Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru marți, 26 octombrie 2021

ro

26 Oct, 2021 08:17 1704 Marime text


Berbec

Prezența Lunii în Rac îi face pe Berbeci să graviteze astăzi în jurul problemelor domestice. Berbecii pot fi interesați de achiziția unui bun sau de restabilirea unor bune raporturi de familie. Acești nativi sunt astăzi foarte săritori, pregătiți să îi ajute pe cei dragi. În special părinții sau cineva mai în vârstă ar putea apela astăzi la serviciile lor. Această deschidere a Berbecilor este de bun augur, poate fi pentru ei o zi în care să se împace cu situația de acasă și, implicit, cu anumiți membri ai familiei, mai ales dacă în ultima vreme au existat turbulențe.

Taur

Taurii au astăzi o minte sclipitoare. Luna în Rac le transmite intuiții și le dă o capacitate de exprimare a unor idei originale. Practic, Taurii pot fi astăzi un canal prin care curg informații dintre cele mai constructive. Gândirea lor este aproape futuristă, ei se detașează ușor de trecut și se concentrează pe ceea ce are să vină de acum înainte. Taurii ar trebui să fie astăzi foarte receptivi la orice mesaj primit, pentru că nu se știe de unde ar putea să răsară o posibilitate de a remodela viitorul.

Gemeni

Gemenii nu sunt astăzi doar inspirați, ci și pragmatici. Luna în sectorul banilor îi incită astăzi la descoperirea unor noi surse de venit. Iar Gemenii nu se gândesc doar la chilipiruri. Ei percep lucrurile pe picior mare și pe termen lung. Prin urmare, Gemenii ar putea atrage astăzi oameni care să le fie pe viitor utili în demararea unor proiecte, ce ar putea include schimbarea locului de muncă sau chiar reorientarea profesională. Gemenii care au un talent special s-ar putea gândi astăzi că e timpul să facă și bani de pe urma lui.

Rac

Racii ar trebui să jubileze astăzi. Ei nici nu ar trebui să se gândească de unde le vine starea lor de efervescentă, care ar putea să li se pară ciudată. Cu Luna în domiciliu, la ei acasă, Racii sunt practic oamenii zilei, mereu la momentul potrivit, cu soluții pentru orice. Situații care li se păreau imposibile pot da semne de ameliorare, pot să dispară blocaje, pot să le vina idei dintre cele mai inspirate. Racii pot astăzi să vadă lumea prin alti ochi, mult mai optimiști, și să conceapă viitorul în culori mult mai deschise.

Leu

Leii sunt astăzi oameni de pus la rană. Luna în Rac îi face pe acești nativi extrem de sensibili la nevoile celor din jur. Oricine solicita astăzi un sfat, o vorbă bună, un serviciu de la un Leu, are șanse maxime să-l obțină îndoit. Leii se pot da astăzi peste cap că să le fie bine celorlalți. O zi a dăruirii, a devotamentului, care contabilizează un volum de bine ce se vă întoarce negreșit în favoarea lor. Deocamdată, e timpul că Leii să-și facă un cont la banca din cer. Și, dacă sunt cuminți, poate ridica o dobândă chiar astăzi, sub forma unui avantaj nesperat. Fecioară Iată o zodie care nu are astăzi timp să respire. Și nu pentru că nu vrea ea, ci pentru că ceilalți nu o lasă. Prieteni, cunoștinte, oameni noi îi solicită astăzi pe nativii Fecioară până la epuizare. Este o zi a socializării, în care

Fecioarele

trebuie să își asume poziția dacă nu de conducător, măcar de coordonator în cadrul unui grup. Orice Fecioară s-ar putea trezi în fața organizării unui eveniment, fie el cât de neînsemnat, cu voia sau fără voia lor. În plus, Fecioarele sar astăzi în apărarea unor interese, susținând drepturile unei categorii sociale sau ale colegilor de breaslă. Fecioarele sunt nevoite să își asume astăzi rolul de purtător de cuvânt sau de lideri de sindicat.

Balanță

Luna în Rac le poate relansa astăzi pe Balanțe pe linie profesională. La serviciu, Balanțele au numai de câștigat de pe urma unui concurs de împrejurări. Poate pleacă cineva și Balanțele primesc un post mai bun, dacă nu măcar un birou mai nou sau un loc într-o zonă mai bine luminată. Un avantaj cât de mic le aduce astăzi Balanțelor zâmbetul pe buze. Se reașază cumva lucrurile în carieră, iar Balanțele au numai de câștigat. Acești nativi se bucură de protecție “de sus”, nu doar de la șefi, ci și de la Divinitate. Lucrurile se pot aranja astăzi mai bine decât sperau.

Scoprion

Nevoia de afirmare a Scorpionilor ar putea fi astăzi pe deplin satisfăcută. Se poate genera un context care să puna în valoare calitățile unice ale acestor nativi. Sunt astăzi sarcini pe care numai un Scorpion le poate rezolva, iar beneficiile de imagine pentru acești nativi sunt incalculabile. E obligatoriu că Scorpionii să-și țină astăzi totuși orgoliul în frâu, să rămână modești și să mulțumească pentru ceea ce li se întâmplă (colegilor, familiei, lui Dumnezeu). De asemenea, cei care vorbesc astăzi limbi străine sau care poarta corespondenta cu persoane aflate la mare distanța pot primi informații prețioase și aprobări pe care le așteptau.

Săgetător

Săgetătorii au toate șansele să primească astăzi ceva: un cadou, un serviciu, un favor, o înlesnire, o aprobare. Dacă e vorba de bani, Săgetătorii sunt din nou avantajați. E adevărat, mai ales daca lucrează cu banii altora, Săgetătorii au astăzi cele mai bune idei că să-i sporească. Dar și în plan personal, Săgetătorii ar putea să regleze astăzi niște conturi cu o bancă sau cu o instituție financiară. În orice caz, reacția Săgetătorilor în fața cuiva care le oferă ceva ar putea fi astăzi: “Pentru mine?! Dar cu ce ocazie?”

Capricorn

Pentru Capricorni, se anunță o zi a succesului în relații. Cu Luna în Rac, Capricornii ar trebui să redescopere armonia sub toate formele ei de colaborare. Partenerii Capricornilor ar putea fi surprinși astăzi de efuziunile sentimentale ale acestor nativi, care parcă se comportă ca la începutul iubirii dintre ei. De asemenea, partenerii de afaceri și colaboratorii Capricornilor simt astăzi la acest nativ entuziasmul de la începutul demarării proiectului. Capricornii pot fi astăzi adorabili prin prestația lor, prin discursul surprinzător de conciliant și prin puterea lor de convingere. Foarte abili, Capricornii vor reuși să îi aducă astăzi pe ceilalți acolo unde își doresc ei.

Vărsător

Pentru Vărsători, volumul de muncă nu prea e pus în primejdie. Însă astăzi, Vărsătorii pot constata că munca e la fel de multă, însă și că n-a fost de mult atât de plăcuta. Vărsătorii muncesc acum cu spor, dar sunt și total implicați în ceea ce fac, mai mult chiar, resimt o satisfacție, o bucurie interioară. În plus, ceea ce este foarte important, Vărsătorii pot să pună astăzi bazele unor raporturi profesionale care să le aducă bani. Pentru că ei au idei năstrușnice de a-și spori finanțele, reușesc să atragă situații, oameni și cereri care le promit fonduri consistente. În sinteză, celelalte zodii au de învățat astăzi de la Vărsători trei lucruri despre muncă. Cum e să muncești: mult, cu drag și cu folos.

Pești

În primul rand, Peștii sunt tentați să facă astăzi doar ceea ce le spune inima. Ei prestează cel mai bine orice activitate care îi inspiră sau care îi pasionează. Ei sunt dispuși astăzi să lase deoparte orice altă prioritate pentru a se ocupa doar de ceea ce le face placere. În acest context astral, chiar ar fi indicat că Peștii să se abandoneze astăzi unui hobby, unui program artistic sau unei cure de divertisment. Ei trebuie să facă astăzi ceva prin care să redescopere bucuria de a trăi. Ca bonus, Peștii pot să găsească astăzi noi punți de legătură care să îi conducă spre sufletul persoanei iubite sau al copiilor.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii