Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zgonea Ridzi îşi pierde mandatul când primim încheierea de şedinţă de la ÎCCJ privind condamnarea

ro

16 Feb, 2015 18:57 896 Marime text
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, astăzi, că deputata Monica Iacob Ridzi, condamnată definitiv la închisoare, îşi va pierde mandatul când această Cameră va primi încheierea de şedinţă de la ÎCCJ privind condamnarea acesteia, informează Mediafax.

El a reamintit că mai există o decizie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie care nu a ajuns la Legislativ, a deputatului Gheorghe Nețoiu şi că nici până la acest moment nu a sosit la Cameră încheierea de şedinţă, astfel încât mandatul acestuia să fie închis „din punct de vedere procedural", notează Mediafax.

„Aşteptăm să ne vină documentele oficiale. Pe baza documentelor oficiale, noi îndeplinim toate procedurile care sunt, regulamentare. Până atunci, dânsa nu mai este în cvorum şi atâta tot. Noi discută despre nişte chestiuni care sunt strict legate de procedurile noastre – cheltuielile de resurse financiare, banii alocaţi pentru biroul parlamentar -, bani pe care noi îi blocăm, dar nu avem un suport juridic până nu ne vine încheierea de şedinţă", a menţionat detaliat preşedintele Camerei.


Sursa: Mediafax
Sursa foto: cotidianul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii