Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zevri o ia peste picior pe Maria Stavrositu

ro

20 Mar, 2012 10:58 2126 Marime text

senol_zevri.jpgSenol Zevri a dat publicităţii punctul său de vedere faţă de anunţul făcut ieri de preşedintele Organizaţiei Municipale a PDL Constanţa, Maria Stavrositu, care se referea la recomandarea de suspendare din partid a lui Zevri, dar şi a lui Sorin Cocheş.

Iată, mai jos, comunicatul de presă semnat de Zevri:

Am aflat cu surprindere din presa ca doamna deputat prin redistribuire Maria Stavrositu a recomandat suspendarea mea din PDL. Stiam ca doamna Stavrositu, cand interesul natiunii o cere, poate sa sfideze, fara sa clipeasca, si bunul simt, si morala, si logica, si adevarul, dar ca poate sa sfideze realitatea insasi, asta chiar nu o credeam in stare!

Anunt pe aceasta cale opinia publica din Constanta ceea ce doamna Stavrositu stia deja, ca nici ea, si nici altcineva, nu are cum sa ma suspende din PDL pentru simplul motiv ca eu nu mai sunt membru PDL de cateva luni bune!

Nu mai sunt membru PDL pentru ca nu pot fi membru al unei organizatii obligate sa fie reprezentata de aceasta doamna, ajunsa presedinte, cum toata lumea stie, prin incalcarea grosolana a celor mai elementare norme statutare si beneficiind de cardasia interesata sau lasa a unora din interiorul partidului!

Si nu mai sunt sunt membru PDL si pentru ca nu pot fi membru al unei organizatii in care absenta proiectelor politice si comunitare este compensata din belsug de datul la gioala ‘'colegial" si lupta fara scrupule pentru ciolan!

In fapt, adevarul despre aceasta suspendare fara obiect este foarte simplu: prin proverbiala arma a razbunarii, doamna Stavrositu incearca sa se elibereze de frustrarile acumulate in timp in relatia cu mine: am fost unul din putinii din PDL care nu au acceptat santajele si minciunile ei continue, care i-au pus oglinda in fata si au spus ca ea reprezinta un rau imens pentru organizatia PDL Constanta!

In ceea ce ma priveste, o asigur pe doamna deputat prin redistribuire ca sunt absolut sigur ca imi voi rezolva ‘'situatia juridica'', dar nu sunt de loc sigur ca organizatia isi va rezolva gravele probleme, create si de comportamentul ei meschin si, nu-i asa? absolut ‘'necorupt''.

De aceea, in buna traditie a dialogurilor pe care le poarta permanent cu marile personalitati , incepand cu dna Macovei si terminand cu Sf. Gabriel, sper ca dupa alegerile locale, de dragul fostilor mei colegi, sa i se mai transmita un mesaj: ‘'Mai lasa-ne, cucoana!''

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii