Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Oracolscop 25 iunie - 1 iulie 2018

ro

27 Jun, 2018 15:14 1480 Marime text


Berbec - The Fire Prince
Tensiunea si agitatia, pe care le-ai simtit in ultima perioada, ti-au scazut nivelul de energie vitala si iti inhiba latura creativa, atat de necesara in rezolvarea oricarei situatii. Actiunea in forta duce in final la pierderi, asa ca lasa nerabdarea deoparte si incetineste ritmul, pentru a-ti atinge scopul propus. Intuitia iti transmite semnale clare in ceea ce priveste oamenii din jurul tau, cat si alegerile pe care le ai de facut, in orice moment. Mare atentie la toate acele lucruri care ti se par neclare, foarte solicitante sau care se repeta in mod obsesiv – sunt de evitat.

Taur - The Metal King
Ai senzatia ca ti-ai tot cedat puterea punandu-i pe ceilalti pe primul loc, fara a fi atent la ce simti tu? Sau ai absorbit, precum un burete, ceea ce simt ceilalti? Toate  acestea te fac sa te indepartezi de tine si de adevaratele tale sentimente si dorinte. Chiar daca iti doresti sa-i vindeci sau sa-i ajuti pe ceilalti sa se schimbe, acest lucru nu va produce in tine schimbarea dorita. Revin-o “cu picioarele pe pamant” si stabileste-ti propriile prioritati. Este important sa iti acorzi tie mai multa atentie acum.

Gemeni - The Arrow Master
Mesajul acestei carti iti transmite ca a persista in directia in care ai mers si pana acum, nu este cea mai potrivita alegere pentru tine. Din contra, e posibil sa te afunzi si mai mult intr-o situatie nedorita. Indiferent ca este vorba de o relatie personala sau de lafaceri, acum esti impins sa te uiti la acele motive care se ascund in spatele dorintei tale de a-ti atinge telul cu orice scop. Este aceasta calea ta adevarata sau este doar o dorinta a ego-ului? E momentul oportun sa iti adresezi intrebari in ceea ce priveste adevaratele tale intentii si dorinte.

Rac - The Hungry Ghosts
Gandurile indreptate cu precadere catre ce a fost sau ce va fi, te indeparteaza de toate darurile si beneficiile momentului prezent, consumandu-ti energia vitala. Cartea iti atrage atentia asupra acestui fapt si, mai ales, asupra unor comportamente pe care tot tinzi sa le repeti. Cum poti face lucrurile diferit, astfel incat in final sa ai alte rezultate, mai bune? Totodata, acorda o mai mare atentie celor apropiati si ramai constient la asteptarile pe care le au de la tine, caci e posibil sa nu fie tocmai in avantajul tau.

Leu - The Lady of the Mirror
Saptamana aceasta esti ghidat catre introspectie, auto-reflectie si auto-evaluare. Catalizatorul, care iti va provoca acest proces, se ascunde in unele evenimentele ce vor avea loc in curand. Pur si simplu, constientizezi, cu claritate, ca ceea ce esti reprezinta ceea ce atragi. Evita sa te lansezi in judecati de valoare, care iti pot provoca sentimente de vinovatie si, mai degraba, accepta ca unele situatii au fost destinate pentru a-ti testa credinta. De asemenea, observa cum ai raspuns la provocarile vietii, mici sau mari, si care tiparele sunt inca prezente acum pentru a le transforma.

Fecioara - The Lady of Lightening
Saptamana incepe, pentru tine, cu evenimente care te surprind si un posibil sentiment acut de lipsa de energie, de epuizare. Toate acestea nu fac altceva decat sa te determine sa faci o schimbare pe care o tot eviti sau aparent nu esti pregatit sa o faci. Pur si simplu lucrurile se misca intr-o directie complet diferita, decat cea la care ai sperat tu. Pana la urma orice tensiune trece, iar cea mai usoara cale este non-rezistenta. Relaxeaza-te si stai la adapostul credintei si compasiunii, pana cand echilibrul tau energetic va reveni la normal.

Balanta - The Word Lord
Saptamana aceasta, desi poate parea mai intensa, iti aduce in atentie neadevarurile, negarile, gandurile si cuvintele fara continut din unele domenii ale vietii tale. Daca nu ai fost onest in unele situatii, acum e timpul sa faci anumite amendamente si sa restabilesti ordinea, caci, in ciuda faptului ca poti avea un succes iminent, pretul ce urmeaza a fi platit este mult mai mare decat estimezi tu. De asemenea, incearca in aceste zile sa fii mai atent la cum vorbesti despre tine si cat de mult credit iti acorzi. E timpul potrivit sa te re-evaluezi.

Scorpion - The Camel Boy
Desi e placut sentimentul de a face toate lucrurile de unul singur, in unele cazuri ajutorul celorlalti iti poate fi de un real folos, scutindu-te de acele lucruri care iti consuma energia inutil. Atunci cand esti dispus sa accepti sa primesti ajutor, oamenii potriviti iti apar in cale furnizandu-ti elementele cheie, de care ai nevoie pentru a merge mai departe pe drumul ales. Pana la urma orice informatie poate inclina balanta unei alegeri intr-un mod favorabil tie. Indiferent despre ce domeniu este vorba, acum primesti ce ai nevoie cu adevarat.

Sagetator - The River Queen
Flexibilitatea si non-atasamentul sunt principalele subiecte asupra carora ar fi bine sa iti indrepti atentia in zilele care urmeaza. Lasa deoparte incordarea, rigiditatea si incearca sa devii mai tolerant, atat in gandire cat si in actiuni. Lasandu-te sa curgi precum apa, nici un obstacol nu-ti mai poate sta in cale acum. Gasesti cu usurinta solutii la situatiile care te preocupa, iar relatiile devin echilibrate si armonioase. Hraneste-ti spiritul in fiecare zi facand acele lucruri care iti aduc bucurie, implinire, putere si energie, si exprima-te liber.

Capricorn - The Hawk Prince
In aceste zile e posibil sa primesti unele atentionari, de care ar fi bine sa tii seama, caci e posibil ca directia in care te indrepti sa ascunda unele pericole. Unele persoane din jurul tau tot incearca sa te avertizeze, iar intuitia iti transmite, cu acuratete, semnale pe care ar fi de dorit sa nu le neglijezi. Nu te ingrijora, intotdeauna poti schimba ceva, poti alege diferit, astfel incat sa transformi vechile idei si sa o iei de la inceput. Univresul vrea ce-i mai bun pentru tine, chiar daca la prima vedere lucrurile pot parea diferit.

Varsator - Sisters of the Seasons
La orizont se arata o perioada de noi inceputuri, fie ca este vorba de proiecte, idei sau relatii. Mesajul acestei carti iti transmite ca, asa cum natura are anotimpurile ei de regenerare, crestere si transformare, asa si drumul tau in viata are etapele sale. Daca iti pastrezi calea, cu determinare si discernamant, permitand cursului natural al evenimentelor sa se desfasoare asa cum ii este menit, atunci succesul tau este asigurat. Ramai deschis catre a primi cu bratele deschise tot ce vine catre tine.

Pesti - The Diamond Dreamer
Saptamana aceasta ar fi de dorit sa fii atent la cat de importanta este lumea materiala, pentru tine, fata de orice altceva. Este posibil ca mirajul acestei lumi sa te fi prins in mrejele sale, facandu-te sa crezi ca singura bogatie este cea materiala. Acum este momentul sa pretuiesti si sa valorifici experienta spirituala, chiar daca ti se poate parea ceva de neatins. De asemenea, in aceasta perioada arata-le celorlalti, cat si tie, compasiune si intelegere, iar din acest spatiu, lucruri minunate incep sa apara in viata ta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii