Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Atmosfera astrală SEPTEMBRIE 2019

ro

01 Sep, 2019 15:32 2312 Marime text

Septembrie este luna în care vrem, nu vrem, ne întoarcem la activitatea profesională, la rutinele personale, reluăm cam tot ceea ce facem în afara perioadelor de vacanță. Chiar dacă pentru unii este încă vacanță, aceia sunt puțini și tot se gândesc la viața socio-profesională în care sunt implicați sau doresc să se implice.
Atmosfera astrală a acestei luni ne predispune la abordarea următoarelor direcții: îngrijirea sănătății, implicarea majoră în muncă/ activitatea profesională de la locul de muncă și relațiile cu ceilalți, în  mod special relațiile parteneriale.

Dintre Semnele zodiacale, cele mai active sunt Fecioara și Balanța. Astfel, în prima parte se evidențiază Semnul Fecioarei prin muncă, preocupări profesionale, dar și prin demersuri medicale. În partea a doua a lunii ne vom concentra pe situația partenerială personală și/ sau profesională.
În Semnul Fecioarei se află pe tot parcursul lunii Marte, planeta acțiunii și reacțiunii. Îi țin companie până pe 14 planetele Mercur, Venus și Soarele până pe 23 Septembrie. Comunicarea este foarte accentuată, mai ales aceea însoțită de tonuri înalte și de expresii tăioase. Mercur se simte excelent în acest Semn zodiacal și potențat de Marte, Venus și de Soare va scoate tot ce este mai bun din mentalul fiecărui individ. Dialoguri aprinse, lămuriri pe teme diverse, reorganizarea mentalului și chiar este posibil să ne remodelăm întregul sistem de valori morale, emoționale, spirituale și materiale.
 
 
Cel puțin până pe 14 Septembrie este o perioadă favorabilă pentru demersuri profesionale, pentru organizarea muncii, a programului personal și profesional. De asemenea, luciditatea minții, pragmatismul majorității oamenilor și orientarea spre a muncii de dragul lucrului bine făcut se vor evidenția prin luarea unor decizii bune și implicare în acțiuni constructive.
Totul este să fi prudenți în privința comunicării, să ne dozăm dialogurile și să ne gândim bine înainte de a spune ceva. Sunt situații și momente în care unele așa-zise adevăruri pot strica mult mai mult decât am crede la prima vedere.
În după-amiaza zilei de 14 Septembrie, Mercur și Venus se mută în Semnul Balanței, oferindu-ne farmec în vorbe și în manifestări, preocupări legate de înfrumusețarea trupului și a sufletului.

Artricolul integral pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii