Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Şcolii “Nicolae Titulescu” – 2011

ro

06 Dec, 2011 23:59 4764 Marime text
grup2.jpgMarţi, 6 decembrie 2011, începând cu ora 9.00, Şcoala „Nicolae Titulescu" Constanţa a aniversat „Ziua Şcolii".Tradiţia aniversării de Sfântul Nicolae datează din 2003, de când Şcoala generală nr. 6 Constanţa şi-a schimbat denumirea în „Nicolae Titulescu". Ilustrul nume al diplomatului Nicolae Titulescu, deopotrivă om politic, ministru de externe şi preşedinte al Societăţii Națiunilor în perioada interbelică,înnobilează şcoala noastră, care se mândreşte cu o existenţă de 89 de ani.

Programul aniversării Zilei Şcolii a cuprins:o competiţie sportivă (fotbal), un concurs de integrame, cor, un concurs despre tradiţii şi obiceiuri de Moş Nicolae,„Ziua porţilor deschise" - invitarea grădiniţelor, precum şi lansarea oficială a site-ului şcolii.

Manifestările au fost onorate de prezenţa reprezentanţilorla cel mai înalt nivelai Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa: prof. dr. Aliss Andreescu (inspector şcolar general), prof. Gevat Ismet Nejdet (inspector şcolar general adjunct), prof. Odette Zaiţ (inspector şcolar) şi prof. Ecaterina Totolan (inspector şcolar).

Şcoala „Nicolae Titulescu" Constanţa şi-a redobândit personalitatea juridică începând cu 1 septembrie 2011, după o comasare de 1 an cu o altă şcoală.Structura noastră a devenit Grădiniţa cu Program Normal „Căsuţa cu Poveşti".Misiunea noastră este acum una de onoare, vizând recâştigarea încrederii comunităţii în calitatea şi performanţele noastre şcolare şi extra-şcolare.

În plus, trebuie să valorizăm atât trecutul şcolii, de 89 de ani de bogată experiență didactică, cât şi prezentul, reprezentat de existenţa unui colectiv de cadre didactice bine pregătite şi de elevi capabili de performanţe, arătând părinţilor şi întregii comunităţi locale că suntem, în continuare, o şcoală de încredere.

 Legătura pe care Şcoala „Nicolae Titulescu" Constanţa o are cu comunitatea locală vorbeşte de la sine: site-ul Şcolii, lansat în urmă cu abia două săptămâni, în pregătirea aniversării „Zilei Şcolii", a reuşit să înregistreze peste 1250 de vizitatori unici, în condiţiile în care populaţia noastră şcolară numără 450 de elevi şi preşcolari. Statistica demonstrează interesul pe care comunitatea locală îl manifestă faţă de şcoala noastră...

Printre vizitatorii site-ului nostru se numără elevi, părinţi, prieteni ai acestora, dar şi foşti absolvenţi, regăsiţi prin intermediul reţelelor de socializare...

Consilier de imagine,

Prof. Mirela Roşioru

Sursa: Scoala6constanta.wordpress.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ipek 24 Apr, 2012 18:52 va iubim scoala 6 domnul nicolae vam citit toate coomentarile si sunt o eleva din scoala 6 ma numesc saban ipek sunt de la clasa A5A va rog sa cititi comentariul meu dar sa stiti ca nu e un comentariu si sa stiti ca va multumim pentru exursia din bucuresti pe datade:18.05.2012 va rog sa cititi tot ce am scris si va asteptam si la urmatoarele surprize CU DRAG SABAN IPEK.............