Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Porților Deschise, la Aeroportul Tuzla

ro

30 May, 2019 10:39 2357 Marime text
Regional Air Services – Aeroport Internațional Tuzla organizează Ziua Porților Deschise pe 30 iunie 2019, între orele 10.00-16.00, ca parte a evenimentului european dedicat elicopterelor, susținut de European Helicopter Association (EHA).

Regional Air Services – Aeroport Internațional Tuzla este membră EHA, www.eha-heli.eu încă din anul 2016. La inițiativa Union Française de l'Hélicoptère (www.ufh.fr), membrii EHA au stabilit ca 30 iunie să devină Ziua Europeană a elicopterelor. În Franța, acestei provocări i-au răspuns majoritatea operatorilor civili și toți cei militari, iar EASA va sprijini întregul demers.  

În România, operatorii de elicoptere nu au constituit încă o asociație națională care să își poată asuma coordonarea unor astfel de proiecte. În acest context, Regional Air Services organizează la Aeroportul Tuzla Ziua Porților Deschise – la care invită toți iubitorii de aviație, presă, partenerii de afaceri, fotografii pasionați de aeronave și oficialitățile.    

Între orele 10.00 și 16.00, piloții de elicopter ai Regional Air Services vor fi ghizi și vor prezenta pe platforma aeroportului (H2, H7 și H8) elicopterul AS 365 N - YR-RAH echipat cu troliu, în varianta de căutare și salvare, dar și echipamentele SAR, elicopterul Bell 2016, Cabri G2 și elicopterele companiei Heliportugal. Toți participanții la acest eveniment sunt scutiți de taxele de aeroport.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii