Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zi de sărbătoare la Grădinița cu Program Prelungit „Amicii” din Constanța. Ce surprize au fost pregătite (galerie foto)

ro

18 May, 2019 11:29 1898 Marime text
A fost zi de sărbătoare ieri la Grădinița cu Program Prelungit „Amicii” din Constanța unde a fost organizată Ziua Grădiniței. Cu această ocazie au fost pregătite 12 standuri amenajate de fiecare grupă de unde au putut fi achiziționate prăjituri, plăcinte, mini-pizza, brioșe și alte sortimente de preparate făcute în casă de părinții micuților din cadrul grădiniței. La unele standuri copiii au fost răsfățați cu baloane cu heliu, vată de zahăr sau chiar pictură pe față.
 
Printre cei care au participat la petrecerea organizată în curtea grădiniței au fost și câțiva militari americani care au fost foarte încântați de tot ce a fost pregătit și s-au răsfățat cu produsele preparate cu drag de părinții micuților din cadrul Grădiniței cu Program Prelungit „Amicii” din Constanța.
 
Distracția a fost în toi, animată și de spectacolul pregătit cu această ocazie. Programul artistic a fost susţinut de preşcolari, dar și de foști preșcolari ai grădiniței. Cu această ocazie a avut loc și acordarea premiilor Festivalului concurs „Sănătatea creşte odată cu mine!”.
 
De departe cei mai răsfățați au fost micuții care au profitat și de vremea frumoasă și s-au distrat alături de colegii care au susținut spectacole pe scenă sau au ales să se joace în leagănele și toboganele din curtea grădiniței.
 
Părinți, bunici, copii, invitați, cu toții s-au declarat încântați de petrecerea organizată cu ocazia zilei Grădiniței cu Program Prelungit „Amicii” din Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii