Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AstroCafe.ro Horoscop pentru saptamana 21 - 27 iunie 2021

ro

21 Jun, 2021 11:42 1160 Marime text

Berbec
Mantia divină te înconjoară, oferindu-ți o aură misterioasă şi fermecătoare în același timp. Capitolul financiar începe să se îmbunătăţească, atât cât să-ți dea încredere în viitor. Se vor ivi binevoitori care să te sprijine în a-ți mări bugetul de venituri. Apar ceva cheltuieli, dar rezonabile. În zilele de 23 și de 24 Iunie ești preocupat de filozofie, domenii spirituale sau de călătorii, studii și cercetări. Plimbările în locuri deosebite, meditaţia în locuri sfinte sau lecturarea unei cărţi deosebite ar fi cele mai indicate. Weekend-ul te invită la activități sociale. Se conturează un final în domeniul socio-profesional în care activezi plus reconfigurări în relațiile cu șefii și autoritățile. Prudență și discernământ!

Taur
Relaţiile parteneriale, domeniile oculte, moştenirile, elevarea spirituală, un adevărat amalgam de stări şi evenimente, caracterizează această săptămâna. Dorinţa de a-ți înfrumuseţa şi rafina trupul şi sufletul, devine o preocupare majoră. În zilele de 23 și de 24 Iunie sunt posibile activităţi legate de chestiuni financiare, cu accent pe banii proveniţi de la alţii. Cheltuieli diverse, dar ai suficienți bani pentru toate. Însă, vor exista momente în care te vei desprinde, aparent, de planul fizic, orientându-te către orizonturi spirituale. În privința relațiilor cu străinătatea se conturează un final. De asemenea, unele secvențe de învățare fie le abandonezi, fie îți vor solicita eforturile și mai mult. Weekend-ul este potrivit activităților recreative.

Gemeni
Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu, dar și acasă în plan personal ai treburi restante ce nu trebuie neglijate. Organizează-ți timpul și resursele, astfel încât să rezolvi totul cu bine. Fii prudent și în privința sănătății, pentru că se vor evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Pe 23 și pe 24 Iunie intervin aspecte parteneriale. Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață sau colaboratorii. Evită provocările celorlalți! Sunt momente pasagere ușor de rezolvat prin dialog constructiv. A doua parte a săptămânii aduce cheltuieli comune cu alții, fie pe facturi, taxe, moșteniri, fie pe activități distractive. Se finalizează unele aspecte finnciare, fiind probabil vorba despre datorii, credite, moșteniri, însă intră în discuție și relațiile cu instituțiile financiare. La finalul săptămânii de mare folos îți vor fi activitățile culturale și schimbl de informații cu alții.

Rac
Se pare că orice altceva apare în jurul tău, gândurile îți vor fi îndreptate către aventuri, distracţii şi iubiri în primele zile ale săptămânii. Tipic naturii tale schimbătoare te plictisești repede de tot şi treci la un alt subiect. Noroc că astrele veghează atent asupra ta şi îți mai temperează elanul, chiar dacă nu-ți prea convine acest lucru. Pe 23 și pe 24 Iunie, stările tale sufleteşti fluctuează destul de mult, recomandabilă fiind retragerea din cotidian şi meditaţia atentă la tot ce se petrece în jurul tău. Ai multe de făcut la serviciu, aspect care te va obosi. Alege prioritățile și evită escaladarea conflictelor. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că ai nevoie și de odihnă, și de îngrijiri de specialitate. Final clar în relațiile parteneriale, fie că este vorba despre un cuplu, fie că este vorba despre o colaborare profesională.

Leu
La începutul săptămânii ești preocupat cu treburile casnice. De asemenea, este rost și de dialoguri cu membrii familiei și cu neamurile. Predomină aspectele legate de patrimoniu, moșteniri, problemele celor dragi. Pe 23 și pe 24 Iunie ai chef de distracţii, aventuri sau te gândești la persoana iubită și la copii. Se evidențiază nemulțumirile referitoare la cei drag, însă depinde numai de tine să gestionezi corect aceste aspecte. Rezervă momente pentru recreere și niscai distracții. La serviciu se conturează un final, fie prin rezolvarea unor sarcini de lucru deosebite, fie prin schimbarea condițiilor de muncă. Există și varianta să abandonezi un loc de muncă și să te orientezi spre un altul, însă este nevoie de prudență și de sfaturi de specialitate. Sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi să te îngrijești corepsunzător. Sfârșitul săptămânii aduce provocări parteneriale.

Fecioara
Întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente în primele zile ale săptămânii. Este bine să-ți selectezi informațiile aflate și unele întâlniri, pentru că te vor obosi mult și pe deasupra sunt inutile. Ar fi bine să te desprinzi de unii care doar profită de pe urma ta. Zilele de 23 și de 24 Iunie aduc treburi gospodărești și dialoguri importante cu membrii familiei. Se pot lămuri aspecte patrimoniale, care implică cheltuieli comune. Posibil să fii nemulțumit fie de ambientul domestic, fie de mersul relațiilor cu membrii familiei. Detașează-te și privește partea plină a paharului. Cu siguranță există aspecte bune și loc de îmbunătățiri. Relațiile sentimentale ajung la un final nu prea clar. Este vremea potrivită să te desprinzi din relațiile toxice și să te pui mai mult în adevărata valoare personală pe care o ai. Sfârșitul săptămânii este favorabil distracțiilor.


Articolul integral poate fi citit pe: www.astrocafe.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii