Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 19 - 25 noiembrie 2018

ro

20 Nov, 2018 12:14 1435 Marime text


Berbec
Începutul săptămânii îți aduce multă energie, fapt pentru care stările tale de spirit vor fluctua mult. Ești entuziast şi încrezător în forţele proprii, dar totuși fii prudent și nu forța nota. Sănătatea este foarte vulnerabilă, bine fiind să te îngrijești în continuare cu ajutorul unor specialiști. Intervin cheltuieli cotidiene, dar și aspecte legate de salarizarea locului de muncă. Există multe necunoscute în plan profesional, unele dezagreabile. Evită discuțiile contradictorii cu persoanele din anturajul profesional. În urma evenimentelor și discuțiilor din această săptămână îți vei schimba atitudinea față de unii. Unele relații se pot finaliza. Este spre binele tuturor să pui capăt unor situații trenante și relații păguboase. Călătorii pe distanțe scurte și discuții importante cu membrii familiei.

Taur
Începutul săptămânii îți aduce stări interioare confuze. Sunt momente bune pentru a sta de vorbă cu tine însuți și a-ți reorganiza planurile personale și profesionale. Informațiile obținute pe căi neobișnuite sunt foarte importante și valabile pe termen lung. Sănătatea este vulnerabilă, deci nu forța nota și odihnește-te. Te vei simți mai bine la mijlocul săptămânii, revenind în prim-planul vieții cotidiene cu elan și voie bună. A doua parte a săptămânii evidențiază situația financiară de la locul de muncă. Este vorba despre un final de câștig din munca proprie. Prudență, deoarece persoanele din anturajul apropiat îți pot pune bețe în roatele agoniselilor tale. Evită cheltuielile majore și investițiile pe termen lung.

Gemeni
Săptămâna debutează pentru tine împreună cu prietenii, dar și cu persoanele care te susțin plan profesional. Sunt posibile turnuri de situație spectaculoase, fie că unii te susțin și mai mult în continuare, fie că te desprinzi definitiv de alții. Este vremea marilor schimbări pentru tine, mai ales în ceea ce privește personalitatea ta și felul de a te raporta la ceilalți și la evenimentele înconjurătoare. Chiar dacă, de-a lungul săptămânii, stările tale de spirit vor fluctua mult, este vorba despre trecerea la o nouă etapă de viață. Cum va fi această nouă etapă depinde numai de tine. Sunt zile bune petnu a te ocupa de tine și de activitățile dragi sufletului tău. Se conturează noutăți financiare deosebit de importante. Poți primi cadouri, recompense originale sau favoruri speciale.

Rac
O săptămână care te ajută să-ți remodelezi gândirea, sistemul valorilor morale și spirituale și comunicarea cu ceilalți. Foarte active sunt relațiile socio-profesionale, iar ce derivă de aici nici cu gândul nu gândești. Poate fi vorba despre finalul unor etape profesionale, despre revizuirea unor proiecte personale și profesionale, dar poate intra în discuție și finalul unor relații cu persoane cunoscute demult. Desprinde-te rapid de tot ce îți obstrucționează progresul. Chiar dacă, pe moment, pare că rămâi cu puțini susținători, ai încredere că la momentul potrivit vor veni alții mult mai utili. A doua parte a săptămânii evidențiază oboseală acumulată, dar și niscai afecțiuni ale sistemului respirator sau ale ficatului. Odihnește-te și îngrijește-te pe îndelete!

Leu
Începi săptămâna preocupat de laturile spirituale ale vieţii, de călătorii în străinătate sau de studii universitare. Zilele de 21 şi 22 Noiembrie aduc în atenţia ta aspecte legate de carieră şi de imagine în societate. Sănătatea şi locul de muncă se află de ceva vreme sub lupa atentă a razelor astrale. Finalul săptămânii evidențiează relațiile cu prietenii sau cu persoanele care te susțin plan socio-profesional. Însă se pot ivi neînţelegeri în relaţiile cu aceştia, fapt pentru care prudenţa ar trebui să fie la cote înalte. Pentru că stările tale interioare sunt fluctuante, plus  nelinişti destul de fondate este bine să te odihnești și să meditezi în tihnă și în taină la cele petecute de-a lungul săptămânii.

Fecioara
Săpămâna începe pentru tine cu posibile veşti secrete sau informaţii legate de o moştenire. Miercuri și Joi te preocupă laturile spirituale ale vieții, călătoriile în străinătate sau studiile pe termen lung. Se va accentua dorința de a-ți rafina atât sufletul, cât şi mediul în care trăiești. De mare folos îți este acum desfășurarea unor activități culturale sau dialogurile cu oameni erudiți. În a doua parte a săptămânii apar noutăți în plan socio-profesional. Sunt posibile situaţii dinamice, vin șefi noi, pleacă șefii vechi. Ochii celor din jur vor fi asupra ta, deci tratează totul cu prudenţă şi discernământ. Sfârşitul săptămânii te înconjoară de prieteni, alături de care vei petrece momente minunate.

Balanta
Situații foarte dinamice la începutul săptămânii în planul relațiilor parteneriale. Turnuri deosebite de situații, atât într-o relație de cuplu, o relație matrimonială, cât și în relațiile profesionale care presupun parteneriate. Reține cele discutate și petrecute în aceste relații, deoarece lucrurile se vor amplifica mai târziu. Miercuri și Joi intervin chestiuni financiare comune cu alții, de genul achitarea facturilor, serviciilor sau ești nevoit să te ocupi de moșteniri și partaje. În urma situațiilor în care ai tot fost implicat în ultima vreme îți vei remodela filozofia de viață și relațiile cu ceilalți. Sunt momente favorabile pentru activități culturale și pentru dialoguri pe teme spirituale. Ceva legat de străinătate, de călătorii sau de studii se va finaliza definitiv.  

Scorpion
Ești foarte preocupat de locul de muncă, deoarece se tot reiau situații și discuții profesionale pe care le considerai lămurite sau rezolvate demult. Se recomandă prudență, deoarece situația se află pe un bulgăre de dinamită. Răsturnări de situație bulversante. Fii prudent și în privința sănătății. Tumult din segmentul profesional, acompaniat și de aspectele familiale te pot obosi sau chiar pot duce la evidențierea unor afecțiuni mai vechi sau mai noi. În zilele de 21 şi 22 Noiembrie, sfera relaţiilor se activează mult. Anumite conflicte rămase nerezolvate se redeschid, tocmai pentru a fi înţelese şi soluţionate. Sfârşitul săptămânii îți aduce preocupări spirituale, planuri legate de călătorii în străinătate sau de studii universitare. Chiar dacă aceste planuri nu se pot concretiza acum, cu siguranţă va veni şi vremea lor.

Sagetator
Segmentul sentimental îți deschide săptămâna. Revin în atenție aspecte legate de relația cu o persoană iubită și, în funcție de caz, aspecte legate de relațiile cu copiii. Prudență și răbdare, deoarece sunt posibile răsturnări de situație spectaculoase. Miercuri și Joi ai foarte multe de făcut la serviciu, dar și acasă în plan personal te așteaptă treburi restante. Selectează prioritățile și nu te amesteca în treburile altora. O problemă de sănătate se poate ameliora destul de mult, însă nu forța nota. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile parteneriale. Este vorba despre finalul unei etape, atât în relația de cuplu, cât și în relațiile profesionale de colaborare. Vei fi implicat și în dezbateri legate de segmentul financiar comun cu alții.  

Capricorn
La începutul săptămânii ești preocupat de activităţile domestice și de relațiile cu membrii familiei. Sunt posibile suprize de proporții, discuții aprinse, reluarea unor teme patrimoniale și familiale vechi. Fii prudent și înțelegător cu ceilalți. Ai nevoie atât de prezența, cât și de sfaturile lor. Pe 21 şi 22 Noiembrie îți vine cheful de petrecere, aventuri amoroase și distracții. Însă apar piedici din partea altora și astfel dispare toată veselia. Ziua de 22 este foarte răscolitoare pentru planul sentimental. Se pot redeschide conflicte vechi. A doua parte a săptămânii activează sectorul sănătăţii şi al locului de muncă. Se finalizează o etapă profesională, o formă de terapie sau desfășurarea unui plan care a dus la îmbunătățirea stării tale generale de sănătate. Odihnește-te, detașează-te de tot și toate!

Varsator
Ești foarte guraliv la începutul săptămânii. Dialogurile în care te implici sunt interesante, provocatoare, iar ideile vehiculate, atât de către tine, cât și de ceilalți, vor aduce mai târziu situații deosebite în plan socio-profesional. De fapt se reiau secvențe din conversații vechi și  te vei implica în acțiuni comune cu persoanele din anturajul apropiat, acțiuni propuse mai demult. Miercuri și Joi este nevoie de tine în plan familial și domestic. Reparații, curățenii, îmbunătățirea spațiului locativ. Fii prudent în relațiile cu membrii familiei, deoarece este rost de conflict. A doua parte a săptămânii aduc dorinţă de iubire, aventuri sau de petreceri. Sunt multe provocări în acest sens, dar în primul rând este vorba despre un final de etapă sentimentală. Unele relații se pot destrăma în mod spectaculos.

Pesti
Aspectele financiare legate de un loc de muncă revin în atenția ta în această săptămână. Este vorba de remedierea unor probleme vechi. Șefii vor provoca discuții și acțiuni necesare îmbunătățirii performanțelor profesionale, dar și a salarizării. Cheltuieli deosebite se conturează la orizont, deci fii prudent și evită investițiile întâmplătoare sau la îndemnul altora. Pe 21 şi 22 Noiembrie astrele îți activează zona gândirii concrete şi a comunicării. Vor intra în sfera ta de interes planurile legate de călătorii sau de studii pe termen scurt. Relaţiile cu persoanele apropiate vor cunoaşte turnuri noi. În plan familial se conturează un final de etapă. Poate fi vorba despre finalizarea unor treburi domestice de anvergură, însă și în relațiile cu membrii familiei se petrec schimbări ireversibile, unele mai puțin plăcute.





https://www.astrocafe.ro/
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii