Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Lună plină în Taur, 24 octombrie 2018. Suntem ceea ce preţuim

ro

24 Oct, 2018 10:30 1610 Marime text
O Luna plina cu totul speciala, exaltată în Taur, are loc pe 24 octombrie la ora 19:45.
Taurul este semn al belșugului, senzualitații, placerilor, confortului... 

Luna plina incheie capitole sau duce ceva la nivelul urmator. Acum poate fi vorba de sanatatea noastra la toate nivelurile, de stil de viața, vindecare, munca, rutina, randament. E interesant să ne uităm cum anume stilul de viață si relatiile pe care le avem contribuie sau nu la bunăstarea și prosperitatea noastră. La echilibrul si stabilitatea noastra. La ceea ce putem numi implinire. 
E vorba si despre resursele pe care noi le adaugam unor relatii, cele pe care le punem la mijloc pentru a crea ceva. Felul in care ne putem folosi de cooperarea cu alții pentru a ne usura misiunea, munca, efortul. Dar si despre generozitatea cu care venim in intampinarea celor din jur.
Această Lună plină cu Soarele în Scorpion arată ca e momentul să privim dincolo de suprafață. Să contemplăm dedesubturile unor alegeri și acțiuni. Să recunoaștem ce ne motivează, ce dorințe avem, dar și ce ne inhibă. Pentru asta e nevoie să ne oprim. Să tăcem. Să ascultăm. Să contemplăm...

Luna plina in Taur ne poate dezvălui ce dorințe am transformat în obsesii, ce nu lăsăm să trăiască împreună cu noi in libertate, ce tindem să sufocăm, pentru ce motiv ne îngrijorăm.
Luna plina pune reflectorul pe ceea ce e in spatele acestor temeri, inhibitii si dorințe de tip "daca nu voi avea cutare lucru sau cutare persoană, voi muri". Sau "dacă aș pierde asta, aș muri". Ne conștientizează despre ce conteaza cu adevărat, ce e important pentru noi, ce valorizăm și cum putem schimba scara valorilor noastre astfel încât să ne aliniem cu adevărul interior și cu cine suntem în acest moment.
 
Articolul integral pe astrocafe.ro

 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii