Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:29 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

astrocafe.ro Horoscop pentru săptămâna 1 - 7 octombrie 2018

ro

01 Oct, 2018 14:51 1789 Marime text


Berbec

Evenimentele principale ale săptămânii sunt legate de casă, familie şi mentalul profund. Se concturează reconfigurarea relaţiilor cu familia şi cu neamurile. Sunt posibile despărţiri de unele persoane care până nu demult îţi erau apropiate şi confidente, însă te poţi alătura altor personaje mult mai folositoare vieţii tale actuale. Sunt momente excelente pentru curăţenii generale, reparaţii de anvergură, dar şi pentru achiziţionarea unui spaţiu nou de locuit sau a unui teren. Atenţie că manifeşti tendinţa de a te refugia în domeniul profesional, în detrimentul familiei. De aici pot rezulta discuţii aprinse cu cei dragi. Încearcă să te împarţi echitabil atât în familie, cât şi domeniul muncii. Relaţiile colegiale sunt conflictuale, de aceea bazează-te doar pe forţele tale şi evită provocările celorlalţi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv.

Taur

Începutul săptămânii îţi poate aduce o călătorie importantă vizavi de domeniul profesional, de cel al studiilor sau la o rudă apropiată. Vei avea imboldul de a pune la punct pe cineva din anturajul apropiat, care în ultimul timp ţi-a cam pus beţe în roatele destinului. Se recomandă prudenţă, întrucât se pot strica definitiv relaţii importante. Pe de altă parte, bine ar fi să faci o curăţenie drastică printre oamenii apropiaţi. Gândirea şi comunicarea sunt destul de afectate, de aceea exersează lecţia tăcerii sau vorbeşte puţin, dar concis. Acasă, în familie este nevoie de sprijinul tău, fie că este vorba despre curățenii, reparații, investiții locative, fie un membru al familiei are nevoie de sprijinul tău moral sau material. Se recomandă prudenţă, discernământ şi detaşarea faţă de problemele celorlalţi. Canalizează-ţi energia către un hobby sau către întâlniri şi dialoguri cu un prieten de încredere.

Gemeni

Capitolul financiar va cunoaşte revigorări. Ori primeşti un cadou important sau o sumă de bani consistentă, ori vin veşti mult aşteptate legate de condiţiile de muncă. De fapt, provocarea momentului constă în a-ţi muta atenţia de la aspectele materiale ale vieţii şi a te orienta mai mult către cele spirituale. Divinitatea are în permaneţă grijă să ai toate cele necesare atât trupului, cât şi sufletului. Emotivitatea este la cote înalte, de aceea dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de activităţi de rutină. Foarte active sunt relațiile cu anturajul apropiat. Întâlniri, discuții, dar și controverse destul de puternice. Prudență, răbdare și detașează-te de problemele celorlalți! finalil săptămânii este favorabil activităților domestice și pentru trasarea unor planuri noi.

Rac

Săptămâna aceasta sunt momente excelente de a-ţi remodela personalitatea şi modul de relaţionare cu tot ce este în jurul tău. Mergi la un salon de cosmetică sau de întreţinere corporală, îmbunătăţeşte-ţi garderoba sau stai de vorbă cu specialişti în dezvoltare personală. Bine ar fi să fii prudent la proiectele şi colaborările în care eşti implicat, deoarece pe de o parte vin lucruri bune, însă pe de alta există şi multe neînţelegeri. Pe 4 şi pe 5 Octombrie se anunţă cadouri, recompense mărunte, dar suficiente cât să îţi bucure sufletul. Sunt posibile cheltuieli sau cumprături importante ce îți vor fi utile pe termen lung. În ultima parte a săptămânii se întrezăresc multe drumuri pe distanţe scurte la rude şi prieteni. Pentru alţii se poate ivi ocazia participării la cursuri de formare, perfecţionare sau pur şi simplu la un curs plănuit ceva mai demult. Relaţiile cu cei din anturajul apropiat sunt provocatoare.
 

Leu

Debutul săptămânii îţi aduce schimbări profunde în gândire. Stările tale de spirit vor fluctua destul de mult, de aceea fii cât mai retras şi discret. Sănătatea este vizată de astre pe segmentele aparatului digestiv şi osos. Nivelul energetic îţi este la cote joase, aşa încât dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de treburi uşoare. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale în prima parte a săptămânii. Începând cu 4 Octombrie te vei simţi mai bine, venind în mijlocul celorlalţi cu forţe noi. Totuși, nu forța nota și evită implicarea în treburile celorlalți. persoanele din anturajul apropiat te pot ajuta mult, fie în plan personal, fie în plan profesional. Spune clar ce ai de spus și ferește-te de frivolități. Există unii în preajma ta care îți vânează gesturile și vorbele. În ultimele zile ale săptămânii apar cheltuieli cotidiene, dar și primești bani sau cadouri substanțiale.

Fecioara

Relaţiile de prietenie sunt un capitol important al acestei săptămâni. Te poţi despărţi uşor de vechile cunoştinţe, însă se face loc în viaţa ta pentru alte personaje mult mai interesante şi de folos. Un protector important se va retrage din preajma ta. Relaţiile sentimentale sunt dinamice, iar în funcţie de caz, copiii roiesc în jurul tău şi cu bune şi cu altele mai puţin. Datorită forfotei sociale în care ești implicat, acum ai nevoie de detașare, odihnă, momente de singurătate și de dialog interior. Sunt zile bune pentru o analiză atentă a oamenilor şi evenimentelor din jurul tău. Priveşte obiectiv ce se petrece şi detaşează-te de persoanele care îţi pun beţe în roate. Sănătatea inimii şi a sistemului circulator sunt deficitare. Plimbă-te în aer liber, meditează într-o biserică si dormi mai mult. Spre finele săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota.
 
 

Balanta

Domeniul profesional este accentuat de astre încă din prima zi a săptămânii. Deocamdată eşti implicat în treburile familiei, dar vei fi nevoit să rezolvi şi unele chestiuni ce ţin de capitolul muncii. Relaţiile cu şefii se vor reconfigura, fiind posibil să fii degrevat de unele sarcini de care te ocupai până acum. Pe de o parte este bine, întrucât se încheie o etapă şi se face loc alteia noi, mult mai profitabile. A doua partea săptămânii îţi aduce în preajmă prietenii. Poţi primi informaţii şi sfaturi utile, dar şi reproşuri vizavi de faptul că în ultimul timp nu mai eşti prezent în cercurile de apropiaţi. Sunt momente pasagere, pe care cu farmecul tău caracteristic le vei depăşi uşor. Intervalul 5 – 7 Octombrie este delicat în privinţa sănătăţii aparatului digestiv şi picioarelor. Pe de altă parte, conflictele din sectorul muncii se pot amplifica. Evită provocările şi fii mai realist.

Scorpion

Locurile îndepărtate, culturile ţărilor străine şi persoanele aflate dincolo de graniţele ţării sunt temele propuse de astre la începutul săptămânii. Poţi pleca într-o călătorie sau primeşti răspunsuri mult aşteptate vizavi de demersurile făcute mai demult în acest sens. Cei implicaţi în diferite forme de şcolarizare le vor putea finaliza cu succes. Pe de altă parte, spiritualul va căpăta un loc aparte în sufletul tău de acum încolo, raportându-te altfel la Dumnezeu. În plan profesional sunt posibile discuţii aprinse cu un şef sau cu autorităţile. Prudenţa, discernământul şi tonul moderat te vor ajuta să depăşeşti totul cu bine. Intervalul 5 – 7 Octombrie conturează situaţii controversate în relaţiile cu prietenii. Schimbul de replici va fi frecvent, diferenţele de opinie vor fi evidente şi de aici despărţirile inevitabile. Recomandabil este să eviţi provocările momentului şi să acorzi celorlalţi libertatea de gândire şi acţiune.

Sagetator

Primele zile ale săptămânii sunt potrivite pentru achitarea datoriilor şi taxelor de orice fel. Sectorul financiar este foarte dinamic și destul de imprevizibil. Astfel este posibil să primeşti o sumă importană de bani de la cine te aştepţi mai puţin sau măcar un cadou substanţial. Pentru alţii se poate pune punct în demersurile legate de moşteniri sau partaje specifice divorţului. Energia vitală este fluctuantă, recomandabil fiind să-ţi dozezi eforturile şi să eviţi implicarea în problemele celorlalţi. Apar veşti din străinătate sau legate de cursuri universitare sau de călătorii profesionale și de agrement. La serviciu intervin discuții aprinse cu un șef, dar și cu reprezentanții unor instituții oficiale. Sunt posibile reproşuri vizavi de faptul că eşti mult prea combativ în domeniul profesional şi neglijezi indicaţiile date de superiori. Conformează-te regulilor şi ţine cont şi de părerea colegilor. Prudenţă,  discernământ şi temperanţă!

Capricorn

Relaţiile parteneriale vor cunoaşte turnuri deosebite. Unele relaţii de pot încheia definitv, însă se face loc pentru altele noi. Îţi sunt susţine toate demersurile, aşa încât aplică o curăţenie drastică în viaţa ta şi aliază-te numai cu oameni de nădejde. Pe de altă parte, un proiect la care lucrezi mai demult împreună cu o echipă, se poate desfăşura mai uşor acum. Zilele de 4 şi 5 Octobmrie sunt bune pentru achitarea taxelor, impozitelor sau pentru verificarea documentelor financiare. Poţi lua legătura cu cineva din afara graniţelor ţării sau tu la rândul tău să pleci într-o călătorie. Recomandabil este să fii foarte prudent vizavi de tot ce este legat de alte ţări, deoarece sunt posibile neplăceri. Alţii se pot ocupa de studii şi cercetări necesare domeniului profesional în care activează. Relaxează-te cu activități culturale și cu dialoguri cu oameni erudiți.

Varsator

În prima parte a săptămânii se anunţă multe şi mărunte de făcut la serviciu. Sunt momente bune pentru a finaliza unele activităţi ce trenează de mult şi de a-ţi orienta eforturile către altele noi şi profitabile. Relaţiile colegiale lasă mult de dorit, însă cu propriile forţe te vei descurca, având succes la acest capitol. Sănătatea întregului organism este precară. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil în perioada 1 – 3 Octombrie. Foloseşte doar remedii naturiste şi odihneşte-te mai mult. La serviciu există conflicte mocnite și din partea colegilor și din partea șefilor. Mai ales relațiile cu femeile sunt distorsionate. Evită neplăcerile, ascultându-i cu atenţie pe ceilalţi şi apoi explicându-te în cuvinte puţine şi clare. Sunt momente pe care le poţi depăşi uşor, cu calm şi diplomaţie. Se conturează aspecte legate de banii şi bunurile altora. Este nevoie de achitarea datoriilor de orice fel.

Pesti

Se conturează un final de capitol într-o relaţie sentimentală sau o rezolvare legată de problemele copiilor. Prietenii îţi sunt alături cu sfaturi utile şi soluţii de viaţă originale. Creativitatea este la cote înalte şi poţi realiza adevărate opere de artă. Totuși, subiectivismul este accentuat, așa că nu lua de bun chiar tot ce spun sau fac ceilalți. În a doua partea săptămânii ai multe de făcut la serviciu, dar și acasă în plan personal trebuie să depui eforturi serioase. Colegii au alte priorităţi, aşa încât va trebui să te descurci singur. Se recomandă prudenţă la eforturi, deoarece sănătatea este precară pe segmentele inimii şi picioarelor. De evitat în această săptămână tratamentele alopate şi analizele medicale. Plimbă-te mai mult în aer liber, foloseşte remedii naturiste şi detaşează-te mai des de cotidian. La finalul săptămânii se anunţă confruntări parteneriale. Discuţiile aprinse şi tonul ridicat vor fi la ordinea zilei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii



Articole asemanatoare


Ultimele articole din aceeasi categorie