Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 10 - 16 mai 2021

ro

10 May, 2021 13:21 1408 Marime text

Berbec
Situații controversate în plan financiar! Este vorba despre modificări salariale sau ale condițiilor de muncă. Fie primești o sumă de bani restantă pentru eforturile depuse în câmpul muncii, fie afli informații deosebite privitoare la felul în care se vor desfășura activitățile profesionale de acum încolo. În culisele evenimentelor există detalii pe care nu le poți depista sau înțelege acum. Totuși, fii prudent, circumspect și nu lua de bun chiar tot ce auzi. Se deschide un nou capitol financiar, o nouă etapă în ceea ce privește veniturile tale obținute de la un loc de muncă. O conversație tăinuită cu cineva din anturajul apropiat te va lămuri și liniști. Tensiuni în plan domestic și activități casnice urgente, ce trebuie duse la bun sfârșit.

Taur
Săptămână foarte importantă, pentru că transformările interioare la care ești predispus sunt de bun augur. Însă, nu vei înțelege mare lucru acum. Senzația că totul se desfășoară în favoarea ta va fi accentuată și aducătoare de liniște și confort sufletesc. Ceva se termină, ceva stă să înceapă. Detașează-te de toate, lasă-te purtat de evenimente, dar în același timp fii deschis la nou și progres. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că și stărle tale de spirit sunt oscilante și dificil de suportat sau înțeles de către ceilalți. Controlează-ți reacțiile! Apar noutăți financiare. Sunt șanse bune de a primi salariul, o primă, cadouri interesante. Relațiile cu anturajul apropiat sunt conflcituale.

Gemeni
Energia astrală a săptămânii te predispune la transformări interioare profunde, răscoliri sufletești greu de explicat în cuvinte, dar și greu de înțeles. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și revizuirea tuturor situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Posibile neplăceri legate de sănătatea gâtului și a segmentelor sistemului urogenital. Evită, în limita posibilului, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece există riscuri majore de erori cu efecte pe termen lung. Dezvoltă gândirea pozitivă! În a doua parte a săptămâni te vei simți mult mai bine. Trasează direcții noi, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Primești bani sau cadorui, însă și informații noi legate de salarizarea locului de muncă.

Rac
Aspectele socio-profesionale reprezintă subiectele principale ale acestei săptămâni. Se conturează schimbări majore, atât în relațiile personale cu prietenii, cât și în relațiile de susținere profesională reciprocă de la locul de muncă. Se recomandă prudență, discreție și răbdare! Încet, dar sigur pierzi unii prieteni, dar se va face loc pentru alții. Deocamdată privește atent la situațiile în care ești implicat alături de aceste persoane și nu te lăsa impresionat de vorbele sau gesturile, aparent, sincere. Organizează-ți programul cotidian, astfel încât să te odihnești regulat. Sănătatea este vulnerabilă. Există conflicte ascunse la locul de muncă, bine fiind să le iei în seamă și să acționezi la momentul potrivit. Îți vei reveni foarte bine la finalul săptămânii.

Leu
Schimbări importante în plan profesional! La prima vedere poate fi vorba despre finalizarea unor proiecte, a unor etape de lucru sau se preconizează schimbări în grupul de lucru din care faci parte la locul de muncă. Însă, de fapt, discret se va deschide o etapă de mare anvergură, cu efecte pe termen lung. Totul se poate petrece rapid, fără prea mult zgomot sau fără explicații pertinente. Fii prudent și evită discuțiile contradictorii sau luarea deciziilor radicale! Deocamdată, ia aminte la discuții și evenimente. Sunt zile bune numai pentru analize interioare, observație și dialog interior. Bazează-te numai pe forțele tale! Conflicte în sfera profesională. sănătatera este vulnerabilă.

Fecioara
Vei fi animat de gânduri mărețe pe tot parcursul săptămânii, ca și cum îți propui să schimbi totul în jurul tău, dar astfel încât să fie și în avantajul celorlalți. Energia astrală din aceste zile îți accentuează simțurile fine, paranormale și de aici vei reuși să faci conexiuni mentale nebănuite vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Se pot accentua visele și viziunile premonitorii. Mentalul este agitat, așa încât este bine să nu forțezi nota și chiar să te detașezi și să te odihnești conștient. Demersuri legate de călătorii și studii pe termen lung sau în străinătate. Ești solicitat d către șefi și autorități în plan profesional, însă te vei descurca excelent. Touși, fii ceva mai discret și mai puțin critic cu ceilalți. Relațiile cu prietenii sunt dinamice și conflictuale pe alocuri.

Articolul integral poate fi citit pe www.astrocafe.ro
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii