Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Luna Nouă în Balanţă, o resetare pe care am aşteptat-o cu toţii

ro

21 Oct, 2015 14:21 1946 Marime text
Aveam nevoie de această puternică Luna Nouă în Balanţă, care a avut loc în 13 octombrie la 3:03 am (ora României).  Această Luna Nouă este extrem de puternică şi de dată această îşi face apariţia în momentul perfect, după intensitatea eclipsei care tocmai a fost, după trecerea în alt semn a lui Saturn (în Săgetător) şi a lui Jupiter (în Fecioara), după o vara întreagă în care Venus a fost retrogradă, plus Mercur cu al sau mers aparent retrograd până în dată de 9 octombrie.
Serios, o mulţime de lucruri s-au tot întâmplat din punct de vedere astrologic! Iar acum, în mijlocul acestora, întâlnim o frumoasă Luna Nouă în Balanţă, asemenea unei coroane perfect împodobite, pe care trebuie să o purtăm. Dacă avem o zi intensă, o luăm şi o punem pe cap şi brusc, devenim posibilitatea frumuseţii, echilibrului şi farmecului pe care le-am eludat în ultimul timp.
În astrologie, noile începuturi sunt puternice, mai ales în momentul de Luna Nouă.
Folosiţi această Luna pentru a va resetă gândirea, perspectiva şi stilul de comunicare, scriind şi verbalizând scopuri şi abilităţi mentale şi sufleteşti, în mod special monologul vostru intern. Gândiţi-va la modul în care comunicaţi cu partenerul şi cu sinele vostru interior. Dacă există o îmbunătăţire pe care o puteţi aduce, astfel încât să va apropiaţi mai mult de echilibru, acesta este momentul în care să o plantaţi, asemeni unei seminţe.
Această Luna Nouă în Balanţă interacţionează cu Mercur, Uranus, Nodul Nord şi Soarele. Radicală, radiantă, inovativă şi atât de fermecătoare, încât nici nu ne vom da seama cât de revoluţionară este – cam aşa se va manifestă această Luna Nouă.
Conjuncţia Soare-Luna-Mercur-Nodul Nord face opoziţie cu Uranus, astfel că suntem pregătiţi să vedem trecutul nostru, lumea din jur şi sinele nostru profund într-o nouă perspectiva. Putem folosi candoarea absolută pentru a ne elibera de modurile vechi de gândire şi comunicare, astfel încât să ne mutăm mai aproape de destinul nostru personal.
Cum putem exprimă şi manifestă cele mai profunde adevăruri ale noastre, păstrând simţul echilibrului şi al contextului?
Balanţă poate cădea câteodată în indecizie şi preocupare cu părerile celorlalţi. Această Luna Nouă ne încurajează să ne eliberăm de o parte dintre îngrijorările de acest gen. Da, ne dorim să fim iubiţi şi adoraţi - suntem umani, până la urmă. Însă ce anume sacrificăm în preocuparea cu părerile celorlalţi despre noi? Cum putem urmări armonia, în timp ce păstrăm originalitatea şi menţinem legătură, fără să sacrificăm onestitatea?
 
Această Luna Nouă în Balanţă ne cere de fapt şi de drept să vorbim, să verbalizăm şi să ne susţinem intenţiile noastre şi să ne uităm la acea parte din viaţă noastră în care dorim să aducem îmbunătăţiri. Uranus ne poate aduce o sclipire de geniu şi schimbare bruscă, aşa că rămâneţi deschişi. Ascultaţi cuvintele partenerilor de viaţă, iubire şi afaceri importanţi, prezenţi în viaţă voastră – şi mai ales cuvintele pe care le auziţi pornind de la voi înşivă. Ascultaţi cuvintele pe care le auziţi izvorând din inima voastră, mai ales pe cele care poartă cu sine noutatea şi originalitatea.
 
Onorarea Lunii Noi în Balanţă:
Setarea de intenţie în cicluri lunare este o practică puternică. Aşa cum fermierii plantau, încă din răstimpuri, seminţele în timpul Lunii Noi, acum este momentul să sădim adânc seminţele sacre ale intenţiilor pe care dorim să le manifestăm. Luna Nouă poate fi asemenea unei rachete superputernice, ce trimite intenţiile direct în Univers, printre stele, acolo unde îşi au locul.
 
Credeţi!
 
1. Conectaţi-va cu vibraţia Balanţei.
 
Venus guvernează semnul Balanţei, aşa că plasaţi imaginea zeiţei iubirii (sau ce va aduce aminte de ea) pe altarul vostru. Cumpăraţi un buchet de trandafiri roz şi ţineţi-l la vedere. Puneţi câteva picături de ulei esenţial de trandafiri pe salteaua voastră în acea noapte. Ardeţi nişte esenţă de iasomie.
 
Sau faceţi o poţiune a iubirii a lui Venus din hibiscus, petale sau boboci de trandafiri, rozmarin, mentă, nucşoară sau scorţişoară şi miere. Puneţi toate ingredientele într-o ceaşcă, creând un echilibru între hibiscus şi trandafir, că ingrediente principale, adăugaţi un pic de mentă, rozmarin, nucşoară sau scorţişoară şi un pic de miere. Spune-ţi o rugăciune în care să îi mulţumiţi lui Venus pentru darurile trimise. Turnaţi apă fierbinte peste toate aceste ingrediente şi ţineţi mâinile deasupra ceştii, pe măsură ce acestea macerează. Împărtăşirea acestui ritual cu alte puternice zeiţe şi admiratoare ale acestora îl face şi mai puternic.
 
2. Puneţi Luna Nouă în calendarul vostru şi fiţi prezenţi la voi înşivă şi intenţia voastră în momentul de Luna Nouă. Scrieţi-va intenţiile. Împărtăşiţi-le unui prieten. Strigaţi-le către ceruri sau şoptiţi-le. Manieră în care alegeţi să le exprimaţi ţine de voi – numai asiguraţi-va că o veţi face, într-un fel sau altul. În setarea intenţiilor, specificitatea este cheia. Păstraţi hârtia pe care le-aţi notat pe altarul vostru sau în portofel, până la Luna Plină, când o veţi arde şi o veţi elibera.
 
3. Lucraţi cu harta voastră natală. Această Luna Nouă are loc la 19 grade în Balanţă, aşa că oriunde pică această în harta voastră, acela este domeniul de viaţă pe care Luna Nouă îl va impacta cel mai tare.

Sursa: Astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii