Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de unități de învățământ și asociații de proprietari se alătură campaniei „Curăţăm Constanţa Noastră”

ro

18 Mar, 2019 14:35 1141 Marime text
Peste șaizeci de unități de învățământ din oraș și zeci de asociații de proprietari se alătură campaniei „Curăţăm Constanţa Noastră”, cea mai amplă iniţiativă de responsabilizare civică faţă de mediul înconjurător din Constanța, organizată de Primăria Municipiului Constanța.  
 

”În luna aprilie, în toate cartierele din oraș vor avea loc acțiuni de ecologizare, salubrizare și igienizare. Se vor executa lucrări de: cosit, curățat teren de frunze și crengi, spălat, vidanjat, dezinsecție, dezinfecție, deratizare, zugrăvit, chituit, vopsit, salubrizare, măturat alei, curățat trandafiri, tuns garduri vii, reparații carosabil și trotuare.
Sunt invitați să participe la curățenia de primăvară toți locuitorii, pentru că doar împreună putem face Constanța mai frumoasă! Și, tot împreună, ar trebui să învățăm să respectăm mediul înconjurător, dar și munca celorlalți” - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

 
În paralel cu aceste acțiuni, în lunile martie, aprile și mai, Primăria Municipiului Constanța va derula campania de plantare. Decorul peisagistic existent va fi completat cu peste patru sute de arbori, mii de flori anuale și perene și sute de tufe de trandafiri.
 

”Oricine dorește să se implice în acțiunile de igienizare este încurajat să se înscrie pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro și să aleagă una dintre zonele de acțiune din calendarul propus.

Vă așteptăm alături de noi!” - au mai transmis reprezentanții Primăriei Constanța. 
 

Sursa foto: Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii