Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Atmosfera astrală MAI 2019 - Schimbări de ritm

ro

02 May, 2019 19:43 1858 Marime text
Atmosfera astrală a lunii Mai 2019 este dinamică, interesantă, provocatoare, continuând ceea ce am început în lunile anterioare. Se disting opt evenimente astronomice cu impact energetic foarte vizibil asupra a tot ce există pe planeta noastră.

Dintre Semnele zodiacale, Taurul și Gemenii sunt cele mai evidențiate, datorită aglomerării de planete pe aceste Semne. Pe Semnul Taurului avem Uranus, Soarele în tranzit până pe 21 Mai, Mercur în perioada 6 – 21 Mai, iar din 16 Mai apare și Venus. Pe Semnul Gemenilor avem Marte până pe 16 ale lunii, iar din 21 vin în acest Semn, Soarele și Mercur.

Pentru Tauri și pentru segmentul de viață reprezentat de acest Semn în harta fiecăruia dintre noi, perioada 1 – 21 mai este foarte bulversantă, cu multe răsturnări de situație, cu note inedite. Se vor observa mugurii unor situații, relații, acțiuni care vor lua amploare în următorii ani. De aceea este bine să fim atenți în acest sens și chiar să notăm, într-un jurnal personal, ceea ce simțim clar că se conturează discret uneori, iar alteori cu surle și trâmbițe. Conservatorismul și ancorarea puternică în material și materialitate specifică Taurului vor începe să se reconfigureze din temelii, în moduri total imprevizibile și chiar dureroase pe alocuri.

În seara zilei de 3 Mai, Luna neagră, un reper important în Astrologie, reper care face referire la umbrele noastre adânc înrădăcinate în fiecare ființă umană, se va muta în Semnul Peștilor vreme de aproximativ nouă luni de zile. Îi va ține companie lui Neptun, iar din această combinație sunt probabile următoarele: tendința de a ne orienta spre o viață secretă; viață duplicitară; devitalizare în cazul nativilor Pești, pentru cei cu Ascendentul în acest Semn, dar și în alte cazuri particulare, în funcție de harta natală a fiecărui individ; tendința de autosacrificiu inutil fie în dragoste, fie în plan socio-profesional. De asemenea, tema drogurilor de orice fel va lua amploare în moduri total imprevizibile.

În primele ore ale zilei de 5 Mai se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Taurului, configurație astrală ce va pune accentul pe segmentul sentimental, pe generațiile tinere în general, deschizându-se o etapă cu multe rectificări privitoare la relațiile sentimentale, la relațiile părinți-copii, la educația oferită de către societate tinerelor generații. Conceptele referitoare la familie, relații familiale, copii, iubire și implicațiile ei se vor redefini fie că vrem, fie că nu.

Pe 6 Mai, Mercur – ajutorul nostru în gândire și comunicare - se va muta în Semnul Taurului, unde se va evidenția prin lentoarea minții și a luării deciziilor, prin tăcere uneori exaseperantă, prin idei preconcepute și fixiste. Însă, ne amintim că Uranus tocmai s-a instalat bine și pentru multă vreme în acest Semn, astfel că avem șanse la mărirea vitezei de gândire și vorbire, chiar dacă în salturi sau puțin. Deloc să mărim viteza, nu va fi cazul, pentru că oricât ar fi Taurul de încăpățânat, tradiționalist și conservator, cuplul Mercur-Uranus tot îl va mișca din ale lui, puțin, dar bine și cu efecte pe termen lung.

Articolul integral pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii