Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua minorităţilor tulcene, pe scena Teatrului Jean Bart

ro

19 Dec, 2013 09:21 2592 Marime text
Ieri, de la ora 16.00, preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, şi vicepreşedinţii George Şişcu şi Vasile Strat au participat la spectacolul dedicat minorităţilor din judeţul Tulcea.
Este vorba despre un eveniment organizat de Centrul Cultural Jean Bart şi Consiliul Judeţean Tulcea, în care ansamblurile minorităţilor etnice din judeţul nostru urcă pe scena teatrului şi prezintă publicului tulcean dansuri şi melodii tradiţionale.
Preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Teodorescu,  a acordat reprezentanţilor minorităţilor din judeţ diplome de merit, iar pentru artiştii care au făcut parte din spectacol a avut pregătită câte o pungă cu dulciuri, menţionează reprezentanţii autorităţilor judeţene din Tulcea.
„Judeţul Tulcea este un exemplu de convieţuire între diferitele etnii care trăiesc aici, spune preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea. Acesta este un alt element comun pe care îl au judeţele Tulcea şi Constanţa, iar în acest sens este normal să fie promovată ideea unei regiuni Dobrogea, a mai adăugat Horia Teodorescu”, se precizează într-un comunicat de presă.
În total, 11 ansambluri ale etniilor din judeţul Tulcea au urcat ieri pe scena Teatrului Jean Bart.
La eveniment a mai participat, alături de reprezentanţi ai comunităţilor locale, prefectul judeţului, Lucian Simion.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii