Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Naţională a României la Constanţa Activităţi militare şi religioase pentru pompierii constănţeni

ro

28 Nov, 2014 10:27 1496 Marime text
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea” al judeţului Constanţa va participa la manifestările organizate pentru sărbătorirea hramului Mănăstirii Sfântului Andrei şi a Zilei Naţionale a României.
 
Astfel, pentru ambele zile, deoarece este aşteptat un public numeros la manifestările organizate, pompierii militari sunt pregătiţi să intervină în orice moment pentru limitarea şi înlăturarea efectelor eventualelor situaţii de urgenţă.
Duminică, începând cu ora 07:00, un echipaj de pompieri militari va fi dislocat din subunitate şi amplasat în vecinătatea Mănăstirii Peştera Sfântului Andrei,  pentru asigurarea unui răspuns prompt în situaţia producerii unor evenimente nedorite.
 
Luni, reprezentanţii ISU Dobrogea vor participa la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României organizate la Monumentul Eroilor căzuţi în Primul Război Mondial din Cimitirul Central Constanţa , iar în oraşul Cernavodă la Monumentul din Parcul Central. Ambele activităţi se vor încheia cu depuneri de coroane, omagiu ce ce va fi adus eroilor și de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța prin comanda unităţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii