Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de şoferi care nu au achitat taxa de parcare, sancţionaţi de poliţiştii locali din Constanţa. Ce alte nereguli au constatat agenţii (galerie foto)

ro

29 Dec, 2018 10:18 2582 Marime text
În data de 28.12.2018, politiștii locali au aplicat 191 amenzi  contravenționale în valoare totală de  41.755 lei.

Potrivit reprezentanţilor Direcției Generale Politia Locala Constanta, au fost constatate:
  • 24 de abateri de la normele legale privind menținerea curățeniei pe domeniul public al municipiului Constanța,
  • 5 abateri de la dispozițiile legale privind  tulburarea ordinii, liniștii publice și a unor reguli de conviețuire socială,
  • 39 încălcări ale legislației rutiere,
  • 7 abateri de la dispozițiile legale care se referă la consumul de produse din tutun în unitățile sanitare de tip spital,
  • 65 de abateri de la normele legale privind obligativitatea deținerii titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun,
  • 51 de abateri de la normele legale privind ocuparea unui loc de parcare în parcările cu plata cu tarif orar fără achitarea tarifului de parcare sau după expirarea perioadei pentru care a fost efectuată plata, etc.
De asemenea, în intervalul orar 14.00-22.00, lucratorii Direcției Generale Politia Locala Constanta au organizat și desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a fenomenelor antisociale din segmentul stradal de pe raza de competenta a Serviciului Ordine Publică 1, în care 10 polițiști locali au monitorizat intens următoarele străzi și bulevarde din municipiul Constanta: Str.Radu Calomfirescu, Str. Mihail Sadoveanu, Str.Chiliei,Str. Aviator Muntenescu, Str.Libertatii, Str.Patriei, Str.Unirii, Str. Pescarilor, Str. Ion Rațiu, B-dul Mamaia, Str. Grozești, Str. Petru Vulcan, Str.Pictor Ion Andreescu, Str.Fagetului, Str. Maramureș, etc. Activități similare se vor desfășura în mod sistematic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.

"Pe această cale, solicităm cetățenilor să ne semnaleze orice faptă antisocială care intra in competenta Direcției Generale Politia Locala Constanta la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate.
Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!" - au mai transmis reprezentanţii Direcției Generale Politia Locala Constanta. 

Sursa foto: Poliţia Locală Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii