Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zglobiu, agresorul președintelui Traian Băsescu „Deocamdată apele s-au liniștit”

ro

08 Jul, 2014 22:36 1700 Marime text
Invitat în emisiunea Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea, agresorul președintelui Traian Băsescu, Adrian Zglobiu, a precizat că „deocamdată apele s-au liniștit, dar nu știu pe viitor ce va fi”. Zglobiu a menționat că președintele Traian Băsescu nu și-a retras plângerea penală. „Ne judecăm acum”, a declarat Zglobiu.

Mihai Gâdea le-a întrebat pe Zglobiu dacă i s-au oferit explicații cu privire la reținerea sa pentru 36 de ore și dacă i s-a prezentat până la urmă motivul. Zglobiu a spus că nu a primit nicio explicație.

„V-ați gândit să-i dați în judecată că v-au ținut atâtea ore fără să vă ofere o explicație?”, l-a mai întrebat Gâdea pe Zglobiu. Reacția nu a întârziat să apară. „Ar trebui să-i dau în judecată”, a afirmat agresorul președintelui. 

Zglobiu a precizat că s-a izolat de lume în ultima perioadă, mărturisind că atunci când iese pe stradă „primește tot felul de provocări ori este felicitat în continuu”.

Amintim că la data de 24 mai, în timpul unei manifestări publice organizate în Portul Constanţa, Zglobiu l-a scuipat pe preşedintele României.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii