Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru joi, 16 septembrie 2021

ro

16 Sep, 2021 08:14 1194 Marime text


Berbec

În plan profesional se întrezăresc schimbări, care-ți vor aduce responsabilități noi. Hiba constă în faptul că ți se măresc sarcinile de lucru, dar despre plata aferentă nu se vorbește nimic. De aceea, gândește-te bine daca accepți ceea ce ți se propune. Va veni și plata, însă când și cum rămâne de văzut. Dialogurile cu prietenii sau cu persoanele de încredere din mediul profesional iți vor oferi informații prețioase.

Taur

Ai spor la desfășurarea activităților intelectuale, la planificarea călătoriilor, studiilor sau poți demara un proiect profesional gândit mai demult. Ar fi bine să te sfătuiești cu persoanele instruite din anturajul apropiat și să înveți din experiențele lor. După-amiaza zilei este potrivita vizionarii unui film sau unui spectacol de teatru. Este posibil ca partenerul de viață să îți ceară explicații pentru acțiunile tale.

Gemeni

Tema principală a zilei o reprezintă cheltuielile personale fie pentru locul de muncă, fie pentru a-ți îmbunătăți sănătatea. Pe de alta parte, vei fi nevoit să achiți facturi restante, taxe sau alte tipuri de datorii. Partenerul de viață sau rudele vor dori să profite de pe urma bugetului tău sau a bunurilor tale personale. Cântărește bine lucrurile înainte de a oferi cu generozitate din agoniseala ta.

Rac

Împreună cu partenerul de viață sau colaboratorii vei fi nevoit să discuți cheltuielile comune și modul de folosire și administrare a bunurilor comune. Fii prudent și tine cont de sfaturile sau nevoile celorlalți, pentru că riști să strici relații și situații parteneriale bune. După-amiază, rezervă-ți momente de odihnă, alături de membrii familiei. Ambianța domestică îți priește de minune.

Leu

Se anunță o zi cu multă muncă, indiferent că stai acasă sau mergi la serviciu. Ar fi bine să alegi treburile prioritare, pentru că organismul tău este obosit și are nevoie de odihnă și liniște. Cineva din familie te poate ruga să-l ajuți fie cu sfaturi, fie cu bunuri materiale. Gândește-te la propunerilor celorlalți și acționează în consecință. Spre seară, bucură-te de confortul casei și de prezența celor dragi.

Fecioară

Sunt posibile discuții aprinse cu persoana iubită sau copiii. Traversezi o perioadă în care nevoile tale afective sunt exacerbate, iar putința celor dragi de a-ți oferi iubire este diminuată. Orientează-ți eforturile și afecțiunea spre tine însuti și lasă-i pe ceilalți deoparte. Activitățile specifice unui hobby sau dialogul cu un prieten drag și de încredere te pot liniști și bucura foarte mult.

Balanță 

Ambianța familială poate fi deranjată astăzi de aspectele financiare. Posibil ca membrii familiei să dorească mai mulți bani de la tine sau măcar să le faci cadouri și favoruri mai frecvent. Evita dialogurile pe aceste teme. Planifică-ți bugetul, în primul rând cum ai tu nevoie și apoi orientează-te și spre nevoile celorlalți. Treburile gospodărești se desfășoară anevoios, de aceea fii prudent.

Scorpion

Sunt favorizate dialogurile cu persoanele diferite mult de tine, ca vârstă. Poți afla multe lucruri interesante despre cum să-ți dezvolți personalitatea și cum să-ți îmbunătățeșți viața. Unele aspecte dezbătute ți-ar putea crea disconfort, pentru că recunoști în sinea ta că sunt adevărate și că ar cam trebui să iei măsuri. Fii răbdator cu tine însuti și asumă-ți responsabilitățile care-ți revin.

Săgetător

Se întrezăresc cheltuieli neprogramate sau nedorite. Pe moment poți fi destabilizat, existând riscul să iei decizii nepotrivite. Vezi despre ce este vorba, chibzuiește fiecare situație și apoi acționează cu calm. Cineva din anturajul apropiat te poate spirjini în toate demersurile tale de astăzi. Totul este să ceri ajutor și să-l și accepți din toată inima. Spre seară, bucură-te de odihnă și de cei dragi.

Capricorn

Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că îți este dificil să te concentrezi pe activități solicitante și pe dialogurile cu ceilalți. Posibil să te necăjești datorită principiilor de viață ale celor apropiați. Ar fi bine să te detașezi de tumultul cotidian și să te gândești la tine și la planurile tale de viață. Sunt momente bune de-ți revizi atitudinea, stilul de viață și relațiile cu ceilalți. Odihnește-te mai mult!

Vărsător

Senzația că se petrec multe în culisele vieții tale este accentuată. În special în segmentul profesional se pare că există frământări, se fac și se desfac tot soiul de situații de care tu afli abia după ce s-au desfășurat. Fii prudent și ocupă-te serios de îndatoririle tale! A te lăsa pe baza altora este o idee total contraindicată în perioada pe care o traversăm. Rezervă-ți momente pentru plimbări în aer liber.

Pești

Datorită prietenilor este posibil să te necăjeșți mult astăzi. Unii vor dori să-ți dea sfaturi, fară să le ceri, dar pe undeva au dreptate. Fii deschis la ceilalți și alege ce consideri că este bun și de folos ție. Cu siguranță printre banalități, acuze sau simple dialoguri vei găsi informații deosebite și interesante. Spre seară, ți-ar prinde bine o plimbare în aer liber, un masaj sau un tratament de îngrijre a corpului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii