Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zilele Vinul.Ro la Constanta Vinuri si premii pentru vizitatori

ro

17 Mar, 2011 14:19 1495 Marime text
untitled.jpgIn perioada 1 - 2 aprilie 2011, Zilele Vinul.Ro continua seria evenimentelor lansate la Bucuresti, cea de-a III-a editie desfasurandu-se in premiera in orasul Constanta.

Evenimentul va avea loc la Restaurantul Cafe Cafe din cadrul Hotelului Cherica si va gazdui o varietate de vinuri si gustari. La expozitia Zilele Vinul.Ro - Constanta sunt asteptati sa ia parte atat cunoscatori si pasionati de vinuri cat si simpli curiosi. Vor fi doua zile cu vinuri de excelenta si oferte speciale de unde nu vor lipsi gustarile asortate.

Biletele de acces pot fi achizitionate de la intrare, in schimbul pretului de 20 de lei intre orele 13:00 si 20:00. Fiecare vizitator va primi inclus in costul taxei de participare, pe langa posibilitatea de a degusta vinurile expozantilor si un platou cu gustari asortate, precum si un bilet la o tombola cu premii. In cadrul expozitiei Zilele Vinul.Ro va exista si un spatiu dedicat pauzelor si discutiilor de afaceri sau placere. Deoarece publicul a aratat un interes crescut evenimentelor Zilele Vinul.Ro, acesta a devenit un eveniment lunar prin care va fi promovata cultura vinului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii