Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zilele carierei Rompetrol la Universitatea Ovidius

ro

01 Apr, 2014 12:38 2817 Marime text
KMG Rompetrol susține în perioada 2-3 aprilie în cadrul Universității Ovidius un eveniment dedicat studenților și masteranzilor care doresc să urmeze programe de internship în cadrul companiilor Rompetrol Rafinare (complex rafinărie și petrochimie), Rompetrol Quality Control şi Rominserv.

“KMG Rompetrol este una dintre primele companii din România care a inițiat programe de internship și care a susținut transferul de know-how de la specialiștii săi către studenți sau absolvenți la început de carieră. Organizarea acestui eveniment în cadrul Universității Ovidius vine să întărească angajamentul Grupului față de calitate și leadership în educație, oferind studenților posibilitatea de a urma programe de practică menite să le susțină dezvoltarea și să-i formeze ca profesioniști. În ultimii 10 ani peste 450 de absolvenţi de studii superioare şi medii au urmat programul de Internship, dintre care 120 persoane şi-au început cariera pe platforma Petromidia”, declară Sorin Graure, directorul general al Rompetrol Rafinare.

Pe parcursul celor două zile, studenții din cadrul facultăților cu specializările chimie industrială, informatică, prelucrarea petrolului, inginerie civilă, electrică şi energetică, finanţe-contabilitate, vor întâlni managerii Grupului pentru a afla trendurile industriei de petrol și gaze, profilul Rompetrol și al angajaților săi.

Cei peste 100 de studenți care vor participa la workshopuri și simulări de interviuri au ocazia de a discuta cu specialiștii în resurse umane și de a fi beneficia de un serviciu personalizat, gratuit de consiliere în carieră.

KMG Rompetrol este un contribuabil major la nivelul județului Constanța, cu un impact economic și social semnificativ, și peste 2000 de angajați pe platforma Petromidia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii