Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Mesajul Ingerilor pentru luna SEPTEMBRIE 2017

ro

01 Sep, 2017 10:41 2587 Marime text
Ghidare intuitiva pentru luna SEPTEMBRIE 2017 cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi: Archangel Gabriel – Doreen Virtue, Archangel Raphael – Doreen Virtue, Angel Dreams – Doreen Virtue si Melissa Virtue si The Spirit Messages – John Holland.

Atmosfera generala

In aceasta luna ne asteapta eliberari puternice. Este alaturi de noi Arhanghelul Azrael care ne mai scutura bine de tot ce nu ne mai serveste. Este timpul sa incheiem definitv situatii pe care le-am taraganat. Nu putem fi in doua locuri in acelasi timp, asa ca este necesar ca energia sa fie canalizata doar intr-o singura directie. Ne va scutura bine Arhanghelul Azrael pentru a face alegeri si a intelege ca este timpul sa eliberam trecutul. Ne mai ajuta si Arhanghelul Jeremiel sa revizuim si sa intelegem ca schimbarile sunt necesare si ca intotdeauna schimbarile sunt pozitive. Va fi o perioada de transformare spirituala, in care simtim ca facem un salt spre ceva, insa nu stim spre ce. Asta ne cam destabilizeaza, insa cu credinta si incredere vom face fata la tot ceea ce vine spre noi pentru ca vine spre binele nostru cel mai inalt. Inca o data lectia abandonului ne ajuta, si inca o data nu va trebui sa intelegem cu mintea ceea ce se intampla, ci cu sufletul. Sa lasam lucrurile sa curga si toate se vor aseza asa cum este mai bine.

Avem nevoie de un detox spiritual, de asumarea vulnerabilitatii si de a merge inainte pe drumuri necunoscute. Este esential sa ne lasam calauziti de intuitie si sa fim congruenti in tot ceea ce facem. Ar fi bine sa ne abtinem sa fortam lucrurile pentru ca ne va conduce pe cai gresite… de obicei fortam lucrurile in directia cunoscuta de noi, pe cand acum este important sa ne riscam si sa mergem pe teritorii necunoscute. De asemenea este o perioada extraordinara pentru a ne vindeca relatia cu mama, tot ce tine de feminitate sau energia feminina. Este bine in aceasta perioada, mai ales pentru femeile care se stiu cu anumite probleme, sa consume ceai de cretisoara. Este de asemenea o perioada extrem de importanta pentru fertilitate, si nu este vorba doar de conceptia copilasilor ci orice inseamna proiecte noi, idei creative, mutari (job, casa), etc. Da, uite un exemplu de a-ti asuma riscuri si a face acele schimbari necesare pentru noi. Ganditi-va ca este o perioada in care deschidem fereastra sa intre aer proaspat, sa reimprospatam energia acolo unde suntem si abia apoi intelegem ce avem de facut, daca ne place sau nu si sa actionam conform vointei divine. Ingerii ne motiveaza sa aducem in viata noastra tot mai mult din ceea ce ne aduce entuziasm, bucurie, energie pozitiva, acea emotie pozitiva din stomac.

In prima parte a lunii

Pana pe 10 septembrie avem nevoie sa miscam energiile, actiunea este extrem de importanta. Sa nu mai amanam lucrurile, ci sa ne suflecam manecile si sa incepem sa facem ceva… sa incepem cu inceputul, primul pas, chiar daca nu stim unde ne va duce aceasta energie. Chiar daca o sa avem emotii, chiar daca vom „ameti” sau vom somatiza pentru ca clar vom opune rezistenta, este bine sa mergem inainte. Daca avem tot felul de stari de rau, dureri de cap, ameteli, sa verificam sa nu fie scuze ca noi sa nu facem ceea ce avem de facut. Daca vedem ca ne incapatanam sa facem ceea ce am mai facut, crezand ca mergem la sigur, este bine sa incetam, sa luam o pauza si apoi sa ne asumam un nou drum. Sa nu uitam ca nu suntem singuri, o sa avem nevoie sa simtim ca ne tine cineva de mana, ca primim calauzire divina. Sa cerem mereu semne, iar daca semnul se repeta de cel putin 3 ori stim ca suntem pe drumul cel bun. Este o perioada in care comunicarea cu divinul pare mai intensa, parca abia asteapta sa ne indrume, tot ce avem de facut este sa cerem ajutorul. Ei sunt tot timpul acolo insa noi acum avem nevoie, parca mai mult ca niciodata, de sustinere divina. Toate problemele ce tin de casa, locuinta, familie sunt acum puse sub lupa si este necesar sa le acordam atentia necesara si sa luam decizii importante. Sa comunicam ceea ce este important pentru noi si sa nu uitam ca meritam sa fim fericiti si sa avem o viata implinita. Asadar suntem pusi pe treaba.

In a doua parte a lunii

Din 11 septembrie pana pe 21 septembrie vom fi provocati sa ne luam puterea inapoi. Se va lucra puternic pe tot ce tine de chakra a treia, chakra plexului solar. Tot ceea ce am facut din compromis sau pentru ca ne-au zis altii va fi pus sub semnul intrebarii. Va fi nevoie sa fim sinceri cu noi si sa nu mai „urmam” orbeste ceva sau pe cineva daca nu simtim cu adevarat asta. Sa ne conectam la esenta curajului, puterii personale, autenticitatii si sa ne gasim propriul drum, propria cale. Vom fi descurajati, poate blamati, insa este important sa facem ceea ce simtim si nu ceea ce trebuie. Va fi un detox la nivel de convingeri, la nivel de relatii si la nivel de simtire. Suntem impinsi sa ne ascultam si sa urmam intuitia. In aceasta perioada vom vedea cu adevarat ce persoane ne respecta, pentru cine suntem importanti cu adevarat, si nu pentru ca eram asa cum vroiau ele. Vom intelege importanta oamenilor care ne sprijina, pe noi cei autentici, si nu pe noi, cei care am fost poate influentabili sau ne-a fost frica sa ne asumam. Relatiile cu autoritatile vor avea de suferit, sa fim atenti sa nu exageram cu dreptatea pe care credem ca o avem, sa nu uitam ca exista doar dreptate divina. De asemenea in relatiile cu sefii, persoane cu autoritate vom avea tendinta de rascoala, inainte sa facem asta, este bine sa ne intrebam de ce am ajuns acolo si ce anume putem schimba la noi. Iar apoi sa luam decizia interioara de a face acele schimbari necesare, dar atentie… pe un nou drum, nu mai putem merge pe ceva sigur. Orice vine spre noi trebuie chestionat si sa ne punem intrebari: Asta vreau EU sa fac? sau Asta mi se cere MIE sa fac? Vreau sa imi asum asta sau nu? Simt sa fac ceea ce mi se cere? Sa nu uit sa cer calauzire divina si sa cer intotdeauna macar a doua opinie. Asadar cerem cel putin doua opinii si apoi cerem calauzirea divina. Ingerii vor stii exact ce sa ne trimita in cale si sa ne sprijine sa luam deciziile cele mai potrivite pentru noi.

In ultima parte a lunii

Din 22 septembrie pana pe finalul lunii pasim in puterea noastra interioara si ni se cere sa ne echilibram corpul, mintea si sufletul. Asadar in aceasta perioada stam mai mult cu noi, va fi o perioada de introspectie, de dialog interior, de inventar al propriilor ganduri, emotii, actiuni si de „analiza” a trecutului. Este insa bine sa privim totul ca niste observatori pentru a intelege ce sa NU mai facem si ce avem de facut. Din nou, spre exemplu, daca stii ca anumite alimente nu iti fac bine sa nu le mai consumi, daca stii ca anumite decizii nu ti-au fost de folos, sa nu mai mergi in acea energie. Cumva ne ajuta sa constientizam ce sta in calea eliberarii noastre de trecut si de influente care nu ne mai fac bine. Va fi o perioada plina de inspiratie divina, de creativitate, este incurajat scrisul si impartasirea constientizarilor pe care le avem cu cei din jur. Chiar ni se cere sa fim un exemplu pentru ceilalti si este nevoie de fiecare dintre noi. Insa sa nu uitam sa nu ne mai intorcem la aceleasi lucruri/aspecte care ne-au intoxicat si sa fim in congruenta cu ceea ce facem zi de zi. Este bine sa ne intrebam la ce anume este important sa renuntam si sa actionam pentru ca acum avem o mare sustinere divina.

Asadar o luna de curatenie sufleteasca, de detox spiritual, cum au zis ingerii. O luna care ne ajuta sa pasim in puterea noastra interioara, sa constientizam ca suntem unici, ca darurile noastre sunt ale noastre si ca am venit aici cu bucuria de a fi un exemplu pentru ceilalti, chiar daca intre timp am uitat asta. O luna plina de inspiratie, creativitate si de vindecare, in special in relatiile cu mama, cu feminitatea, cu autoritatea si evident cu noi insine. Energia acestei luni ne ajuta sa ne putem intrebari esentiale legat de modul in care vrem sa ne traim viata de aici inainte.
Doamne ajuta!

Asa sa fie si asa este!
Delia Mureșan
Sursa: astrocafe.ro​
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii