Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru miercuri, 24 noiembrie 2021. Pentru una dintre zodii, seara poate fi dedicată familiei

ro

24 Nov, 2021 07:45 1236 Marime text
Berbec

In cazul tau, familia si caminul sunt direct vizate. Asadar, chiar daca cei dragi se opun ideilor tale, esti hotarat sa schimbi ceva, fie ca e vorba de schimbarea locuintei sau doar de inlocuirea unui aparat sau a unei piese de mobilier in casa. De resurse materiale nu te poti plange, insa fii atent la tendinta de a te intinde mai mult decat iti e plapuma.

Taur

Astazi esti elementul de legatura intre oameni, ai un rol foarte important in transmiterea informatiei si chiar in medierea unor conflicte. Asadar, asigura-te ca fiecare mesaj este transmis cu acuratete, pentru ca altfel risti sa fii inteles gresit si chiar sa starnesti reactii ostile. Seara poate fi dedicata familiei sau ingrijirii personale.

Gemeni

Energia ta este canalizata astazi spre rezolvarea unor probleme de ordin financiar si material. Incercarea de a-ti administra bugetul nu face decat sa-ti aminteasca de lipsuri si nemultumiri. Asadar, opreste-te din calcule, renunta la gandurile despre lipsuri si uita-te dupa mijloace prin care sa-ti cresti veniturile. Spre seara, cineva iti poate vinde un pont sau iti face o propunere de nerefuzat.

Rac

Cu Luna in zodia ta,  e posibil sa fii usor de influentat, mai ales de catre prieteni sau familie. De aceea, incearca sa nu te lasi prins in dramele sau pesimismul altora. Nu-ti asuma toate problemele celor cu care vii in contact, crezand ca e responsabilitatea ta. Priveste totul cu mai multa detasare, ramai fidel credintelor si intuitiei tale, si in felul acesta vei putea ajuta mai mult. Seara iti aduce vesti bune legate de bani.

Leu

Ti-e destul de greu sa te aliniezi la cerintele superiorilor, sa accepti accesele de autoritate sau sa te sincronizezi cu cei din jur. Ai sentimentul ca te afli intr-o lume careia nu-i apartii, pe care nu o intelegi. Cu toate acestea, nu-ti foloseste la nimic inversunarea, ci e mult mai constructiv sa privesti totul ca un spectator, neimplicat emotional. Spre seara, capeti o noua viziune asupra lucrurilor.

Fecioara

Luna in Rac, in prima parte a zilei, pune accentul pe relatiile sociale. Prietenii sunt foarte prezenti in viata ta si joaca un rol important in alegerile pe care le faci. Lasa-te inspirat si chiar indrumat. Se pare ca cineva din anturaj detine informatii care-ti sunt foarte utile. Pe de alta parte, nu e momentul sa vorbesti despre afaceri sau sa demarezi un proiect care implica investitii materiale.

Balanta

In cazul tau, Luna in Rac te ajuta sa finalizezi niste demersuri in zona carierei si sa iei niste hotarari legate de o functie, un proiect, o anumita activitate in care esti implicat. Devine evident ca ai nevoie de o triere, de o revizuire a programului sau relatiilor din sfera profesionala. Cu alte cuvinte, e timpul sa renunti la ceva vechi si la iluzia sigurantei, pentru a face loc noului.

Scorpion

Pentru tine, ziua de astazi se anunta interesanta, la nivel de convingeri, viziune, relatii cu strainatatea. Chiar daca ti-e greu sa accepti ca te-ai inselat in anumite privinte sau ca unele dorinte nu sunt autentice, e timpul sa accepti adevarul si sa schimbi ce e de schimbat. Orele serii iti aduc idei ingenioase cu privire la un proiect, pe care ai face bine sa le notezi.

Sagetator

Astazi ai tendinta sa privesti cu pesimism o afacere sau un proiect in care ti-ai pus toate sperantele si asteptarile. De fapt, aceasta zi are rolul de a te determina sa faci un pas inapoi, pentru a putea privi imaginea de ansamblu si a descoperi ce nu e in regula acolo, ce ar putea fi corectat, la ce sau la cine ai putea sa renunti. Oricum, spre seara, vei vedea lucrurile dintr-o noua perspectiva.

Capricorn

E posibil ca astazi sa se reediteze niste tensiuni sau conflicte in sfera profesionala. Totul pleaca de la nemultumirile tale legate de felul in care esti privit, perceput si judecat. Ai senzatia ca nu-ti sunt recunoscute meritele, si se stie ca pentru un Capricorn asta doare foarte tare. Totusi, in loc sa tragi concluzii pripite, incearca sa te extragi din context si sa-ti indrepti atentia catre altceva, macar astazi. De exemplu, petrece timp cu un prieten in care ai incredere.

Varsator

Daca nu ai fi asa de sever cu tine si ai renunta la pesimismul cu care esti tentat sa privesti lucrurile astazi, te-ai putea bucura de niste pasi frumosi pe care i-ai facut in ce priveste cariera. Toata lumea pare sa-ti recunoasca meritele, mai putin tu. Asadar, ce-ar fi sa ai mai multa rabdare si sa fii ceva mai ingaduitor cu tine?

Pesti

Da-ti voie sa explorezi noi taramuri, macar in imaginatia ta. Chiar daca momentan nu ai resursele necesare pentru a-ti implini un vis, gandurile tale pozitive le pot atrage mai repede in viata ta. Asadar, renunta la pesimism si ai incredere ca exista mereu solutii, chiar si atunci cand nu le vezi.

Articol preluat de pe astrocafe.ro


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii