Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 24 - 30 octombrie 2016

ro

24 Oct, 2016 19:42 3367 Marime text
Berbec
O saptamana in care te poti concentra cu folos pe tot ce tine de sanatate, munca, proiecte profesionale, stil de viata in general. Chiar daca temerile sunt mari, mai ales spre mijlocul saptamanii, cand nu prea vezi clar solutii viabile, totusi se pare ca demersurile facute acum te ajuta atat sa-ti imbunatatesti sanatatea, cat si sa-ti cresti randamentul la locul de munca. Colaborarile, partenerul de viata, asocierile joaca un rol important in aceasta saptamana, iar anumite clarificari in unele relatii sunt bine-venite. Soarele si Mercur abia mutate in Scorpion vorbesc si despre o anumita profunzime in cautarile interioare, mai multa suspiciune, nevoie urgenta de raspunsuri, dar si intuitie. Este o perioada numai buna pentru a te concentra asupra unor obiective financiare sau de alta natura. Ai multa determinare si poti gasi mai usor acum resursele de care ai nevoie pentru a implini ceea ce vrei. Luna noua in Scorpion, care are loc duminica, marcheaza un inceput nou in privinta unei afaceri, asocieri, demersuri financiare, reglari de conturi cu o persoana din viata ta.

Taur
Intreaga saptamana pare sa fie dedicata intrebarilor interioare si nevoii de a te clarifica in privinta unor relatii, mai ales in privinta unei relatii amoroase. Cauti certitudini, vrei sa te asiguri ca ceea ce simti e real, astepti probabil multe confirmari de la cei pe care-i iubesti. In acelasi timp, esti dispus sa faci sacrificii si sa te pui in slujba acestora, este modul tau de a-ti arata iubirea si anagajamentul. La locul de munca poti sa faci progrese daca ai diplomatie si esti dispus sa cooperezi si/sau sa te reconciliezi cu o persoana influenta care te poate sprijini chiar si financiar in proiectele tale. Apropo de relatii si parteneriate, cu Soarele si Mercur in Scorpion in aceasta zona, incepe o perioada de devoalari, in care anumite secrete vor iesi la iveala iar unele relatii vor fi transate prin prisma acestor experiente edificatoare. Pe de alta parte, imaginea ta se poate imbunatati si e un moment bun sa initiezi o asociere sau un parteneriat profitabil, sau sa treci o relatie de cuplu la nivelul urmator, odata cu Luna noua in Scorpion din 30 octombrie.

Gemeni
Este o saptamana a compromisului facut pentru o cauza importanta. Daca ai scopuri si proiecte pe termen lung care simti ca se clatina, va trebui sa taci si sa ai rabdare pana ce vei strange toate informatiile si vei sti cum sa actionezi in modul cel mai adecvat, astfel incat sa existe minimum de costuri si maximum de beneficii. In familie pot exista disensiuni sau va trebui sa te ocupi de treburi casnice pe care le-ai tot amanat. E un moment excelent pentru a face curatenie generala si a de debarasa de lucruri care nu-ti mai sunt utile. La fel si din punct de vedere al sanatatii si stilului de viata, aceasta saptamana poate fi decisiva, prin aceea ca te face atent la consecintele unor neglijente si incepi sa capeti motivatia de a schimba ceva in regimul alimentar si de viata. Multe furtuni si schimbari de stare/pozitie se anunta si in relatia amoroasa sau cu copiii, unde ai nevoie de multa concesivitate si diplomatie. In privinta finantelor e indicat sa fii prudent, mai ales daca e vorba de accesarea unor fonduri, imprumuturi, sponsorizari. Te poti baza fara rezerve, pe parerea partenerului de viata sau e momentul sa soliciti consiliere specializata.

Rac
In aceasta saptamana, folosirea cuvantului face diferenta. Poti sa construiesti sau sa darami cu la fel de multa usurinta, prin modul in care alegi sa comunici. Negocierile, discutiile, intalnirile, deplasarile, lucrul cu documente sunt la ordinea zilei, si se pare ca poti obtine niste avantaje in urma acestora sau, in orice caz, faci niste pasi inainte in anumite proiecte. Segmentul relatiilor si al imaginii sociale este in continuare vulnerabil si e posibil sa fie nevoie sa-ti aperi pozitia in cadrul unor colaborari, astfel incat sa detii controlul. De altfel, nu e momentul sa lasi garda jos si nici sa lasi responsabilitatea in curtea altora. Cu cat esti mai prezent si mai implicat, cu atat mai bine. Acum, odata cu prezenta planetelor in Scorpion, esti mai hotarat, mai intuitiv, creativ si inspirat, astfel ca acolo unde pana acum nu aveai solutii, acestea incep sa apara... Atentie la relatiile de familie si la tensiunile din camin. E un context tensionat acolo, care se poate rezolva numai cu diplomatie si intelepciune, pe care pasnica. Luna noua in Scorpion, care are loc pe 30 octombrie, anunta o atitundine noua, imputernicire, inceput nou in privinta unui proiect sau relatii de iubire.

Leu
Bine-ar fi sa nu transformi aceasta saptamana intr-un camp de lupta, cautand sa arati ca ai dreptate si agatandu-te de convingerile tale ca de un stalp de siguranta. Vei avea mai mult de castigat, in primul rand ca stare interioara, daca esti diplomat, atent si la ceilalti, intelept in abordarea situatiilor care pot aparea. Financiar, ai sustinere astrala in special marti si miercuri, cand ai posibilitatea sa faci investitii bune, sa economisesti niste bani sau chiar sa-ti cresti veniturile prin activitati suplimentare profesionale. Totusi, ai grija sa pastrezi limitele legale, sa-ti micsorezi asteptarile de la ceilalti si sa fii ceva mai flexibil in ce piveste programul de lucru. Atentie si la tendinta de a-ti compromite sanatatea, muncind prea mult sau dorindu-ti prea mult o serie de lucruri. Comunicarea este efervescenta, poti face drumuri mai multe, esti mai dinamic, mai mobil si fortat cumva de imprejurari sa mai schimbi obiceiurile si punctele de vedere. Prezenta Soarelui si a lui Mercur in Scorpion, precum si Luna noua din 30 octombrie in acelasi semn, activeaza zona familiei si a mediului intim. Aici pot avea loc experiente revelatoare, intense, si poti initia o stare si niste conditii noi de convietuire/relationare.

Fecioara
Desi destul de agitata, aceasta saptamana contine o energie care te imputerniceste si te face sa fii rezistent in fata oricaror experiente. De marti si pana joi dupa-amiaza, Luna strabata semnul tau zodiacal si se intelege ca acestea sunt zile in care sa rezolvi o serie de chestiuni pe care le-ai neglijat sau amanat, fie ca e vorba de demersuri legate de acte si contracte, fie de alcatuirea unui plan de bataie intr-un proiect sau chiar de activitati care sa adauge un plus de credibilitate imaginii tale sau sa-ti imbunatateasca infatisarea. Zona finantelor este si ea dinamica, aici pot avea lor atat castiguri cat si investitii/cheltuieli. E recomandat sa fii cu bagare de seama in privinta oricaror manevre care implica banii si sa eviti speculatiile sau incalcarea legii. In familie sau in demersuri legate de bunuri imobiliare, inca exista obstacole. Aici e nevoie de acceptare si rabdare. In alta ordine de idei, planetele din Scorpion activeaza segmentul comunicarii, al relatiilor cu fratii, al studiilor si cercetarii, asa ca, avand in vedere ca avem si Luna noua in Scorpion duminica, e o perioada excelenta pentru reevaluarea unor relatii, contracte, activitati intelectuale. Poti incepe documentarea, cerceterea si aprofundarea unei discipline. Unii nativi incep sa sape dupa informatii despre altii, investigheaza si chiar au sorti de izbanda dar sa fie atenti ce fac cu ceea ce afla.

Balanta
Segmentul banilor castiga teren in aceasta perioada, prin migrarea Soarelui si a lui Mercur in Scorpion. Asadar, acum e momentul sa-ti pui ordine in afaceri, sa iei masuri pentru imbunatatirea statutului financiar si sa micsorezi pierderile sau cheltuielile inutile. Atentie la investitii si la hibele care se pot afla in spatele unor intelegeri/tranzactii financiare. Prima jumatate a saptamanii e posibil sa fie destul de solicitanta emotional, probabil ai nevoie de mai multa grija pentru tine, de mai multa liniste pentru a te putea centra... In plus, discretia e cheia pentru a trece usor si bine prin experientele din aceste zile. Cu cat te implici mai delicat si mai diplomat, cu atat mai bine. Cu cat accepti mai usor tot ceea ce este, cu atat mai multe surprize frumoase vei avea. In alta ordine de idei, foloseste zilele joi-sambata, pentru a te reconcilia cu cineva sau pentru a stabili niste reguli clare de convietuire/colaborare. Cere parerea celuilalt ori de cate ori esti nesigur si incearca mereu sa intelegi in mod nou o situatie si/sau sa-ti modelezi niste convingeri. Saptamana se incheie cu Luna noua in Scorpion, un moment excelent pentru a pune in practica o idee de afacere si/sau pentru a transforma un hobby intr-o activitate aducatoare de bani.

Scorpion
O saptamana importanta pentru tine, avand in vedere ca Soarele si Mercur au intra deja in semnul tau, iar duminica, pe 30 octombrie, urmeaza sa aiba loc Luna noua tot aici. Asadar, e o saptamana in care se pot contura decizii, atitudini noi, o abordare diferita a unei situatii vechi, precum si un nou inceput pe mai multe paliere de viata. In orice caz, poti sa-ti propui obiective marete, pentru ca acum iti poti aduna fortele si poti sa te concentrezi cu adevarat asupra indeplinirii lor. Atentie insa la dorintele care frizeaza obsesiile si care nu-ti sunt de niciun folos, mai ales ca iti pot compromite imaginea si chiar anumite relatii. In alta ordine de idei, prima parte a saptamanii e destul de agitata, cu multe iesiri, conversatii, expunere sociala, participare la evenimente etc. Atentie la promisiunile si propunerile din partea prietenilor, pentru ca pot fi paguboase. A doua parte a saptamanii este ca o retragere din cotidian, in orice caz vei simti nevoia de incarcare si centrare. In special vineri si sambata e recomandat sa te pregatesti pentru momentul de Luna noua, fiind mai introvertit, luindu-ti timp si spatiu pentru tine, eliberandu-te de ganduri toxice.

Sagetator
Pentru tine, poate fi o saptamana care inchide un ciclu, o etapa in viata ta. Fie ca e vorba de segmentul profesional sau de o relatie, un proiect de alta natura sau pur si simplu un fel de a fi, e timpul sa lasi in urma un anotimp si sa privesti spre urmatorul. Iar pentru asta, e necesar sa-ti dai timp pentru repliere, regenerare, energizare si pregatire. Zbaterea impotriva curentului nu-ti aduce niciun beneficiu, iar daca fortezi lucrurile, nu faci decat sa creezi si mai multa greutate in viata ta actuala, care si asa este destul de incarcata. In alta ordine de idei, in prima parte a saptamanii te poti concentra cu succes asupra unor demersuri profesionale, mai ales daca e vorba de o munca ce necesita atentie la detalii. Sedintele, discutiile, negocierile nu vor lipsi. Nu uita ca diplomatia, uneori iti aduce mult mai mult pe termen lung, decat impulsivitatea si tendinta de a privi totul doar din punctul tau de vedere. Incepand cu aceasta saptamana, e posibil sa fie destule jocuri de culise sau sa existe oameni interesati prea mult de soarta ta. De aceea, nu da apa la moara si nu te grabi sa iei nicio decizie, pana cand nu vei sti exact pe ce te bazezi.

Capricorn
O saptamana destul de incarcata, cu demersuri care implica justitia sau negocieri cu alte institutii si puteri decizionale. E o perioada de reconfigurare profesionala, e mult stres in ce priveste anumite jocuri care se fac acum in zona carierei si mult consum de resurse, mai ales emotionale. E clar ca ceva mai multa detasare nu ti-ar strica si renuntarea la control, avand incredere ca lucrurile se vor aseza exact asa cum e potrivit pentru tine. In alta ordine de idei, poti avea parte de sustinere din partea unor prieteni si poti fi creditat de persoane care te vor in anumite cercuri, totusi ramai vigilent pentru ca e posibil ca lucrurile sa nu fie asa de roz cum ti le descriu cei vizati. Luna noua in Scorpion, care are loc pe 30 octombrie, se traduce pentru tine in posibilitati de a incepe ceva nou, poate un proiect, o relatie cu cineva sau inscrierea intr-un grup, o asociatie, un club. Se pare ca acum, ajutorul vine prin aliati si prieteni, de aceea e bine sa fii sincer cu tine si sa recunosti cine iti e prieten si cine nu.

Varsator
Toata saptamana calculezi, analizezi, intorci totul pe toate partile, reglezi conturi, te achiti de datorii, faci plati etc...Este, de fapt, un moment de bilant si de corectat ce e nevoie, inclusiv in relatii, dar si in ce priveste contextul juridic in care activezi, pentru ca te apropii de un nou inceput carieristic. Ceva urmeaza sa se schimbe, sa fie asezat in alta forma, poate o noua functie, o noua pozitie intr-o afacere, o mai mare responsabilitate si constienta in ce priveste rolul pe care-l ai si contributia pe care o aduci prin munca si experienta ta. E posibil sa apara si surprize, vesti care-ti schimba programul sau scrisori/mesaje care iti intrec asteptarile. O noua perspectiva in ce priveste studiul, cunoasterea, relatiile cu strainatatea, se poate deschide. In alta ordine de idei, te poti astepta sa iasa la suprafata tot felul de informatii la care nu ai avut acces pana acum si pe care le poti folosi pentru a lua o decizie importanta.

Pesti
Tu simti o imbunatatire a calitatii energiei, ceva ceva incepe sa se arate la orizont, dupa o perioada in care e posibil sa te fi simtit blocat, fara perspectiva si fara solutii. Acum, prin prezenta Soarelui si a lui Mercur in Scorpion, se deschid culoare noi, incepi sa primesti raspunsuri acolo unde ai adresat intrebari, vin vesti, ai intuitii valoroase... E un moment bun pentru toti aceia care vor sa inceapa niste studii, sa-si ia un certificat, o diploma, un act care sa-i ajute la expanasiunea lor ca fiinte si ca profesionisti. Luna noua in Scorpion, care se formeaza duminica pe 30 octombrie, este un moment de revelatie, de constientizari, iar pentru unii nativi este chiar initierea unui plan de viata care vizeaza strainatateasau o companie straina. In alta ordine de idei, e important sa gestionezi cu intelepciune, tensiunile care inca exista si se pot acutiza in aceasta saptamana, in relatia de cuplu sau in alte relatii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii