Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Unirii Principatelor Iohannis și Ponta au dansat în hora unirii de la Iași

ro

24 Jan, 2015 12:54 1155 Marime text
 
Unirea principatelor române este cea mai importanta lecție de solidaritate pe care înaintașii noștri ne-au dat-o! Este mesajul trasmis de Klaus Iohannis, care a participat în capitala Moldovei la sărbătorirea a 156 de ani de la Unirea Principatelor.

După discursul ținut în fața a mii de oameni, șeful statului s-a prins în hora unirii, alături de premierul Victor Ponta și de alți lideri politici.

„Dragi români, cu gândul la marii înaintași și la Cuza, cred că cea mai importantă lecție e puterea solidarității, priceperea de a construi un consens în jurul unui ideal național", a spus Iohannis.

„Vă urez că nu doar în 24 ianuarie și în 1 decembrie, ci în fiecare zi să ne amintim că uniți suntem mai puternici și că dezbinarea este singurul nostru mare dușman", a spus Victor Ponta.

După discursurile oficiale, președintele și premierul au depus coroane de flori la monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Iar după defilarea militară, Klaus Iohannis a rămas câteva minute în mijlocul oamenilor prezenți.




Sursa: stirileprotv.ro
Sursa foto: ziuaveche.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii