concret pentru asta si vei fi incantat de intorsatura pe care o iau lucrurile.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii