Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zi decisivă pentru Dan Şova şi Cristian Popescu Piedone!

ro

28 Dec, 2015 09:50 2098 Marime text
Senatorul Dan Şova află, astăzi, dacă scapă de arestul preventiv. Instanţa judecă cererea lui Şova de eliberare din arest, după ce senatorul a contestat decizia luată de magistraţii ICCJ, care au dispus prelungirea mandatului de arestare preventivă până la 1 februarie.
 
Hotarârea care va fi luată astăzi de ICCJ va fi definitivă.
Înalta Curte de Casatie si Justitie a admis, martea trecută, cererea procurorilor DNA de a prelungi mandatul de arestare preventiva a lui Dan Sova pana la data de 1 februarie 2016. Dan Sova se afla deja in arest preventiv, insa mandatul de arestare pe numele sau ar fi expirat la inceputul lunii ianuarie.

Tot astăzi, fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone  se prezintă în fața procurorilor, pentru a anunţa dacă poate plăti cauţiunea de 1,5 milioane de lei, stabilită în dosarul incendiului de la Colectiv.

Aflat sub control judiciar, Horia Simu vrea să petreacă de Revelion la Poiana Braşov. Afaceristul a contestat decizia instanţei şi cere să plece la munte până pe 6 ianurie. Potrivit Realitatea TV, tot astăzi află şi el dacă este blocat sau nu în Bucureşti.



Sursa foto: realitatea.net
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii