Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Venus în Pești, 25 februarie - 21 martie 2021. Iubirea e compasiune

ro

24 Feb, 2021 17:59 1714 Marime text

Pe 25 februarie, Venus a schimbă semnul, trecând din Vărsător în Pești. Până pe 21 martie, suntem în contact cu energia iubirii și a prosperității în moduri mai fluide, mai flexibile și mai generoase.

Pești este semnul de exaltare al lui Venus, aici nu mai vorbim despre iubire pământeană, ci despre o iubire superioară, universală. Venus aici ne spune că în iubire nu au ce căuta regulile și controlul, crisparea și limitele. Nu contează cine face primul pas și nu există "ar trebui" să faci cutare și nu ar trebui să faci cutare. Nu există o realitate palpabilă în care să așezăm iubirea și relațiile, ci există nenumărate posibilități, nuanțe și mai ales fantezii.

Venus în Pești dizolvă și extinde orice cadru, limitele dispar sau devin nesemnificative. De aceea, în perioada tranzitului lui Venus prin Pești, e posibil să fim surprinși de capacitatea noastră de a trece peste o mulțime de lucruri, peste detalii care altă dată erau importante sau chiar vitale. E posibil să nu ne mai cramponăm de acel set de reguli și norme morale duse la extrem. Suntem mai flexibili, mai concesivi și înțelegători.

Venus în Pești inseamnă compasiune și grație divină. A-l accepta pe celălalt așa cum este, a-i crea spațiu să se manifeste oricum își dorește fără a-l judeca, a consideră că e o prioritate ajutorul oferit cuiva drag, iată așa se exprimă și respiră prin noi Venus în Pești. După o perioada în care separarea a devenit evidentă, având la bază diferențele existente în convingeri și puncte de vedere, în care oamenii au relaționat pe criterii strict raționale și reci, acum e timpul toleranței, compasiunii și bunăvoinței.

Venus în Pești e timidă, romantică și sensibilă. Are nevoie de protecție, e vulnerabilă până la a se atașa de oamenii nepotriviți, pentru a simți că aparține. E capabilă de sacrificiu în orice moment și pregătită să se avânte în operațiuni de salvare, acolo unde simte iz de suferință.

Autor: Nicoleta Svârlefus
Citește continuarea pe: astrocafe.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii