Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru duminică, 21 noiembrie 2021. Ce zodie dedică mai mult timp dialogului interior

ro

21 Nov, 2021 08:49 1110 Marime text


Berbec

Sunt zile excelente pentru a te gândi pe îndelete la planuri de viitor, la felul în care ar fi bine să îți modelezi personalitatea și felul de a gândi. Foarte posibil să gesesti pe cineva de încredere în anturajul apropiat cu care să dezbați toate acestea într-un mod foarte serios și cu efecte pe termen lung. Ar fi bine să asculți mai mult și să vorbești strictul necesar, deoarece interlocutorul tău îți vă spune o mulțime de lucruri interesante despre tine și viitorul tău.

Taur

Sunt posibile discuții importante pe tema veniturilor tale din activitatea desfășurată la un loc de munca, cu persoane din anturajul profesional. Se pare că îți vor crește cheltuielile fie pe programe, cursuri de calificare, formare, perfecționare, fie pentru a achiziționa mijloace materiale care să te ajute în rezolvarea sarcinilor de lucru de la serviciu. Totuși, gândește-te pe îndelete la toate acestea și selectează ce este prioritar.

Gemeni

Se pare că pentru sfârșitul acestei săptămâni, tu ți-ai planificat anumite activități strict personale, însă ceilalți îți vor propune cu totul altceva. Este posibil să fii nevoit să urmezi propunerile altora, fie din obligație, fie pur simplu să-i multumeșți pe cei dragi. În orice situație te vei afla, fii prudent și evita să ieși prea mult în evidență. Cu puțin efort îți vă rămâne suficient timp și pentru a-ți îndeplini dorințele tale.

Rac

Dedică mai mult timp dialogului interior, meditațiilor în locuri sfinte sau participării la seminarii pe teme spirituale. Sunt momente excelente pentru activități personale care să te apropie de divinitate. Astfel, chiar dacă alții te îmbie să te alături în disctractii și aventuri, fii ferm și urmează-ți vocea interioară. Te vei simți mult mai bine în singurătate, în locuri încărcate de energie pozitivă sau în grupuri liniștite, orientate spre cele sfinte.

Leu

Prietenii și persoanele din anturajul profesional te vor ajuta să vezi vezi situațiile în care ești implicat dintr-o nouă perspectivă. Chiar dacă, la prima vedere ești nemulțumit de cele aflate, dacă ai să te gândești atent, în tihnă vei observa că de fapt sfaturile și informațiile primite sunt în avantajul tău. Pe de altă parte, detașează-te de forfota cotidiană și odihnește-te mai mult. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii atent și în acest sens.

Fecioară

Participarea la evenimente sociale te poate obosi destul de mult. Pe lângă faptul că trebuie să te prezinți onorabil, să-ți alegi cuvintele și gesturile cu grija vor apărea și provocări din partea celorlalți, unele pornind de la fleacuri. Figurile autoritare din preajma ta iți vor oferi sfaturi utile vizavi de felul în care relaționezi în plan socio-profesional. Serile acestui final de săptămână sunt potrivite distracțiilor alaturi de cei dragi.

Balanță

Datorită unor probleme de sănătate este posibil să anulezi o călătorie sau un seminar la care doreai să participi. Activitățile care presupun efort fizic, mental și discuțiile cu multă lume sunt dificil de desfășurat, așa încât fii prudent și cât mai discret. Pe de altă parte, sunt momente bune în acest sfârșit de săptămână pentru a-ți revizui filozofia de viață, a lectura cărți valoroase, a vizita un târg de sezon sau a vizona un spectacol de teatru.

Scorpion

Revin în discuție cheltuielile comune cu cei dragi vizavi de distracții, dar și pe aspecte legate de facturi, taxe, bunuri patrimoniale. Posibil să fii nemulțumit de faptul că trebuie redus drastic bugetul personal, ba chiar s-ar putea să fii nevoit să plătești daune de pe urma celor apropiați din economiile sau veniturile tale. Însă, rezervă-ți momente pentru meditații interioare și încearcă să afli care sunt motivele care te-au adus în situația materială de astăzi.

Săgetător

Finalul acestei săptămâni aduce răsturnări de situație în relațiile parteneriale. Pe de o parte, colaboratorii îți cer sprijinul în treburile profesionale. Iar pe de altă parte, partenerul de viață sau rudele îți reproșează faptul că petreci prea puțin timp cu ei, neglijandu-ți totodată îndatoririle domestice. Sunt momente bune pentru a pune la punct relațiile cu ceilalți. Totul este să fii deschis la schimbare și la nevoile celor dragi.

Capricorn

Sâmbăta este bine să-ți finalizezi treburile de rutină, atât în plan personal, cât și în cel profesional. Alcătuiește planuri în acest sens, astfel încât în următoarele patru săptămâni să-ți fie comod să desfășori activitățile programate. Însă, ferește-te de excese și de a vorbi prea mult despre tine și intențiile tale. Duminică ar fi bine să te relaxezi alături de partenerul de viață sau de rudele dragi.

Vărsător

Finalul acestei săptămâni îți aduce aminte despre iubirile din trecut și astfel vei face tot soiul de scenarii despre cum ar fi fost dacă și cu parcă. A face comparații între atunci și acum este o idee nepotrivită, deoarece acum nevoile tale afective sunt cu totul altele și chiar personalitatea ta este mult schimbata. Fii îngăduitor cu tine însuți și iubește-te așa cum ești! Cei dragi pot vei spre tine numai dacă te deschizi sufletește față de ei și-i accepți așa cum sunt.

Pești

Relaxează-te în acest weekend, acasă, alaturi de membrii familiei. Sunt momente bune pentru a stabili planuri comune de viitor, pentru a primi și oferi sfaturi, pentru a face vizite rudelor sau a primi la tine acasă rude. Folosește-ți forța, generozitatea, strălucirea și creează un mediu ambiant plăcut, liniștit, amuzant pentru toată lumea. Chiar daca, unii îți vor răspunde altfel decât îți dorești tu, până la urmă vei fi mulțumit de cele realizate în aceste zile.





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii