Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 17 - 23 mai 2021

ro

19 May, 2021 16:42 1430 Marime text


Berbec
Relațiile sentimentale și cele cu copiii te solicită mult în aceste zile, fapt pentru care ar fi bine să fii prudent și circumspect pe alocuri. Se conturează modificări majore și chiar finaluri în plan amoros. Misterul, farmecul, dar și iluziile stăpânesc acest segment de viață, astfel că puțin probabil să-ți dai seama de adevăratul sens al situațiilor care se ivesc. Evită să ai așteptări față de cei dragi! Tu ești cel care are nevoie să-și remodeleze concepțiile vizavi de iubire și implicațiile ei. Însă ești foarte creativ și inspirat, așa încât relaxează-te cu un hobby. La locul de muncă se conturează multă forfortă, fiind nevoie să te ocpi de tot felulde sarcini de lucru. Sănătatea este vulnerabilă. Selectează prioritățile și progrmează-ți atent activitățile. La finalul săptămânii este rost de activități comune cu alții. Aspecte parteneriale comune cu alții.

Taur
În casă și în familie se preconizează schimbări interesante. Atenția și eforturile îți vor fi atrase de treburile gospodărești restante și de conversațiile cu membrii familiei. Fii prudent și răbdător, pentru că este dificil de ajuns la un consens, chiar dacă toată lumea dorește același lucru. Vei fi nevoit să te împarți între îndatoririle profesionale și cele casnice. Însă, accentul săptămânii revine mai mult laturii personale și relaționării cu cei dragi. Organizează-ți timpul și resursele, astfel încât să rezolvi tot ce îți propui. Relațiile sentiemtnale sunt frământate și se pot echilibra situațiile cu puțin efort și bunăvoință. Relaxează-te și cu un hobby drag sufletului tău. La sfârșitul săptămânii se conturează activități de rutină, însă și niscai probleme de sănătate. Îngrijește-te corespunzător și odihnește-te mai mult.

Gemeni
Evenimentele principale ale săptămânii se concentrează pe segmentul relațiilor cu anturajul apropiat, de aceea ar fi bine să acorzi atenție necesară tuturor discuțiilor și întâlnirilor cu aceste persoane. Se vor crea contexte favorabile pentru a te desprinde din situațiile și relațiile toxice. Unii se vor ține scai de tine, din varii motive personale. Evită să vorbești despre tine și intențiile tale sau despre subiecte pe care le cunoști puțin sau deloc. Prudență, răbdare și acceptă ideile și nevoile altora! Călătorii pe distanțe scurte și chestiuni ce țin de acte, documente, studii. Acasă este nevoie să te implici mai mult în treburile gospodărești și în relațiile cu membrii familiei. vorbești binr, ai idei strălucite, ești convingător, așadar toate acestea te vor ajuta să rezolvi orice diferend. La sfârșitul săptămânii intervin chestiuni sentimentale. Sunt momente bune pentru relaxare și activități de tipul hobby, alături de cei dragi.

Rac
Situații controversate în plan financiar! Este vorba despre modificări salariale sau ale condițiilor de muncă. Fie primești o sumă de bani restantă pentru eforturile depuse în câmpul muncii, fie afli informații deosebite privitoare la felul în care se vor desfășura activitățile profesionale de acum încolo. În culisele evenimentelor există detalii pe care nu le poți depista sau înțelege acum. Totuși, fii prudent, circumspect și nu lua de bun chiar tot ce auzi. O conversație tăinuită cu cineva din anturajul apropiat te va lămuri și liniști. Foarte animate devin și relațiile cu prietenii apropiați și cu neamurile. Schimbul de informații și aflarea unor soluții deosebite pentru situațiile cu care te confrunți vor fi frecvente. La finalul săptămânii este rost de treburi gospodărești și de întâlniri cu membrii familiei. Relaxarea acasă alături de cei dragi este binevenită.

Leu
Săptămână foarte importantă, pentru că transformările interioare la care ești predispus sunt de bun augur. Însă, nu vei înțelege mare lucru acum. Senzația că totul se desfășoară în favoarea ta va fi accentuată și aducătoare de liniște și confort sufletesc. Ceva se termină, ceva stă să înceapă. Detașează-te de toate, lasă-te purtat de evenimente, dar în același timp fii deschis la nou și progres. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că și stărle tale de spirit sunt oscilante și dificil de suportat sau de înțeles de către ceilalți. Controlează-ți reacțiile! Intervin cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian. Pe de altă parte, este rost să primești bani fie salariul de la locul de muncă, fie bonusuri substanțiale din partea celor dragi. Sunt probabile și cheltueili pentru prieteni sau pentru a ajuta pe cineva drag aflat la nevoie. Foarte bine susținut va fi segmentul prietenilor și al protectorilor de la locul de muncă începând cu 21 Mai.

Fecioara
Energia astrală a săptămânii te predispune la transformări interioare profunde, răscoliri sufletești greu de explicat în cuvinte, dar și greu de înțeles. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și revizuirea tuturor situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Posibile neplăceri legate de sănătatea picioarelor și a segmentelor sistemului circulator. Evită, în limita posibilului, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece există riscuri majore de erori cu efecte pe termen lung. Dezvoltă gândirea pozitivă! Îți vei reveni în a doua parte a săptămânii și te vei simți mult mai bine, însă nu forța nota. Este vremea să-ți revizuiești planurile de viață și toate relațiile în care ești implicat. Renunță la toate situațiile stagnante și orientează-te spre alte direcții de viață și activitate. Ești susținut de către șefi, autorități șj prieteni adevărați din sfera socio-profesională. În weekend vin și bani, și cheltuieli.

Articolul integral poate fi citit pe www.astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii