Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru sâmbătă, 23 aprilie 2022. Află cum va fi ziua de azi pentru zodia ta

ro

23 Apr, 2022 10:49 1200 Marime text
Horoscop



Berbec
 
Foarte bune sunt intalnirile si dialogurile cu prietenii la finalul acestei saptamani. Profita de orice invitatie de a iesi in lume, de a primi musafiri sau macar de a sta de vorba, pe indelete, prin mijloacele moderne de comunicare. Informatii deosebite se vor vehicula in preajma ta, mai ales legate de segmentul socio-profesional. De asemenea, este posibil sa afli despre un curs, un program de instruire necesare promovarii tale.

Taur
 
Multa lume ta va înconjura în zilele acestui weekend, fie ca stai casa, fie ca te afli la serviciu. Iti vor fi ascultate vorbele, iti vor fi urmărite gesturile si tot ce tine de prestatia ta in fața altora. Ideile prezentate de tine vor fi dezbătute ulterior si poate unele contestate. Ar fi bine sa-ti temperezi entuziasmul si sa vorbesti strictul necesar. Pe de alta parte, din situatiile ivite in aceste zile vei avea multe de invatat, mai ales in relatiile socio-profesionale.

Gemeni
 
Profita de energia acestor zile si ocupa-te de studiu, asimilarea unor informatii deosebite, rafinează-ți sufletul cu muzica buna sau activitati culturale. Este posibil să participi la seminarii de weekend unde vei afla lucruri noi despre lume si viata. De asemenea te poti gandi la abordarea unor cursuri pe termen lung sau care au legatura cu strainatatea. Calatoriile indepartate sunt o alta tema favorizata acum.

Rac
 
Capitolul financiar este bine aspectat la finalul acestei saptamani. Este vorba în primul rând de banii si bunurile pe care le administrezi si folosesti impreuna cu altii. Pe de alta parte, se conturează modalitati noi de castig din colaborari. Deocamdata, fereste-te de speculatii si de planuri de investitii. Sunt momente bune pentru prospectiuni. Cheltuielile pot fi frecvente, in mod special pe facturi, taxe, servicii sau capricii ale celor dragi.

Leu
 
Relatiile parteneriale vor lua o altă turnură in aceste zile de weekend. Este bine sa-ti stabilesti clar prioritatile, doleanțele si cum dorești sa se desfășoare de acum incolo atat relatia cu partenerul de viata, cat si relatiile profesionale. Sunt momente deosebite în care poti aranja lucrurile in favoarea ta si pe termen lung. Evita implicarea in treburile altora si ocupa-te numai de interesele tale. Altii doresc doar sa profite de pe urma ta.

Fecioara
 
Finalul acestei saptamani îți aduce mult spor in activitatile cotidiene. Insă, ar fi bine să-ți dozezi eforturile pentru că se vor accentua unele afectiuni. Pe cat posibil, ingrijeste-te singur si evita consultatiile si analizele medicale. Ce ar fi daca iti rezervi momente numai pentru tine si apelezi la cei dragi sa te sprijine in treburile urgente din acest weekend? Procedand astfel, vei fi plăcut surprins de câți și cum îți vor sări în ajutor.

Balanta
 
Se pare ca weekend-ul acesta îți aduce multă veselie, idile si deschidere sufleteasca spre un hobby drag sufletului tau. Totul este sa eviti excesele si să păstrezi o distanta sanatoasa fata de ceilalti. Posibil ca unii apropiati să fie deranjați de euforia de care dai dovada in aceste zile. Minunat ar fi să-i antrenezi si pe altii in jocurile, distractiile sau aventurile tale. Există varianta inceperii unei povesti amoroase de lungă durată.

Scorpion
 
Excelente zile pentru a fi petrecute in sânul familiei. Iti sunt favorizate dialogurile cu membrii familiei, demararea actiunilor care vizeaza imbunatatirea spatiului in care locuiesti, achizitionarea si vanzarea bunurilor patrimoniale. Vor aparea si dispute aprinse. Mărul discordiei sunt banii implicați in acest segment. Atat rudele, cat si partenerul de viata vor accentua aspectele financiare necesare casei si familiei.

Sagetator
 
Weekend-ul este potrivit intalnirilor si dialogurilor cu persoanele din anturajul apropiat. De asemenea, activitatile intelectuale, asimilarea unor informatii deosebite, planificarea unor cursuri de scurtă durată îți sunt bun augur. Profita de tot ce afli la finalul acestei saptamani, stai de vorba cu oameni eruditi sau citeste carti valoroase. Mentalul tau este dornic de cunoastere, dar si de schimburi de informații de orice fel.

Capricorn
 
Sunt posibile câștiguri importante dispre locul de munca. Cumva, discret, in umbra se pregatesc variante noi de castig dintr-o activitate profesionala oficiala. Decamdată, abia se întrezărește schimbarea majora in segmentul financiar si sigur simti, dar nu poti intelege clar ce se petrece. Pe de o parte, nelinistile sunt accentuate, insa pe de alta parte intuiesti ca totul decurge bine si curand ti se vor revela modalitati noi de castig.

Varsator
 
Sunt zile in care ar trebui sa te simti in forma. Chiar daca unele nemultumiri pot răbufni din cand in cand, pana la urma iti vei da seama singur ca numai tu esti artizanul tuturor lucrurilor care ti se intampla si numai tu le poti modifica in favoarea ta. Alcatuieste-ti programul cotidian pentru urmatoarele saptamani in care sa incluzi si o dieta noua de sezon, schimbarea înfățișării in mod discret sau mici escapade alături de cei dragi.  

Pesti
 
Zilele acestui sfarsit de saptamana petrece-le in liniste, departe de forfota cotidiana. Tu cu tine aveti ce să va spuneți, să concluzionați și să trasați noi directii de viitor, pentru toate segmentele vietii. In primul rând, ai nevoie de o reformulare a conceptiilor si atitudinii fata de munca si implicatiile ei. Sunt momente excelente de a pune in balanta eforturile depuse si plata obtinuta. Chiar daca nemultumirile sunt prezente, acum le poti dizolva usor si definitiv.
 


Articol preluat de pe astrocafe.ro   

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii