Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AstroCafe.ro Horoscop pentru saptamana 23 - 29 august 2021

ro

23 Aug, 2021 11:32 1260 Marime text

Berbec
Perioada analizată te predispune la meditații interioare, izolare și analiză profundă a relațiilor și situațiilor în care ești implicat. Sunt momente excepționale de a primi informații revelatoare pe căi neobișnuite, deoarece intuiția îți este foarte accentuată. Fii prudent și discret în toate! Există dușmănii ascunse, mascate cu intenții bune. Ascultă-ți în permanență vocea interioară și urmărește-ți semnalele organismului. Sănătatea este în continuare vulnerabilă, dar în parametrii cunoscuți. Evită eforturile, discuțiile contradictorii și oamenii care te secătuiesc de energie! A doua parte a săptămânii îți aduce vești bune privitoare la câștigurile din munca proprie.

Taur
Multă lume roiește în preajma ta în primele zile ale săptămânii. Se petrec schimbări importante în anturajul prietenilor, în sensul că de unii te vei desprinde definitiv, dar se face loc pentru alții. Discuții de anvergură, proiecte personale și profesionale la orizont, dar și desprinderi de unii care nu-și mai au rostul în viața ta. Pe de altă parte, rezervă momente pentru odihnă, pentru a sta de vorbă cu tine însuți și pentru a analiza profund tot ce te înconjoară. Și tu te schimbi, și mediul în care trăiești, și oamenii din preajma ta. Ține pasul cu toate acestea și mergi mai departe în viață pe cu totul alte fundamente. Posibile neplăceri legate de afecțiuni vechi.

Gemeni
Schimbări de anvergură în plan profesional! Cu toate că relațiile colegiale și în mod special cele cu șefii par dificile, îți sunt recunoscute meritele și eforturile depuse în câmpul muncii. Astfel, este posibil să primești sarcini de lucru noi, o funcție de conducere sau un premiu valoros. Evită să te lași dus de valul ovațiilor de moment! Prietenii îți sunt alături prin discuții interesante, sfaturi utile și acțiuni recreative comune. Chiar dacă unele informații sau îndemnuri îți displac, este bine măcar să le reții. Cu siguranță la un moment dat vei folosi cu brio ceea ce afli în această săptămână. Rezervă momente de odihnă, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Vise și viziuni premonitorii de mare clasă!

Rac
Ești animat de gânduri mărețe. Filozofia ta viață se află într-un amplu proces de reconfigurare, astfel că îți poate părea dificil să discuții cu alții despre noile tale idelaurile sau despre planurile personale și profesionale de viitor. Prudență și discernământ! Este posibil să te lași dus de valuri noi care aparent sunt benefice, dar care ascund informații inutile sau false. Segmentul profesional se animă, mai ales prin relațiile cu șefii și autoritățile. Discuții importante, îndatoriri profesionale noi, fiind posibil chiar să primești o funcție de conducere sau măcar un proiect profesional de anvergură. Prieteni și susținători importanți pe termen lung.

Leu
Câștiguri de la și prin alții! Ți se deschid variante deosebite de a-ți mări veniturile din colaborări, dar și moștenirile și partajele pot intra în discuție. Ferește-te de speculații și de a te lăsa influențat de alții! Există personaje în preajma ta care doresc în secret să profite de pe urma muncii și a agoniselilor tale materiale și financiare. Pe 25 și pe 26 ale lunii sunt posibile călătorii pe distanțe lungi sau în străinătate. Recomandabil este să fii prudent, întrucât mentalul este distorsionat și foarte ușor se pot isca neplăceri. Pe de altă parte, ar fi bine să te gândești și la reluarea unor secvențe de învățare, prin abordarea unor cursuri sau măcar planuri în acest sens. Este rost de a-ți dezvolta cariera profesională și de a stabili relații fructuoase cu șefi și figuri importante.      

Fecioara
Este clar că relațiile parteneriale se modifică, fie că vrei, fie că nu. Finaluri și începuturi, unele cu cântec. Vino în întâmpinarea schimbărilor ce au loc în preajma ta și bucură-te de toate expeiențele pe care ți le oferă Universul acum. Chiar dacă ești reticent sau înțelegi prea puțin din ceea ce se petrece în jurul tău, ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem. Apar noutăți financiare în sensul că fie primești o sumă de bani restantă, fie se deschid oportunități de câștig de la și prin alții. Sunt posibile și cheltuieli pe taxe, facturi, servicii dar și informații referitoare la moșteniri și partaje. Prudență mai ales la acte, la relațiile cu instituțiile financiare și la datorii. Filozofii de viață noi, discuții interesante cu oameni erudiți, călătorii de tot felul.

Articolul integral poate fi citit pe: www.astrocafe.ro 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii