Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AstroCafe.ro Horoscop pentru saptamana 03 - 09 mai 2021

ro

05 May, 2021 10:36 1049 Marime text

Berbec
Foarte animate sunt relațiile cu prietenii, însă mai mult prin prisma ta, decât a lor. Evită să te apropii prea mult de aceste persoane, incluisv de persoanele care te-au susținut până acum la locul de muncă. Acum ești numai pe forțele tale și nimeni nu te mai poate ajuta așa cum dorești. Ai nevoie de momente de odihnă și regândirea unor planuri de viață, iar zile bune în acest sens sunt Miercuri și Joi. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător. La sfârșitul săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota.

Taur
O săptămână foarte dinamică în plan profesional. Chiar dacă lucrurile par amestecate, nedeslușite ar fi bine să observi atent ce se petrece, să notezi eventual într-un jurnal și să vorbești cât mai puțin cu alții. Pe 5 și pe 6 Mai apar în preajma ta prieteni, dar și variante deosebite de a te implica în proiecte și acțiuni de anvergură. Fii prudent și, deocamdată, doar gândește-te la noi trasee profesionale. Acum este mai bine să fii doar spectator. Evită provocările celorlalți și escaladarea conflictelor! La finalul săptămânii odihnește-te și detașază-te de cotidian. 

Gemeni
Foarte interesante sunt relațiile de muncă! Unii colegi sau șefi își vor retrage susținerea de până acum, iar alții vor face demersuri să se aporpie mai mult de tine și să te antreneze în activități noi. Însă, deocamdată evită luarea deciziilor importante! Săptămâna este bună numai pentru reevaluări și regândirea unor planuri personale sau profesionale. Se recomandă prudență în relațiile cu prietenii, deoarece nu sunt ceea ce par. În weekend, relaxează-te și stai la povești împreună cu cei dragi. Surprize pe toate planurile!

Rac
La începutul săptămânii ești nevoit să achiți diverse facturi, datorii sau să te ocupi de relațiile cu instituții financiare. Se pare că a sosit momentul să te ocupi de acte necesare fie dobândirii unor bunuri, fie pentru contractarea unui credit. Deocamdată ar fi bine doar să te informezi, să-ți regândești planurile financiare și să lași în săptămânile următoare acțiunea propriu-zisă. La serviciu este multă forfotă, pentru că ești solicitat de șefi și colegi în treburi stringente. Prudență, întrucât este posibil să-ți pierzi credibilitate și apoi poziția dintr-un grup de lucru.

Leu
Se conturează modificări în relațiile parteneriale, de acee ar fi bine să observi încotro bate vântul schimbării. Perioada este favorabilă numai unei analize privitoare la colaborările în care ești implicat sau dorești să te implici, dar și pentru a studia pe îndelete relația cu partenerul de viață. Pregătește-te de acțiuni mărețe în comun cu alții! Miercuri și Joi apar cheltuieli pe taxe, facturi, însă pot intra în discuție și partajele sau moștenirile. Finalul săptămânii este potrivit activităților culturale, dar și dialogului cu persoane aflate în străinătate.

Fecioara
Ai multe de făcut la serviciu, dar persistă senzația de mers în gol. Se întrezăresc noutăți în plan profesional, de aceea nu pune bază pe ce a fost sau pe ce este încă. Îngrijește-ți sănătatea, pentru că se pot evidenția afecțiuni vechi. Odihnește-te conștient și, la nevoie, roagă pe cineva de încredere să-ți ofere o mână de ajutor. Ți-ar prinde bine trasarea unui plan de consultații, analize medicale sau intervenții chirurgicale după caz. Relațiile parteneriale sunt amestecate, astfel că sunt posibile răsturnări de situație bulversante. La sfârșitul săptămânii intervin cheltuieli importante.

Articolul integral poate fi citit pe www.astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii