Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Horoscop pentru miercuri, 27 octombrie 2021

ro

27 Oct, 2021 08:04 1967 Marime text
Berbec

Luna in Rac activeaza, in cazul tau, exact zona casei si familiei, semn ca astazi e necesar sa lasi deoparte propriile interese si preocupari, pentru a rezolva probleme care tin de locuinta si patrimoniu. Aspectele sunt armonioase si te sustin in ce priveste o investitie semnificativa, intrucat acum dispui de resursele necesare pentru a-ti atinge un scop in acest sens.

Taur

Segmentul comunicarii se afla astazi sub influenta Lunii in Rac. Asadar, foloseste-te de intuitie si senzitivitate pentru a comunica eficient si a obtine ceea ce-ti doresti de la partenerii de dialog. Sunt avantajate toate activitatile care tin de educatie, studiu, informare sau negociere. De asemenea, calatoriile scurte sunt fructuoase.

Gemeni

Tema centrala a zilei este siguranta materiala. Astazi te concentrezi asupra finantelor si administrarii lor. Calculezi, imparti, faci strategii. Insa, dincolo de ce stii ca e posibil si de teama ca ai putea intra in impas dupa plata unor dari si taxe, exista totusi niste solutii sau surse de castig pe care inca nu le cunosti, asa ca ai incredere in ce-ti poate oferi fiecare moment.

Rac

Cu Luna in zodia ta, astazi poti atrage experiente frumoase, oportunitati, propuneri sau oameni minunati. Esti inspirat, stii ce si cand sa spui, ai capacitatea de a-i insufleti pe cei din jur. Ideile si initiativele de astazi sunt exceptionale, asa ca merita exprimate, date mai departe si materializate. Totusi, evita orice fel de manipulare si da-le mai mult spatiu celor din jur.

Leu

Te-ai ocupat destul de ceilalti si de nevoile lor, acum e timpul sa te ocupi de tine. Ziua de astazi iti este daruita pentru odihna, relaxare, meditatie. Creeaza-ti un spatiu linistit, in care sa-ti incarci rezervorul energetic. Detaseaza-te de orice problema, de griji sau ganduri negative, si lasa lucrurile sa se aseze de la sine. Vestile bune apar astazi pe un fond de liniste si detasare.

Fecioara

Pentru tine, este o zi frumoasa care-ti poate aduce succese profesionale, recunoastere, apreciere si admiratie din partea celor din jur. De asemenea, astazi poti pune la cale un nou proiect, la propunerea si ideile unui prieten. Intalnirile cu prieteni vechi, participarea la un eveniment si activitatile de grup sunt de bun augur.

Balanta

O zi excelenta din punct de vedere al carierei si statutului profesional. Chiar daca ai parte si de rasturnari de situatie sau schimbari bruste ale programului, tot ce se intampla este in avantajul tau. Asa ca ia totul cum vine si bucura-te de fiecare pas si de fiecare succes pe care-l obtii. Daca ai nevoie de sprijin, nu ezita sa-l ceri, mai ales daca e vorba de bani.

Scorpion

Contextul astral de astazi iti permite sa rezolvi o serie de probleme administrative, sa gasesti formula legala potrivita pentru implementarea unui proiect, sa aduni informatiile si datele de care ai nevoie. Cu alte cuvinte, astazi usile se deschid in fata ta, tot ce ai de facut este sa le treci pragul.

Sagetator

Luna este plasata in Rac si activeaza zona resurselor altora. Aspectele sunt frumoase, semn ca ziua de astazi iti poate aduce recompense materiale, bunusuri, un cadou sau favoruri de la oameni care cred in tine. Pe de alta parte, cineva din anturaj se poate simti  inspirat sa investeasca alaturi de tine intr-o afacere.

Capricorn

Luna prezenta in Rac activeaza segmentul relatiilor, colaborarilor, relatiei conjugale. Astazi e bine sa fii numai ochi si urechi la ce au ceilalti de spus. E posibil sa ti se faca o propunere de nerefuzat sau sa ti se dea raspunsuri pe care le astepti demult. Asadar, cu cat esti mai prezent si receptiv, cu atat mai multe informatii si clarificari primesti.

Varsator

Muncesti cu drag si spor, chiar cu exces de zel, astfel ca esti in stare sa faci si treaba altora. Oricum, greu tine cineva pasul cu tine astazi, asa ca nu da vina pe nimeni daca te trezesti facand totul singur. Important este insa ca rezultatele tale sunt excelente, fiind recompensate si material, pe masura efortului depus.

Pesti

Cum Luna activeaza astazi zona iubirii si creativitatii, iar aspectele sunt armonioase, e timpul pentru a acorda mai multa atentie jumatatii tale, copiilor si oamenilor dragi din viata ta. De asemenea, este o zi excelenta pentru a lucra la un proiect creativ, pentru a-ti aminti de un hobby sau pentru a-ti manifesta un talent artistic.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii