Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zilele comunei Mihail Kogălniceanu, ediţia a treia sărbătorită cu invitaţi de seamă

ro

03 Sep, 2014 08:50 2486 Marime text
Primăria şi Consiliul Local  Mihail Kogălniceanu organizează duminică, de la ora 12.00, cea de a treia Ediţie a “Zilei comunei Mihail Kogălniceanu”. Aceste eveniment va avcea loc în parcul Central din localitate. Ziua  fost aleasă după data naşterii marelui istoric Mihail Kogălniceanu, cel care s-a născut la data de 6 septembrie 1817.

În cadrul manifestărilor vor fi prezentate momente artistice pregătite de ansambluri şi solişti din Mihail Kogalniceanu, Ovidiu, Mangalia, Medgidia, Alexandria, Siliștea, Castelu, Independența, Constanța și din Republica Moldova.

Primarul Ancuţa Daniela Belu se va adresa celor prezenţi după care va fi continuată tradiţia  începută la prima ediţie, prin premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, a veteranilor de război, a elevilor și a cadrelor didactice cu rezultate deosebite precum și acordarea diplomelor de merit ansamblurilor, șolistilor și sportivilor participanți la eveniment.
 
De asemenea, vor urca pe scenă nume cunoscute precum Paula Seling, Carmen Rădulescu, Ansamblul Teleormanul, Florin Vasilică, Eusebiu Gafiţa, Denisa Trofin, Elena Plătică, Freddz Camacho şi Ana Amria Petre, Jean de la Craiova, , Alma, Nikolaos Papadopoulos.

La ziua comunei au fost invitaţi toţi  reprezentanţii administraţiei publice locale din judeţ, precum şi liderilor partidelor  politice. La eveniment va fi prezentă şi Rodica Cucereanu,  Primarul localităţii Crihana Veche și “Ansamblul Crihanenii” din Republica Moldova, localitate cu care comuna Mihail Kogălniceanu s-a înfrăţit în data de 31 august 2013.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii