Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Porților Deschise, la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” din Constanţa

ro

07 Mar, 2019 20:17 2298 Marime text
Joi, 7 martie, Liceul Teoretic Lucian Blaga și-a deschis porțile pentru a primi cu drag în vizită pe prichindeii de la Grădinița nr 53 Micul Univers, însoțiți de directorul instituției Luminița Cosmeanu, de educatoare și de părinți. Inițiativa face parte din proiectul de parteneriat școală-grădiniță ,,Azi prichindel, mâine școlărel” care este coordonat de directorul Liceului Teoretic Lucian Blaga, prof. Iuliana Linea.  
           
Astfel, elevii claselor a IV-a, împreună cu învățătoarele Camelia Șoptelea, Paraschiva Avram, Luminița Șerban și Ioana Șerban, au fost gazde primitoare pentru copiii din grupele mari de la Grădinița nr  53, alături de care au confecționat mărțișoare, coșulețe de flori, felicitări, fluturași vestititori de primăvară,  pentru a le oferi mămicilor cu ocazia zilei de 8 martie.
           
Părinții micuților au fost întâmpinați de directorul liceului, prof. Iuliana Linea, care le-a prezentat școala, sălile de clasă luminoase unde vor învăța copiii din clasele pregătitoare, sala de sport renovată și biblioteca cu fondul de carte bogat ce-și așteaptă o nouă generație de cititori. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii