Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 26 noiembrie - 02 decembrie 2018

ro

27 Nov, 2018 00:00 1643 Marime text

Berbec

Săptămâna debutează cu noutăți în segmentul domestic. Ecourile acestei săptămâni le vei simți multă vreme de acum încolo, pentru că este vorba despre schimbari importante în relațiile familiale și în ambianța casei. Îți vei revizui legătura cu locurile natale și cu neamurile. Apropie-te de cei dragi și ajută-i necondiționat atât cât poți. Zilele de 27 și 28 Noiembrie răscolesc relația cu persoana iubită și copiii. Distracții, aventuri, amor, dar și niscai discuții aprinse trecătoare. Finalul săptămânii aduce treburi de rutină, fie la locul de muncă, fie acasă. Fii prudent în privința sănătății, pentru că este vulnerabilă. Surprize plăcute dinspre partenerul de viață sau dinspre colaboratori.

Taur

Foarte animate sunt relațiile cu anturajul apropiat. Ai șanse deosebite de a îmbunătăți relațiile cu ceilalți, de a-ți face prieteni noi și de a-ți remodela gândirea și comunicarea. Pentru că multă lume va roi în jurul tău, ar fi bine să fii prudent cu vorbele și gesturile. Vorbește strictul necesar și ascultă-i și pe ceilalți cu interes. Miercuri și joi, atenția și eforturile îți vor fi atrase de activitățile domestice și de relațiile cu membrii familiei. Se conturează discuții importante în casă, dar și cu neamurile. Sunt posibile neînțelegeri în relațiile cu cei dragi, dar le poți depăși cu prudență. Sfârșitul săptămânii este potrivit distracțiilor și relaționării cu persoana iubită și copiii. Aspecte parteneriale foarte agreabile.

Gemeni

Se anunță îmbunătățiri financiare, încă de la începutul săptămânii. Se deschide o nouă etapă de câștig din munca proprie, etapă care va dura cel puțin un an de zile de acum încolo. Fii atent la cele discutate la locul de muncă și acceptă schimbările necesare. Poate fi vorba de a munci mai mult, dar eforturile îți vor fi răsplătite. Pe 28 și pe 29 Noiembrie vor fi frecvente călătoriile pe distanțe scurte, întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. Evită să vorbești prea mult despre tine! Weekend-ul aduce treburi gospodărești și discuții importante cu membrii familiei. Este rost de aventuri, distracții, iar iubirea plutește în aer.

Rac

Săptămână deosebită pentru tine. Ai șanse minunate de a aduce îmbunătățiri importante pe toate planurile vieții tale, așa încât rezervă momente special pentru tine și gândurile tale. Un jurnal personal ți-ar fi de mare folos pe termen lung. Cum emotivitatea va fi accentuată există riscul să oscilezi cam mult în decizii și în relațiile cu ceilalți. Ai încredere în tine și operează schimbările necesare pentru a-ți îmbunătăți viața personală și pe cea profesională. Miercuri și Joi apar câștiguri deosebite din munca proprie, dar în paralel se ivesc și cheltuieli. Sfârșitul săptămânii îți aduce în preajmă persoanele dragi din anturajul apropiat. Aspecte plăcute în casă și în relațiile familiale.

Leu

Primele zile ale săptămânii  îți aduc dorință de interiorizare, somnolență și tendință la visare cu ochii deschiși. Stările tale interioare sunt fluctuante. Ocupă-te de treburi ușoare și, la nevoie, cere sprijinul celor dragi și de încredere pentru a rezolva chestiunile urgente. Miercuri și Joi te vei simți mai bine, hotârându-te cel mai probabil să schimbi multe și mărunte în viața ta. Începe mai întâi cu stabilirea unor noi direcții profesionale. Sănătatea este vulnerabilă, deci nu forța nota. Weekend-ul îți aduce câștiguri din munca proprie, cadouri sau recompense deosebite. Foarte frumoase sunt relațiile cu anturajul apropiat, iar felul în care vorbești îi va cuceri pe mulți.

Fecioara

Relațiile cu prietenii și susținătorii din segmentul profesional se vor schimba încă din primele zile ale săptămânii. Renunță la persoanele care te-au necăjit și la cei care observi că stau în preajma ta doar pentru profitul lor personal. Multe și mărunte afli de la și prin prieteni, dar nu toate îți sunt utile. Miercuri și Joi vei avea nevoie de odihnă, somn și dialoguri interioare. Rezervă momente și pentru plimbări în aer liber împreună cu cineva drag. La finalul săptămânii te vei simți mai bine, însă nu forța nota. Trasează-ți planuri noi, revizuiește-ți toate relațiile și gândește și la cum să-ți îmbunătățești personalitatea și relațiile cu ceilalți. sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent. Vești foarte bune dinspre segmentul financiar și cadouri alese.

Balanta

Apar schimbări importante, cu bătaie lungă în plan profesional. Se deschide o nouă etapă în câmpul muncii, o etapă în care vei fi bine susținut de către șefi. Ți se vor recunoaște meritele, iar unii vor dori să afle care este secretul succesului tău din această perioadă. Fii prudent și nu te lăsa copleșit de laude, deoarece în umbră, colegii nu se prea bucură de poziția ta socială și de sprijinul primit din partea autorităților. Miercuri și Joi  sunt momente bune de a discuta cu prietenii, întrucât astfel vei afla informații și sfaturi utile. Weekend-ul evidențiează oboseala și dorința de interiorizare. Discuții multe cu persoanele din anturajul apropiat.

Scorpion

Relațiile cu străinătatea sunt bine susținute în prima parte a săptămânii. Vor apărea posibilități importante de a călători peste mări și țări, de a relaționa cu oameni de bună calitate și de a-ți îmbogăți bagajul de cunoștințe cu teme interesante și de folos. Studiile, cercetările, documentarea sunt activități care îți vor solicita atenția și eforturile multă vreme de acum încolo. Miercuri și Joi sunt posibile dialoguri importante cu șefi, cu reprezentanții unor instituții, însă totul este de bun augur, fiind susținut și apreciat de multă lume. Finalul săptămânii îți aduce în preajmă prieteni și aventuri plăcute, dar și accentuarea oboselii. Odihnește-te mult, chiar dacă pe fundal te simți bine.

Sagetator

Apar noutăți la capitolul financiar. Se conturează șanse minunate de câștig de la și prin alții. Astfel vei putea rezolva datorii mai vechi sau mai noi, poți primi cadouri, o moștenire sau, diverse recompense. Pe de altă parte, foarte ușor poți descoperi interesele din spatele unor relații apropiate. Segmentul profesional este animat de discuții și întâlniri importante la nivel înalt, cu șefi sau cu reprezentanți ai unor instituții oficiale. Apar sarcini noi de lucru, unele de anvergură, care îți vor fi bine răsplătite la momentul potrivit. Ultimele zile ale săptămânii aduc reuniuni cu prietenii și trasarea unor planuri personale și profesionale, împreună cu oameni de nădejde, pe termen lung.

Capricorn

O săptămână importantă în plan relațional. Sunt posibile finaluri și începuturi nebănuite atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare profesională. Îndoiala, temerile, senzația de mers în gol vor fi accentuate. În culisele vieții tale există jocuri, de bun augur, care vor ieși la iveală la momentul potrivit. Miercuri și Joi se conturează cheltuieli pe taxe, impozite, servicii și preocupări legate de bugetul disponibil comun cu alții. Dincolo de aparențe există interese ascunse ale celor dragi, ce doresc în secret să profite de banii și bunurile tale. Sfârșitul săptămânii aduce activități culturale și subiecte legate de călătorii în străinătate, pentru lucru, studiu sau de agrement. Ești bine văzut de către ceilalți, mai ales de către persoanele din anturajul socio-profesional.

Varsator

La locul de muncă se întrezărește o nouă etapă. Activitățile profesionale le vei desfășura mai ușor, iar sprijinul colegilor va fi excelent. Însă, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului digestiv și osos. Alimentează-te sănătos, odihnește-te și, la nevoie, apelează la sfaturile specialiștilor. Evită, pe cât posibil în primele două zile ale săptămânii, analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale. Miercuri și Joi sunt momente bune pentru a te ocupa de relațiile parteneriale, astfel că negocierile, dezbaterile pe teme și activități comune se pot desfășura foarte bine. Weekend-ul aduce cheltuieli și chestiuni financiare alături de cei dragi. Aspecte favorabile dinspre străinătate, legate de studii, dar și mentalul tău este animat de gânduri nobile.

Pesti

Săptămâna debutează cu impulsuri deosebite în segmentul amoros. Relațiile cu persoana iubită sau cu copiii capătă din ce în ce mai multă valoare pentru tine. Încet, sigur și discret te vei orineta spre a petrece mai mult timp cu cei dragi. Sau te hotărăști să faci un copil sau să te ocupi mai mult de copii. Amorul va căpăta o altă însemnătate pentru tine, iar dorința de aventuri, distracții și idile va fi la cote mari și destul de ușor de îndeplinit. Totuși, răscolirile sufletești pot fi frecvente. Miercuri și Joi se anunță mult de lucru la serviciu, dar și treburi de rutină acasă. Oboseala, unele afecțiuni cardiace și ale coloanei vertebrale își vor spune cuvântul. Dozează-ți eforturile și acceptă ajutorul celorlalți! Sfârșitul săptămânii readuce în discuție relația cu partenerul de viață, dar și colaborările profesionale. Sprijin financiar substanțial de la și prin alții.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii