Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru marti, 15 martie 2022. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate

ro

15 Mar, 2022 08:09 1078 Marime text
Horoscop




Berbec 
În ciuda unor tensiuni care pot apărea la locul de muncă, în relaţia cu şefii sau cu alte persoane autoritare din viaţa ta, ziua de astăzi îţi aduce seninătatea şi detaşarea de care ai nevoie, pentru a trece peste orice obstacol cu zâmbetul pe buze. Pe de altă parte, mintea ta este foarte creativă şi poate da naştere la idei de care nu te-ai fi crezut capabil. O zi buna şi pentru participarea la un eveniment sau pentru pregătirea unuia.Totuşi, la locul de muncă, încearcă să eviţi impunerea cu forţa a unor idei sau planuri de acţiune.

Taur 
Probabil că aşteptarea unor răspunsuri, a unor rezultate sau a finalizării unor acte sau a unui proiect îţi creează multă tensiune interioară, griji şi frământări. Şi cu cât te gândeşti mai mult, cu atât eşti tentat să-ţi faci mai multe scenarii pesimiste. Aşa că, sfatul meu este să încerci să te detaşezi cât mai mult, ocupându-te în mod special de planul personal, adică de tine, de familie şi de cămin. Ziua de astăzi este favorabilă tuturor activităţilor care implică familia, locuinţa, gospodăria.

Gemeni 
Curiozitatea ta este accentuată în aceste zile, ba chiar virează în indiscreţie pe alocuri. Te transformi într-un mic detectiv, vrei să afli ce stă la baza tuturor lucrurilor, eşti suspicios, ai senzaţia că cineva conspiră împotriva ta sau îţi ascunde informaţii. Poţi deveni mai posesiv decât de obicei şi mai rigid în relaţiile cu prietenii. Aşadar, renunţă la scenarii şi lasă lucrurile să fie. Ai multe alte lucruri frumoase de care să te ocupi. Cum ar fi: să te întâlneşti cu un prieten drag, să ieşi să te plimbi, să planifici o excursie sau să revigorezi o relaţie sentimentală sau pe cea cu copiii.

Rac 
Şi ziua de astăzi este favorabilă demersurilor financiare, investiţiilor, descoperirii unor căi noi de a-ţi creşte veniturile, prin propria muncă şi prin talentul personal. Există, în continuare, posibilitatea unor întâlniri cu şefi sau parteneri, a unor negocieri şi chiar a semnării unui contract avantajos. Oricum, este recomandat să profiţi de această perioadă.  Totuşi, încearcă să renunţi la numeroasele ataşamente, aşteptări şi suspiciuni.

Leu 
Luna se află în continuare în semnul tău zodiacal, conferindu-ţi ambiţie, determinare, spirit de iniţiativă, capacitatea de a vedea lucrurile în perspectivă si de a visa cu ochii deschişi la planuri de viitor frumoase, poate chiar la o călătorie mai lungă. Pe de altă parte, ziua de astăzi poate aduce mai aproape de tine nişte informaţii pe care le aştepţi demult sau nişte oameni de care ai nevoie. Singurul domeniu care poate fi supus tensiunilor este cel profesional, unde există tendinţa de a domina, de a cere foarte mult de la ceilalţi şi de a controla totul. 

Fecioara 
De ceva vreme te confrunţi cu un blocaj financiar. Şi aş spune că nu te deranjează blocajul în sine, ci mai mult faptul că depinzi de alţii sau că nu ai suficientă încredere în ideile tale şi în instrumentele pe care le ai acum la îndemână. Cu toate acestea, astăzi ai şansa să găseşti oamenii potriviţi, care au şi resursele necesare şi disponibilitatea de a te sprijini. Însă, fii atent la modul în care îi cooptezi pe ceilalţi în planurile tale. Dacă vorbeşti cu entuziasm şi cu putere despre planurile tale ai mai multe şanse.

Balanta 
Ziua de astăzi este pe gustul tău, mai ales dacă ai de gând să mergi la o petrecere, să participi la un eveniment sau să onorezi o invitaţie la cină. Luna se află  în Leu şi activează relaţiile sociale, fiind posibilă şi revigorarea unor relaţii de prietenie mai vechi. Nu te mira dacă un prieten cu care nu ai mai vorbit de luni, poate chiar ani de zile, ia brusc legătura cu tine. În orice caz, ziua de astăzi este agreabilă iar tu reuşeşti să atragi privirile asupra ta oriunde mergi.

Scorpion 
Obiectivele tale profesionale sunt astăzi sub protecţia astrelor. Luna tranzitează zona carierei şi recunoaşterii sociale, aducând contextele potrivite pentru a-ţi manifesta autoritatea, consecvenţa şi ideile strălucite. Ştii să te faci ascultat, urmat şi spirjinit în tot ce-ti propui. Totuşi, este posibil ca unii colegi sau subalterni să se plângă de stilul destul de autoritar, chiar dur, pe care-l aplici în relaţiile cu ei.

Sagetator 
Te gândeşti tot mai mult la viitor, iar o viziune nouă despre viaţa ta începe să prindă contur. Ai multe idei, ai vrea să începi ceva nou, să te implici într-un alt domeniu profesional, poate chiar să urmezi nişte cursuri de specializare sau de dezvoltare personală. În orice caz, simţi că eşti într-un moment important, în care e necesar să faci nişte schimbări şi să iei măsuri pentru împlinirea unor vise. Tot astăzi, poţi planifica cu succes o călătorie. 

Capricorn 
Dorul de cineva drag, eventual din familie, pe care nu l-ai văzut demult, îţi înmoaie sufletul. Tocmai de aceea, este posibil ca astăzi să apropii relaţiile cu cei din familie, să te implici mai mult în activitaţile ce ţin de cămin, poate chiar să primeşti musafiri la cină. Chiar ai nevoie de oamenii dragi aproape, mai ales că acum eşti ceva mai sensibil. În acelaşi timp, este un moment favorabil pentru a cumpăra un obiect pentru casă, pe care până acum nu ţi l-ai permis.

Varsator 
Luna se află în Leu, adică exact în "zodia de peste drum", activând în acest fel zona relaţiilor sociale şi a imaginii publice. Este o zi în care nu ai cum să fii discret şi nici nu vrei asta. Dimpotrivă, conjuncturile care se ivesc promit expunere publică avantajoasă, creştere a popularităţii, îmbunătăţire a imaginii în lume. Sunt avantajate discuţiile pe marginea unor colaborări şi exprimarea ideilor legate de noi proiecte. Asta pentru că astăzi eşti sursă de inspiraţie pentru toţi cei cu care vorbeşti.

Pesti 
Luna aflată în Leu energizează şi dinamizează foarte puternic zona profesională şi a raporturilor cu colegii, astfel că astăzi poţi înregistra rezultate de excepţie, sprijinit fiind de cei cu care lucrezi în echipă. Şi se pare că aceste rezultate sunt preţioase şi din punct de vedere material, pentru că îţi aduc beneficiile financiare dorite. Aşadar, oricât de mare ti-ar fi confuzia si oricat de puternic ar fi impulsul de a lasa balta totul, in aceste zile, sfatul Astrocafe este să te concentrezi asupra activităţilor profesionale  în mod prioritar. 
 


Articol preluat de pe astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii