Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a deschis showroomul Opel Rădăcini Motors Constanța! Test drive, Porți Deschise și bonusuri la cumpărarea unei mașini Opel (galerie foto + video)

ro

09 Mar, 2017 18:49 8434 Marime text
În această seară, Rădăcini Motors Constanța inaugurează noul showroom Opel din Constanța. 

Constănțenii care doresc să își cumpere un autoturism în perioada următoare au posibilitatea să consulte ofertele la autoturismele Opel vizitând primul showroom Opel deschis de Rădăcini Motors în Constanța. Joi seară, în acorduri de vioară, a avut loc petrecerea pentru inaugurarea noului showroom Opel Rădăcini Motors deschis pe bulevardul Aurel Vlaicu 133-135, în zona podului IPMC, ocazie cu care au fost prezentate și noile modele Opel Mokka X și Astra K.
 
Accesibil și primitor, showroomul Opel Rădăcini Motors recent deschis la Constanța oferă un spațiu la cele mai noi standarde ale producătorului, ce permite prezentarea modelelor Opel în cele mai bune condiții.

UPDATE, ORA 19.20

”V-am invitat să inaugurăm noul sediu Opel Rădăcini Motors din Constanța, construit și amenajat la standardele cele mai înalte ale mărcii. Despre Rădăcini Motors Constanța pot să vă spun că este o parte a grupului Rădăcini, grup cu o experiență în domeniul auto de peste 25 de ani, care a încercat aproximativ 73.000 de mașini la nivel național din care peste 21.000 sunt marca Opel. În felul acesta, Grupul Rădăcini deține constant o cotă de piață de 32% din vânzările de mașini din România”, au precizat reprezentanții Rădăcini Motors Constanța.


Petrecerea de inaugurare a showroomului a continuat cu muzica interpretată de solista și actrița Mirela Pană.

Cu ocazia inaugurării noului sediu, reprezentanții Rădăcini Motors Constanța au decis să organizeze, timp de două zile, pe 10 și 11 martie Zilele Porților Deschise, oferind un bonus special tuturor clienților care achiziționează un autoturism marca Opel.
 

”Pentru clienții noștri, am vrut ca pe lângă inaugurarea acestui showroom să avem și Porți Deschise pe 10 și 11 martie. Vom face test drive cu noile modele, Opel Mokka X și Opel Astra K. Vom avea niște surprize speciale pentru cei care contractează mașini noi din showroom în această perioadă: bonusuri de tipul unei garanției extinse, asistență rutieră, dar și alte surprize”, au explicat reprezentanții showroomului Opel Rădăcini Motors.

Garanție extinsă bonus și Test-drive cu cele mai noi modele Opel

Clienții Rădăcini Motors Constanța au posibilitatea de a descoperi și testa cele mai noi modele Opel - Mokka X si Astra K, iar dealerul Opel le oferă tuturor celor care comandă un model Opel în perioada porților deschise garanție extinsă bonus.
 
Suplimentar celor 2 ani de garanție standard, orice model Opel comandat în perioada Porților Deschise beneficiază de încă 2 ani de garanție, în limita a 120.000 km. În plus, cei ce decid să devină proprietari Opel în următoarele două zile, beneficiază și de serviciul de asistență rutieră, ce asigură mobilitatea proprietarului în caz de defecțiuni sau orice alt incident.

Primitor. Confortabil. Atrăgător 

Parte a celui mai mare importator și dealer Opel din România (cu peste 21.000 de autovehicule vândute până la finalul anului 2016), Rădăcini Motors Constanța, pune la dispoziția clienților săi un centru auto complet, ce include pe lângă noul showroom, o unitate service, servicii și asistență la standardele Opel.
 

„La Rădăcini Motors Constanța ne propunem să devenim prima alegere a clienților în achiziționarea de servicii de vânzare, reparații și întreținere a autoturismelor Opel, punându-le la dispoziție un spațiu primitor, atrăgător și confortabil, ca orice model Opel. Consilierii noștri de vânzari și service au experiență vastă în lucrul cu marca Opel și pot oferi sfaturi și informații complete tuturor clienților noștri” au declarat reprezentații Rădăcini Motors Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii