Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AstroCafe.ro Energiile lunii iunie

ro

11 Jun, 2015 12:16 2258 Marime text
 
Cred că respiraţia conştientă ar trebui să fie un exerciţiu mandatoriu pentru noi că societate, pentru moment. Ar fi extraordinar pentru noi dacă o dată la două, trei ore ne-am adună în grupuri şi am respiră împreună conştient, ţinând cont de intensitatea lucrurilor care se adună la finele lunii mai şi începutul lunii iunie.
 
Astrologii vor vorbi despre faptul că suntem într-un mare Mercur retrograd. Şi astfel, tot ceea ce vedem în paralel la această este o cantitate considerabilă de haos şi confuzie ce domneşte la nivel macro lumea noastră şi, de asemenea, şi la nivel micro, în lumile noastre interioare personale.
 
Aşadar, la nivel macro, numai în ultimele câteva săptămâni am observat un număr considerabil de anunţuri cu privire la diferite specii de animale şi plante care sunt pe cale de extincţie. De asemenea, au loc dezbateri inte discuţii între guverne şi oameni, în general, cu privire la diverse înţelegeri şi legi care sunt adoptate, în pofida dorinţei oamenilor, din cauza distrugerii mediului înconjurător şi a încălcării drepturilor umane.
 
Astfel, este timpul unor simţiri foarte intense şi există un val de energie ce împinge şi trage pentru moment. Şablonul pare să fie pentru momemt ceva de genul „un pas înainte, un pas înapoi şi, câteodată, chiar un pas în lateral”. Astfel că ideea „progresului” nu este atât de puternică în acest moment pe Pământ. La modul general, ceea ce vedem pare a semăna mai mult cu o implozie.
 
Imploziile dau naştere noilor energii
 
Progresul şi Noile Energii vor apărea un urmă acestei implozii.
 
Mulţi ani la rând, am primit pe cale intuitivă informaţii cum că perioada 2015 – 2020 va fi cea mai importantă perioada după 2012. 2012 a reprezentat punctul de reper pentru o era de răscolire, însă perioada 2015-2020 va reprezenta cinci ani în care viitorul Pământului şi noile viitoare energii se vor naşte.
 
În momentul de faţă, oamenii au idei foarte diferite despre ce înseamnă un nou pământ şi ce ar reprezenta noile energii. Pentru cineva ar putea însemna că toată lumea trăieşte Utopia. Pentru alţii ar putea însemna scăparea de economie şi apariţia unei societăţi non-monetare. Răspunsurile diferă, în funcţie de persoană pe care o întrebi, de aici şi haosul şi confuzia cu privire la cum s-ar contura acum viitorul.
 
Avem tendinţa de a contura în mintea romantică sau spirituală o idee despre ce anume este necesar pentru că o schimbare să se întâmple. Dar adevărul este că schimbarea se întâmplă încet, treptat, uneori mai încet decât ne-am dori noi. Şi, cu siguranţă, la nivelul celei de a treia dimensiuni (viaţă umană), schimbările se întâmplă foarte încet, în comparaţie cu ceea ce am putea simţi în sinele nostru vizionar sau energetic.
 
Încetineală aşa-zisei viteze
 
Aşadar, mesajul pe care întotdeauna l-am primit este că lucruri vor începe să se întâmple de-a lungul unei perioade de timp mult mai lente decât unii oameni vor preconiza. De exemplu, unii vor spune că economia va pică mâine, alţii vor spune că o cometa va lovi Pământul la o anumită dată. Auzim constant pedictii de genul, dar acestea nu ajută sistemul nervos dacă se întâmplă să intrăm în contact cu ele. Şi există un motiv pentru care acestea nu ajută sistemul nostru nervos. Aceia dintre noi care au un puternic sentiment că au mai fost aici, de mai multe ori, că nu sunt pentru prima dată pe pământ, îşi pot aminti toate acele momente în care distrugerea sau moartea au avut loc. Astfel că, odată cu fiecare factor declanşator din prezent, noi retrăim la nivel energetic acele morţi. De exemplu, putem retrăi existenţa şi experienţă din Pompei când vizităm locul şi suntem expuşi la ceea ce se intampa astăzi.
 
Pe lângă toate acestea, există o cantitate enormă de energie a morţii ce se desfăşoară pe planetă chiar în momentul în care vorbim. Sunt foarte multe specii se plante şi animale despre care auzim acum că sunt pe cale de extincţie.
 
Există, de asemenea, şi o moarte a vechiului fel de a fi al societăţii. Cu toate că mulţi oameni susţin că tânjesc după un nou fel de a fi, de fapt, pe măsură ce observăm cum lumea noastră se schimbă într-un mod rapid, adrenalină este pompată în sistemul nostur nervos, la un nivel extrem de intrinsec al omului cca animal. Este lupta sau abandon. Deoarece atunci când vedem schimbarea şi moartea în jurul nostru, ne întrebăm în mod naturalm dacă „suntem în siguranţă?”. „Suntem noi într-un mediu ce ne ameninţă starea de bine şi siguranţă proprie?” Iar acesta este creierul nostru reptilian şi modul în care o parte din psihicul nostru este construit să funcţioneze.
 
Măiestrirea Sinelui şi a propriilor emoţii
 
Este o perioada extrem de intensă pentru a trăi, iar acesta este momentul în care măiestrirea sinelui, a emoţiilor şi a propriilor gânduri ne vor ajută în călătoria noastră.
 
Dar, pentru a ne întoarce la previziunile lunii iunie, energiile sunt acum în jocul „un pas înainte, un pas înapoi”. Acesta pare a fi şablonul generalpe Pământ, ţinând cont de tot ceea ce vedem.
 
Astfel că am putea vedea o victorie în partea stânga şi o pierdere în dreapta. Iar acesta este dansul în sine – unul foarte intens şi amplificat în comparaţie cu modul în care s-ar fi desfăşurat acum 10 ani.
 
Odată ce schimbările îşi măresc viteză pe pământ, în comparaţie cu experienţele anterioare, viteză schimbării în lumea noastră interioară va fi mai rapidă că niciodată. Aceste două lumi şi schimbările din ele lucrează în tandem. Astfel că există printre oameni un sentiment de oboseală, confuzie sau acel sentiment că suntem la finele răbdării şi a puterii de a rămâne calmi şi concentraţi. Unii oameni reacţionează mai puternic. Lumea ia tot felul de decizii ciudate sau aparent impulsive, deoarece există acest sentiment că „trebuie să schimbă asta, trebuie să ies din situaţia asta!”.
 
Ceea ce avem de făcut cu acele sentimente este să lucrăm în ideea de a rămâne calmi şi centraţi cât mai mult posibil. Să fim centraţi este cea mai bună poziţie pe care o putem avea în orice situaţie. Maeştrii războinici au lucrat la a medita şi a fi centraţi, astfel încât, indiferent ce se întâmplă în jurul lor, ei să fie capabili să ia în momentul respectiv decizia cea mai potrivită pentru supravieţuirea lor şi viitor. Iar acest lucru este extrem de important pentru noi toţi şi reprezintă multă muncă. Nu este uşor să ne recalibrăm din nou, să ne redefinim scopurile, însă această este adevărată muncă a acestor timpuri.
 
Plutirea şi Deconectarea = Găsirea Scopului Personal
 
Confuzia, oboseală şi sentimentul de deconectare pot fi experienţe trăite de mulţi dintre noi, în mod special de aceia dinttre noi mai sensibili şi, în mod special, ezoterici. S-ar putea să experimentaţi o reală deconectare de lumea 3D.
 
Această s-ar putea traduce prin exemple cum ar fi – incapacitatea de a-ţi achita facturile şi nu mă refer la modul literar. S-ar putea traduce prin incapacitatea de a ne seta agenda cu lucruri de făcut, lucruri pe care înainte le puteam face fără probleme. Doar un sentiment de plutire şi de deconectare de la tot.
 
Singură problema cu plutirea şi sentimentul din punct de vedere energetic de a fi extrem de sensibili (pornind de la macro şi ajungând la ce se întâmplă în lumea noastră interioară) este faptul că ne pierdem în tot zgomotul. Pe scurt, ne pierdem în tot balastul ADN care pluteşte în jurul nostru şi în câmpurile energetice ale persoanelor din jurul nostru (câmpul energetic universal).
 
Aşa că, pentru toţi aceia dintre voi care simţiţi o stare de anxietate în jurul acestor energii, este o provocare de concentrare pe a va reintoare la menirea şi conexiunile voastre.
 
Scopul vostru ar putea fi un lucru măreţ la care să lucraţi un an sau doi chiar pentru a-l concepe. Ar putea fi o carte, ar putea fi o grădina pe care o construiţi, ar putea fi o muncă depusă în comun cu un prieten pentru a influenţă o schimbare în bine în ceea ce priveşte politice guvernamentale vis-a-vis de mediul înconjurător. Unii dintre voi veţi avea propriu vostru scop măreţ. Dar chiar dacă aveţi un scop măreţ, cu toţii vor descopri în această luna că un lucru mic, o sarcina mică ar putea fi salvarea noastră.
 
Corpul interior vs Câmpul energetic universal
 
Dacă va simţiţi copleşiţi sau dacă va simţiţi că şi cum aţi pluti în spaţiu un pic prea mult, atunci focusati-va pe lucruri mici. De exemplu, duceţi-va şi curăţaţi bucătăria. Ieşiţi la o plimbare. Un exerciţiu mic, dar precis, ar putea fi exact ceea ce aveţi nevoie pentru a va reconecta la corpul vostru interior, în loc să plutiţi în derivă în propriul câmp energetic, deoarece se întâmplă prea multe concomitent în Câmpul Energetic Universal.
 
Haos, anxietate şi lucruri cu adevărat extreme ce au loc în jurul nostru ne pot magnetiză, deoarece noi putem percepe valurile subtile de energie şi putem simţi schimbările acestora. Această poate fi o parte a modului vostru de „a fi în sigurată”, că mod sensitiv de a rămâne super-vigilent la ce se întâmplă în jur. Aşadar, trebuie să învăţăm să ne reîntoarcem la propriul corp interior, să ne întoarcem la noi înşine, lucru care poate fi adesea obţinut prin scopuri funcţionale 3D, deoarece pe acest plan unii dintre noi pierdem în momentul de faţă.
 
Aşa că, da....meditaţia dau orice altceva de genul este minunat, bineînţeles. Însă încercaţi, de asemenea, să găsiţi acele lucruri mici, simple care sunt uşor de atins. Acestea va vor reconecta la centrul fiinţei voastre şi va vor aduce înapoi pe Pământ, într-un mod în care să va simţiţi utili atât vouă, cât şi celor din jur. Iar acest lucru este extrem de important în acest moment, deoarece de inimi şi minţi deschise avem nevoie cel mai mult în acest moment. Cu cât închidem în corpurile noastre, păstrând inimile şi minţile deschise, cu atât mai mult suntem capabili să fim practici din punct de vedere energetic şi fizic, ţinând cont de ce se întâmplă în jurul nostru – acolo unde întunericul se amplifică, lumina se amplifică şi ea, apoi întunericul creşte din nou, dar şi lumina se va amplifică din nou.
 
Un pas înainte, un pas înapoi.
 
Eliberaţi sentimentele
 
Suprimarea sentimentleor poate fi dezirabilă în momente că acestea, chiar până şi pentru aceia dintre noi care sunt maeştri ai sentimentelor. S-ar putea să va regăsiţi suprimându-va sentimentele în orice fel şi chip, indiferent de formă pe care această acţiune o ia. Fie prin medicaţie, fie prin distragerea sub orice formă – doar ţineţi cont să menţineţi echilibrul, deoarece în momentul de faţă este important să lăsaţi o anumită doză de sentimente să se mişte constant prin voi. Şi asta pentru că vine un moment în care acea cantitate de sentimente poate fi copleşitoare şi este bine să ne resetăm.
 
Există un cu totul nou nivel de sentimente ce se mişcă prin corpul fiecăruia dintre noi, astfel că este extrem de important să îl eliberăm, decât să simţim că ne înecăm în ele (cântaţi, dansaţi, exprimaţi-va, creaţi, mişcaţi-va corpurile – toate acestea vor ajută!)
 
Conectaţi-va cu triburile pentru echilibru
 
Conectandu-va cu alţii va fi foarte important în această perioada. Ştiu că unii dintre voi va gândiţi „oh, nu vreau să mă conectez cu nimeni, deoarece este o perioada nebună şi simt doar nevoia de a stă liniştit(a) în casă mea”. Înţeleg asta. Dar atunci când anxietatea creşte, să devenim mai tribali este important.
 
Astfel că, dacă „a fi tribal” înseamnă să petrecem timp cu unul dintre cei mai buni prieteni sau dacă înseamnă să fim laolaltă cu alţii 500 de oameni care dansează – indiferent de ce funcţionează pentru voi, faceţi-o din când în când. Cu cât sunteţi mai mutl în compania altor oameni, cu atât mai multe conexiuni veţi crea şi cu atât mai mult sens acestea vor avea atunci când le veţi percepe în câmpul energetic universal. Aceste conexiuni va vor ajută să înţelegeţi şi să împământaţi sentimentele mai mult.
 
Dacă sunteţi genul de persoană care se izolează foarte tare, încercaţi să vedeţi cum puteţi introduce mai multă interacţiune cu lumea, chiar dacă asta înseamnă doar să va plimbaţi pe străzile pe care mergeţi în fiecare zi. Din nou, această va va ajută să că conectaţi cu ce se întâmplă acolo. În sens invers, dacă sunteţi persoane hiper-sociale, de obicei veţi observă că va veţi regăsi în cealaltă extremă, aducând echilibru pentru a va umple spaţiul nu numai cu ce simt ceilalţi, ci şi cu ce simţiţi voi. este de fapt un act de echilibrare pentru noi toţi în acest moment, într-un spaţiu nou de energie.
 
Astfel că, trebuie constant să reînvăţăm:
 
„de ce am nevoie acum?”
 
„în ce stare mă aflu acum?”
 
„încotro ar trebui să mă îndrept?”
 
Iar acestea sunt întrebări pe care va trebui să vi le puneţi în mod constant, din cauza confuziei create de atât de multă energie pulsată prin corpul interior.
 
Ghidare şi sprijin din plan vertical
 
Nu uitaţi că aveţi o intuiţie fin acordată ce este chiar în voi şi deasupra voastră. Ghidarea este disponibilă dacă va amintiţi să o cereţi şi să o simţiţi. Ea vine în moduri diferite decât felul în care aţi putea primi gânduri în minte, de exemplu. Dar deoarece lumea 3D ne poate distrage atenţia atât de mult, poate fi dificil să ne amintim de acea ghidare şi de faptul că ajutorul este la îndemână. Dar el există. Ajutorul şi energia universală este chiar aici să ne sprijine.
 
Asiguraţi-va că va acordaţi timp în fiecare zi doar să staţi, să fiţi şi să va permiteţi să va reconectati la tot, astfel încât să puteţi intră înapoi în aliniere verticală cu ceea ce va conectează la spirit şi sursă. Alinierea orizontală este din momentul de faţă va conectează în mare parte la această supă haotică, însă menţinând alinierea verticală (prin meditaţie, intenţie, viziune, linişte a minţii, respiraţie), va veţi simţi echilibraţi şi stabili.
 
Privind înainte la următoarele câteva luni: iunie cu siguranţă nu va fi calm. Nu cred că acest cuvânt – „calm” – va fi aplicabil pentru vreunul dintre noi în următorii câţiva ani. Va există constant un anumit nivel de intensitate şi diversitate la care va trebui să ne adaptăm constant. Iar noi, cu siguranţă vom face asta.
 
Atunci când vom ajunge în cea de a două jumătate a lunii iunie, lucrurile se vor mai nivela un pic din punct de vedere energetic. Rolul acestor perioade de aşa-zisă nivelare este de a ne acordă şansă să ne prindem de ce s-a întâmplat. Avem aceste zvâcniri de intensitate în care lucrurile se fac prin noi, iar apt nivelarea, unde acestea sunt integrate.
 
Vom deveni mai puternici şi vom fi foarte protejaţi. Iar acest lucru poate fi uşor de uitat.
 
Este uşor să ne simţim complesiti de ceea ce vedem în jurul nostru. Pentru multă lume este uşor să spună că nu ştiu de ce sunt pe Pământ şi că şi-ar dori să nu fie aici. Dar adevărul este că noi suntem aici.
 
Noi am ales să fim aici, indiferent dacă credeţi în asta sau nu, noi suntem cei care au ales să fie aici, în acest moment. Aşa că trăim în momentul perfect, în locul perfect, chiar dacă nu întotdeauna ne place ce se întâmplă în jurul nostru. Este doar un timp fără precedent şi de o mare viteză.
 
Aşa că Universul ne ţine spatele acoperit. Încercaţi să ţineţi minte asta, chiar dacă sunteţi prinşi într-o spirală descendenţa pentru o ora sau două, în propriul proces. Aceste spirale aduc mai multă densitate personală pentru că noi să ne curăţăm, aşa că ţineţi minte pe durata acestei curăţări că Universul este acolo pentru noi.
 
Cereţi ajutor, adânciţi-vă în scopul vostru, alegeţi să va conectaţi cu ceilalţi şi va veţi regăsi ridicaţi iar şi iar de către noi că şi colectiv, deoarece toate acestea se întâmplă tuturor, concomitent.
 
Suntem cu toţii băgaţi în acelaşi lucru şi nu suntem singuri.


 
Multă iubire toturor. Asiguraţi-va că va găsiţi spaţiul şi momentul, acolo oriunde tebuie să fiţi.
 
Energiile – scurtă lista a lunii iunie
 
Sentimentele sunt intense – asiguraţi-vă că vă eliberaţi de acestea într-o manieră care să vă aducă echilibrul.
 
Există o mare nevoie de a va concentra iar şi iar pe scopul vostru – chiar şi prin lucruri mici de făcut.
 
Conexiunea cu ceilalţi va va alina sufletul. Căutaţi „echilibrul” tribal.
 
Câmpul Energetic Universal este haotic, confuz şi amplificat acum, aşa că menţineţi-va concentrarea pe lumea voastră interioară pentru a rămâne în echilibru.
 
Amintiţi-vă de ghidarea şi ajutorul universal – care vă sunt la îndemână şi la care vă puteţi conecta oricând.

Sursa: Astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii